Tecrubeli Arkadaşlardan Taktik Konusunda Destek Bekliyorum

Fizyoterapist

Kayıtlı Üye
Selamun Aleykum,
Abilerim, kardeşlerim ben 23 yaşındayım boluda fizik tedavi ve rehabilitasyon okuyorum. okulun bitmesine 2 sene var. maddi durumlar iyi değil. 4-5 aydır uğraşıyorum ancak bir sonuç alamadım. izlenmelerim ve kazançlarım bir türlü artmadı. Genelde bbc den haber videoları yükledim ama bir sonuç alamadım. botlarla kanal çektim izleme alamadım. Özgün olarak ne yapabilirim hiç aklıma bir fikir gelmedi yapabileceğim. Bu işten yüklü miktarlarda para kazanan arkadaşların forumda olduğunu biliyorum.

Lütfen Sizlerin yardımlarına ihtiyacım var, pm ile olsun, bolu da olanlarla yüz yüze olsun gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var. Bugun siz bana yarın ben size.

NOT:Bana ne senin durumunun kötülüğünden bir sürü durumu kötü olan kişi var diyecekler lütfen konumla ilgilenmesin.

Selamun Aleykum,
Abilerim, kardeşlerim ben 23 yaşındayım boluda fizik tedavi ve rehabilitasyon okuyorum. okulun bitmesine 2 sene var. maddi durumlar iyi değil. 4-5 aydır uğraşıyorum ancak bir sonuç alamadım. izlenmelerim ve kazançlarım bir türlü artmadı. Genelde bbc den haber videoları yükledim ama bir sonuç alamadım. botlarla kanal çektim izleme alamadım. Özgün olarak ne yapabilirim hiç aklıma bir fikir gelmedi yapabileceğim. Bu işten yüklü miktarlarda para kazanan arkadaşların forumda olduğunu biliyorum.

Lütfen Sizlerin yardımlarına ihtiyacım var, pm ile olsun, bolu da olanlarla yüz yüze olsun gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var. Bugun siz bana yarın ben size.

NOT:Bana ne senin durumunun kötülüğünden bir sürü durumu kötü olan kişi var diyecekler lütfen konumla ilgilenmesin.
kardeşim bende yeniyim ama ufak tefek bişeyler yapmaya başladım sana tavsiyem kendi mantığınca düşünmen yani vaktin boş diyelim internete girdin googleyi açtın neleri izlemeyi seversin neleri dinlemek istersin ona göre düşün ve amatör videolara çalış bence günümüz şartlarında insanlar zaten eğlenmek vakit geçirmek için bizim para kazandığımız videoları izler sende kendini onların yerine koy öyle düşün mesela bir düğün videosu yada ne bileyim oyun havası ilginç videolar benim aklıma bunlar geliyor dahada bilmiyosan camtasıa stüdyo programını indir bilgisayarına eğer yoksa onunla kendin video yap makale yaz bu programda videoya çevir bide fon müziği koy dene yani ilginç bilgiler yazarak en faydalı olanda formu takip et burda birçok arkadaşımız sağolsun güzel video örnek ve taktikleri gösteriyo bunlar gerçekten güzel paylaşımlar sende değerlendirebilirsin kendinden fikirlerinden bişeyler katarak kolay gelsin...

Şöyle söyleyeyim yakın zamanda SONY Play station 4 cıktı değil mi . Silikon vadisi var program orada tanıtımı yapıldı. Aldım o videoyu kapattım TV logosunu falan . Başka bir yerden açıklama ekledim etiket girdim. O videodan daha fazla izlendi ve şuan googlede aramalarda ilk başta benim videom var . Para kazanmak için falan yapmadım . Play stationu sevdiğim için öylesine attım :D Yani güncel takıl yararını görürsün :)

yok mu bana somut olarak yol gösterecek bir kişi :(
Hocam somut derken neyi kastediyosun. Mesela sana al şurda kimsenin paylaşmadığı bilmediği videolar var burayı takip et burdan indir acayip kazanırsın mı desinler. Öyle bir şey mümkün olacağını zannetmiyorum.

Arkadaşlar yukarda bence gerekli acıklamayı yapmışlar. Güncel çalış bbc de ki haberleri anlık takip edebiliyorsan koy yoksa 6 saat önce video yüklendiyse senden önce kaç kişi onu yt ye atmışdır. başlığı bi arat emin ol aynı başlıkla 10 larca video göreceksin ki 6 saat önce zaten paylaşılmış sen burdan ne kadar izlenme alabilirsin ki?

Güncel her zaman işe yarar amaç bin dolarlar kazanmaksa onu bilemem. ama güncelle az buçuk kazanırsın ki. Patlama yapma ihtimalinde var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri