Merhabalar. Belki Konu çok açılmış diyebilirsiniz ancak diğer konulara şöyle bir baktım cok tatmin olmadım. Ve bu başlığı biraz farklılaştırdım... Malum VDS bizler için çok önemli Güvenilir olması da hızı kadar önemli. Bu konuyu birkaç yıldır yada aylardır aynı vds yi kullanıp memnun olan arkadaşların önerileri için açtım. Eğer engin tecrübelerinizden bizi de faydalandırırsanız çok seviniriz.
VDS satıcıları lütfen birşey yazmasın. kullanıcıların yorumlarını özellikle merak ediyorum. Bir de bazı arkadaşlar araştırıp vds bulmuşlar sagolsunlar şu var bu var diye ancak malesef ki güvenemiyoruz.
Özellikle Tecrübeli Kullanıcılar Kullandıkları VDS şirketini ve ne zamandır kullandığını ve memnuniyet gerekcelerini yazarlarsa gerçekten güzel bir başlık olur.
Saygılarımlar.. Bol Kazançlar
VDS satıcıları lütfen birşey yazmasın. kullanıcıların yorumlarını özellikle merak ediyorum. Bir de bazı arkadaşlar araştırıp vds bulmuşlar sagolsunlar şu var bu var diye ancak malesef ki güvenemiyoruz.
Özellikle Tecrübeli Kullanıcılar Kullandıkları VDS şirketini ve ne zamandır kullandığını ve memnuniyet gerekcelerini yazarlarsa gerçekten güzel bir başlık olur.
Saygılarımlar.. Bol Kazançlar