TBM'yi Artırmanın yolu yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
film çalışıyorum

Aynen. Hd mi yukluyosunuz? Spam mi kendin ozgunlestirip mi atiyosun? Kac kanalla kac videoyla bu sekilde? Ben 50k izlenime 300 400 tik zor aliyorum. Tbm bu civarda ama to da sıkıntı var. To icin ne yapıyorsun?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] benim sorunum tbm . . [MENTION=11095]simbus[/MENTION] ben oneri beklerken sen bana soru soruyon :))

Alakasız etikerler girdim halen değişme yok ..

Neyse 2 ci adsense acıp artık tamamiyle niçhe kelime çalışırız ...

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar saolun ..

[MENTION=12623]zack[/MENTION] konu kapatilabilir.

kardeşim şükretmelisin bu durumda benim to 3 tbm 0,10 senin to en az 5 tbm de gayet iyi bazılarının tbmsi 0,02 falan oluyor eğer tbmni beğenmiyorsan Serkan@YT Konuları ve Paylaşımları bölümündeki tbm arttırma konularını okumanı öneriririm.
bu tbm bence normal belki artırılabilir ama ideal oturmuş reklamlar tam.
kurcalamamanı öneririm

ya benim bgbg 7 tl olsa şükreticem bu kadarı da artık...

ben de vine videosu yükler 10 bin izlenime 1 bg de kalabilirim .. izlenimlerin geldiği ülke önemlidir.

bide ne değiştide bundna önce bu konudas 4 mesajın vardı bu son mesajda sitem etmişsin?

Abicim tbm si 0.50 lerde gezen var .. daha fazlasi da olan .. belki birileri yöntemi söyler diye açtık konuyu bu yöntemi söylerse ne kendisine nede bana zararı olur diye ..

Ama cgu yorum öneri den çok eleştiri yapılmış şükret bg kaç diye ..

şimdi işten geldim yarın sabah 8 kadar en fazla 10 video yükleyebilirim bu emeğin karşılığını almak isterim .. bg güzel ama tbm de neden güzel olmasın ..

Milletin kazancını boşverin artık ben neden kazanamıyorum diye düşünün bgbg si 100 olsa ne olacak bize yararı olucak mı hayır o zaman çekememezlik yapıcağımıza kendi işimize bakalım.

tbm konusunda 1,2 taktigim var. bana kategori işinde yardımcı olana verilecektir.

ben de vine videosu yükler 10 bin izlenime 1 bg de kalabilirim .. izlenimlerin geldiği ülke önemlidir.

bide ne değiştide bundna önce bu konudas 4 mesajın vardı bu son mesajda sitem etmişsin?

Abicim tbm si 0.50 lerde gezen var .. daha fazlasi da olan .. belki birileri yöntemi söyler diye açtık konuyu bu yöntemi söylerse ne kendisine nede bana zararı olur diye ..

Ama cgu yorum öneri den çok eleştiri yapılmış şükret bg kaç diye ..

şimdi işten geldim yarın sabah 8 kadar en fazla 10 video yükleyebilirim bu emeğin karşılığını almak isterim .. bg güzel ama tbm de neden güzel olmasın ..
Hocam özür dilerim ben de olmasını isterim de kazancınızı paylaşmanıza hiç gerek yoktu ben o yüzden söylüyorum.Tekrardan özür dilerim.

Hocam özür dilerim ben de olmasını isterim de kazancınızı paylaşmanıza hiç gerek yoktu ben o yüzden söylüyorum.Tekrardan özür dilerim.

Kazanç paylaşmadım diyorum birader halen kazanç paylaşımı diyosun

bide geçmiş mesajlarımı bak benim haziran ayı için aldıgım adsense ödemesi 208 tl dir ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri