tbm'nin mantıgını anlamak imkansız ya

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

GaaktuG

Yasaklanmış
beyler özellikle 12 den sonra geceleri tbm 0,06-0,09 arasında oluyor öglen 11 gibi tmb 0,21e kadar cıktıgı oluyor ama günü 0,14 ile kapatıyorum bune böyle ya :S suan yine 0,09 ins. artar gece 0,15e razıyım :S

her videoda çıkan reklam farklı oluyor biliyorsun tbm buna göre değişiyor özellikle bir adsense ye bir çok kanal bağladığında böyle oluyor.

Bende 0.07 - 0.09 arasinda geziyor :S

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tbm tamamen icerikle alakalidir, eklenen videolara göre oran verilmektedir, tabi cogu kez, ucuz kupon hatta ücretsiz kuponlar dagitilinca haliyle bu oran cok düsük cikmakta.

Genelde video reklam çıkar bununda tbmsi 0.7 0.8 cıvarlarında seyredıyor bende. Zengin medya flash reklam animasyon reklam falan tıklarlarsa Tbm artıyor genelde yani tamamen artıp azalması şanş işi takılma bu kadar

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

bugun 0.09 da akildi ya hic oynama yok

gün akşam 11 kuruştan kapattım şu an tbm 0,50 kuruş ılk defa bu kadar tbm yı yuksek gordum

öğlen avrupa hiti geliyor çünkü, güzel tbm bırakıyor

O gördüğünüz ortalama tbm. 2 tık aldınız diyelim biri 0.5 diğeri 0.1 ise ortalamanız 0.3 tür .

0.1 tbmden yukarısının nasıl yapıldığını çözen olursa bana da nalatsın :D

5k izlenme var 30 tık var şaka gibi tbm oranı 0,90 kuruş ne oluyor çözemiyorum artık son 1 haftadır

benim 1 aydır 0,05'i geçmiyor .. dibe vurmuşum

ben tbm 0,11 altına inmezdi ama gene her ayın başı oldugu gibi tbm sarsılma yaşıyor geçen ayın kazançlar kesinleşdikden sonra tbm gene normal seyir e geçer ozamana kadar % 40 kadar oynama yapar.

hocam şanslısın 15i 21i görüyorum diyorsun 10u bile zor görüyorum ben. tıklar izlenime göre çok iyi %5 ila 10 arası TO ama tbm çok düşük 15krş olsa bile razıyım yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri