Tebrikler Web_Scripti

mm1650

Kayıtlı Üye
Arkadaslar simdi bazi arkadaslar reklam falan diyebilir..Bu isin reklami olmaz,Bildiginiz gibi @Web_Scripti hocam da bir baba,dogal olarakta bir baba ve insan refleksiyle böyle duyarli bir is yapmis.Tebrikler

tebrik ederim kesinlikle reklam amaclı yaptıgını düşünmüyorum ki ihtiyacı yok adamın kalitesi belli forumda böyle duyarlı arkadaşları görmek güzel

Kendisine yakışan bir davranış.

Ek olarak, sanırım Efe de çağ üniversitesi mezunu.

Kendisinin zaten reklama ihtiyacı yok gerçekten çok iyi bir insan. Tebrikler..

keşke bu duyarlılık hep sürse..sadece vahim olaylar sonucu duyarlılık görevimizi hatırlamasak..

Arkadaslar bende bu forumdaki bir cok kisi gibi Babayim,Bir cocugun ne zor sartlarda büyütüldügünü,ne fedekarliklar yapildigini,nelerden vazgecildigini cok iyi bilirim.Bir baba olarak büyüt,besle sonra köpegin biri gelsin senden canini koparip alsin,,bu islerin bu kadar basit olmamasi lazim.

Bizzat oturup konuşmuşluğumuz veya tanışıklığımız yok ama 1 seneye yakındır botunu kullanıyorum. Hakikaten çok sağlam bir insan. Bu duyarlılığı için bende tebrik ederim kendisini.

bu konuda çok duyarlıdır kendisi ciddi anlamda ramazan bayram hiçbirini unutmadan bilgilendirme metinleri koyuyor sitenin bir kısmına

Kız babası olduğunu çok güzel belli etmiş.örnek bir davranış tebrikler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Teşekkürler arkadaşlar,

Beni tanıtan arkadaşlar dediği gibi reklam yapmayı hiç sevmem, olabildikçede reklam gibi gözüken konum dışında cümleler kurmam.

Olaya gelicek olursak bu olay beni ve eşimi derinden etkiledi. Çağ üniversitesi mezunu olduğum içinde medya yayma adına çevrem nedeniyle çok arkadaş bana ulaştı. Yüzlerce site sahibi arkadaşımdır veya yazılımını ben yapmışımdır. Hep duyurmaya ve olayı duyurmaya çalıştım. Fakat benim 2 elim var, hepimizin binlerce eli var. Hepimiz destek verirsek bu olay daha çok yayılır. Birçoğumuzun sayfaşarında binlerce abone var. Duyarlı olalım arkadaşlar, bu olay ne kadar duyulursa bu kötü niyetli kişiler o kadar korkar. Her kişinin içinde bir korku vardır bu korku bize değil, bunu yapılanlarda çoğalması gerekiyor.

Belki birçoğumuz sessiz kaldı, içinden üzüldü. Bizler medyaya sesimizi daha çok duyurursak bu olay azalacağı düşüncesindeyim.

Edit : Facebook, Twitter v.b. Sosyal medyalarda yazacağınız yazı az kişi görür ve birşey olmaz diye düşünmeyin. Belki yazınızı 1 kişi bile görecek olsa o kişide duyarlı davranış sergileyip paylaşabilir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri