Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
film çalışıyorum
[MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] benim sorunum tbm . . [MENTION=11095]simbus[/MENTION] ben oneri beklerken sen bana soru soruyon)
adamın 10bgbm si var hala daha çok fazlasını istiyor.. vay arkadaş.
bu tbm bence normal belki artırılabilir ama ideal oturmuş reklamlar tam.kardeşim şükretmelisin bu durumda benim to 3 tbm 0,10 senin to en az 5 tbm de gayet iyi bazılarının tbmsi 0,02 falan oluyor eğer tbmni beğenmiyorsan Serkan@YT Konuları ve Paylaşımları bölümündeki tbm arttırma konularını okumanı öneriririm.
ya benim bgbg 7 tl olsa şükreticem bu kadarı da artık...
Hocam özür dilerim ben de olmasını isterim de kazancınızı paylaşmanıza hiç gerek yoktu ben o yüzden söylüyorum.Tekrardan özür dilerim.ben de vine videosu yükler 10 bin izlenime 1 bg de kalabilirim .. izlenimlerin geldiği ülke önemlidir.
bide ne değiştide bundna önce bu konudas 4 mesajın vardı bu son mesajda sitem etmişsin?
Abicim tbm si 0.50 lerde gezen var .. daha fazlasi da olan .. belki birileri yöntemi söyler diye açtık konuyu bu yöntemi söylerse ne kendisine nede bana zararı olur diye ..
Ama cgu yorum öneri den çok eleştiri yapılmış şükret bg kaç diye ..
şimdi işten geldim yarın sabah 8 kadar en fazla 10 video yükleyebilirim bu emeğin karşılığını almak isterim .. bg güzel ama tbm de neden güzel olmasın ..
Hocam özür dilerim ben de olmasını isterim de kazancınızı paylaşmanıza hiç gerek yoktu ben o yüzden söylüyorum.Tekrardan özür dilerim.
Ya kardeşim uzatma diye özür diliyorum hala uzatıyorsun ya.Kazanç paylaşmadım diyorum birader halen kazanç paylaşımı diyosun
bide geçmiş mesajlarımı bak benim haziran ayı için aldıgım adsense ödemesi 208 tl dir ..
Ya kardeşim uzatma diye özür diliyorum hala uzatıyorsun ya.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.