Tebrikler Bursaspor

gurayergun

Kayıtlı Üye
bir fenerbahçeli olarak söylüyorum bursaspor bu akşam maçı haketti ve kazandı. Tek isteğin ismail kartal'ın bir an önce istifa etmesi.Tebrikler Bursaspor

finalin adı bursapor sivasspor olacaktı yazık oldu...

Artik bu moralle Fenerbahce herseyi kaybetti,Gs Hem sampiyon olur hemde Kupayi alir.

Bu feneri acilen dağıtmaları lazım git dortmund alt yapısından adam al emenikeye 13m euro vereceğine

ha ha ha. 2-1 yenildiğimiz maçta şansa kazandılar yazmıştım. laf üstüne laf yedim

kadıköyde tarih yazmasını iyi biliriz ;) ilk de değil son da

0-3 Yönetim İSTİFA!!!

fenerbahçe takımı dağılacak seneye. 6-7 tane oyuncu gidecek as takımdan. pek parlak görmüyorum ben feneri şahsen seneye.

Hakeden finale çıktı fenerbahçenin bu futbolla ligde 8. Kupadada gruplarda sonuncu olup kupaya veda etmesi lazımdı.Yazıklar olsun bu azizede yönetiminide artık maç felan izlemiyorum kalpten gidiceğim birgün.Yenilmene berabere kalmana eyvda her maçmı takım kötü oynar topal caner dışında takımda adam yok hepsini gönder gitsin.Ersunun 90 dakika tempo düşürmeden bir şekilde oynatıp nisanda şampyon yaptığı takıma bak birde bu sene ki takıma bak ikiside aynı kadro.

Tebrikler ismail kartal. Lan adam 2-0 gerideyken oyuna hasan aliyi aldı tam o sırada 3. yü yedik o sırada rahatladım keşke 4-5 falan yeseydik..Hakedenin kazandığı bir maç oldu keşke hakedenlerin olduğu bir final de olsaydı bursa-sivas

Buradan Aziz Yıldırım başta olmak üzeri teknik direktör ya ve yönetim kuruluna slm yolluyorum.

Helal olsun bursaya finalde çok zevkli bir maç izleyecez :)

maçın yıldızı selçuktu geç çıkmasa skor lehimize dönerdi.(.......)

Adam Hasan Ali Kaldırımı oyuna sokuyor Diego dururken kahkaha attim :D spiker diyor 3. golu yememek için aliyor herhalde :D

Çok yaşa İsmail Eagle hocam. Sayende Galatasaray'ım hem 4. yıldızı takacak hemde Türkiye kupasını alacak. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri