Tebrikler 200 lira kazandınız dolandırıcılığı

Tek kelimeyle ağzına sağlık. Sağlam sövdün şerefsize... :)

Bugün boyle bir mesaj geldi

TEBRIKLER!!! Kredi kartı ile fatura ödemelerinden kazandığınız konbara para puanlar 200TL'ye ulaştı. Hemen 02129120505 'i arayın. Puanlarınızı aktifleştirin.

Numarayı aradım önce saf ayağına takıldım,sonra iyice onları oyaladıktan sonra karakola gidip şikayette bulundum.Komiser arkadaş bu davranışımdan dolayı tebrik etti :D

Bu videodaki arkadaş dolandırıcıya fena sövdü.Hak etti ama. :) video sonu iyi :D
TELEFON DOLANDIRICILIĞI - YouTube

Kaynak Belirterek Yazını Aldım Hocam :)

Konu Linkim : 200 TL Kazandınız Dolandırıcılığı - Sms Dolandırıcılığı - KesikPeynir | Güncel Blog,Magazin,Spor,Haber,Wordpress,Seo,Blogger

Beni de başkomiser murat diye aramıştı bir dangalak. Yahu artık yemeyelim şu numaraları hala bilmeyenler var her fırsatta uyarmak lazım.

videonun başlığına açıklamasına site adresinide yazsanızda googleda bu videoda çıksa belki biri aratırta dolandırılmaktan kurtulur bu vidoyu görüp.

insanlar ne yüzsüz ya hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyor. profesyonel hırsız olmuşlar . sonu iyiymiş :D

Yapan güzel yapmış, hayır hem dolandırıcı hemde yasal işlem diyor, iptir git başlat yasal işlemi. :)

Dünde bırı benı aradı once lafı dolandırdı onu dedı bunu dedı ben adamı yapı kredden sandım (yapıkredi ile alakası yok bu üçkaıtcının) sonra dedi bir sene once sizi aramıslar neden salık hızmetlerımızden yararlanmadınız dedi bana telefonda konustuğunuzu hatırladınızmı dedı Bende konusmusda olabılırım dedım bılmıyorum dedım hatırlayaımıyorum dedım Sonra bak kabul ettınız bize 295 küsür lira borçlusunuz dedı Bu arada benı kata külleye getırdı adresınımıde öğrendı o anda boş bulundum ama kesınlıkle kart bılgısı vermedım Sordum adama niçin borçluyum dedım sözde telefonda kabul etmişim sonra kafayı toparladım Önceden bir bayan salık sigortası gıbısınden benı aradı bende kabul etmedım ama o bayan dedıkı hızmetlerımizden faydalanmsanız ücret ödemessiniz dedi lazım olur dursun gıbısınden laflar etmıstı Şimdi benı bu yuzden arıyorlar bana kelıme oyunu yapıp benden 295 lira söüşleyecekler Adama dedım kapat telefonu a.k...m almadığım hızmet ıcın tek kurus ödemem deyıp telı kapattım Yemin edıyorum memlekette kanı bozuktan gecılmıyor Çok dıkkatlı olmak Vallahı gözüm doldu bu kansızların bulunduğu bu ülkede yaşamaktan yoruldum Imkanım olsa bu adıler yuzunden bu guzelim memlekette bir dakıka durmayacaığım

Dünde bırı benı aradı once lafı dolandırdı onu dedı bunu dedı ben adamı yapı kredden sandım (yapıkredi ile alakası yok bu üçkaıtcının) sonra dedi bir sene once sizi aramıslar neden salık hızmetlerımızden yararlanmadınız dedi bana telefonda konustuğunuzu hatırladınızmı dedı Bende konusmusda olabılırım dedım bılmıyorum dedım hatırlayaımıyorum dedım Sonra bak kabul ettınız bize 295 küsür lira borçlusunuz dedı Bu arada benı kata külleye getırdı adresınımıde öğrendı o anda boş bulundum ama kesınlıkle kart bılgısı vermedım Sordum adama niçin borçluyum dedım sözde telefonda kabul etmişim sonra kafayı toparladım Önceden bir bayan salık sigortası gıbısınden benı aradı bende kabul etmedım ama o bayan dedıkı hızmetlerımizden faydalanmsanız ücret ödemessiniz dedi lazım olur dursun gıbısınden laflar etmıstı Şimdi benı bu yuzden arıyorlar bana kelıme oyunu yapıp benden 295 lira söüşleyecekler Adama dedım kapat telefonu a.k...m almadığım hızmet ıcın tek kurus ödemem deyıp telı kapattım Yemin edıyorum memlekette kanı bozuktan gecılmıyor Çok dıkkatlı olmak Vallahı gözüm doldu bu kansızların bulunduğu bu ülkede yaşamaktan yoruldum Imkanım olsa bu adıler yuzunden bu guzelim memlekette bir dakıka durmayacaığım
hocam bu kanı bozuklar her ülkede var ama çabuk yakalanıyorlar.Türkiye de kimse takmıyor nedense, binlerce insan dolandırılıyor kimse bunların peşine düşmüyor.Asıl sorun bu işte.Böyle sağlam bir ceza verselerdi böyle bir şeye kimse cürret edemezdi.

hocam bu kanı bozuklar her ülkede var ama çabuk yakalanıyorlar.Türkiye de kimse takmıyor nedense, binlerce insan dolandırılıyor kimse bunların peşine düşmüyor.Asıl sorun bu işte.Böyle sağlam bir ceza verselerdi böyle bir şeye kimse cürret edemezdi.
Yüzde yüz haklısın değerli kardeşim Umarım artık yetkılıler bir önlem alır en yakın zamanda Yoksa bu gözünü para hırsı bürümüş ahlaksızlar çok kişinin canını yakmaya devam edecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri