Tehlike büyüyor

Aklıma hep forumdan bir çocuk geliyor bunları gördükçe. Oda böyle illegal tıklamalar yapıyordu konu açıyordu beyler para gelecek bu sefer oldu bu iş diye banlanıyordu son gün. Sonra tekrar konu açıyordu bu sefeer taktiğin yakalanması imkansız diye yine banlanıyordu en sonda forumdan banlanmıştı zaten ilahi adalet :D :D

Haa :D hatırladım onu taktik değiştiriyordu banlanınca :D :D

Yahu niye size dert oluyor anlamıyorum bilinçsiz spamın cezasını yt keser sanarsınız kendi sitenizde spam yapıyor çocuklar allah allah..

Bırakın biraz üyelik satalım aa her gün çekilişle mi dağıtacağız :D Zaten öyle havada beleş para bulmak için gelen bilinçsiz insanlar beceremezler bu işleri merak etmeyin :D

Hocam forumu google aramalara kapatsak acaba iyi olurmu. Çalışanlar zaten buradalar, içerdeki insanlarda birbirine yetiyor çokça, aramalardı çıkıp durmanın bi gereği yok artık bence ?

Hocam hangi tehlikeden bahsediyorsun.Biraz açarmısın konuyu.Yani youtubeden para kazanmaya başlayanların çoğaldığından mı bahsediyorsun ?

Hocam forumu google aramalara kapatsak acaba iyi olurmu. Çalışanlar zaten buradalar, içerdeki insanlarda birbirine yetiyor çokça, aramalardı çıkıp durmanın bi gereği yok artık bence ?

Aynen hocam.+Üyelikleri ücretli ve tc+tel onaylı yapsanız mesala.Adamlar forumdan taktikleri öğrenip saçma sapan şeyler yapıp tüm açıkları vs kapattıracaklar yt ye.

---------- Spam Engelliyici 13:32 ---------- Önceki Mesaj 13:29 ----------

Hocam hangi tehlikeden bahsediyorsun.Biraz açarmısın konuyu.Yani youtubeden para kazanmaya başlayanların çoğaldığından mı bahsediyorsun ?

Hayır hocam bilinçsiz kullanıcıların gelmesi tehlike.Adamın to %32

Forumun bütün bölümleri misafirlere kapatılsın sadece paralı üyelik veya kimlik onayıyla olan üyelikler ile gezilsin forumda.Bence olması gereken iş bu en kolayından örnek verecek olursak.

2013 yılında bu işe başladım;
Ünlem yoktu
Bildiğim dizilerin çizgifilmlerin engeli veya telifi yoktu.
Para kazanma kapatılması yoktu.
3c sıkıntısız.
botlar sıkıntısız.
Her video index alırdı.
Attığımız videolar izlenirdi.
Gmail açarken telefon onayı istemezdi.
Alt kanal açarken telefon onayı istemezdi.

Şu yukardakilerin hangisi bu günlerde var ?

bunların hepsi 2014 de bu işe başlayanlardan sonra kaybolmadı , kimse kusura bakmasın ama önceden kazananların gözlerinin doymaması ve daha fazla para kazanmak için 1000 tane kanal çalışmasıyla başladı bu engeller

bana arkadaşlarım nasıl kazanıyorsun diye soruyor bende reklamlardan reklama tıklandıkça para kazanıyorum diyorum hemen gelen ilk cevap bende açarım bilgisayarı sabahtan akşama kadar tıklarım diyor çok komik oluyor

google a en kolay en basit para kazanma yöntemi yazan bizim forumda buluyor kendini..Hoş bu forum index kapatsa başka yerler var youtube yayıldı hatta bazı kişiler sırf kendi reklamlarına tıklatmak için youtube para kazanmayı anlatıyor bizim gelirimiz azalıyor kesinlikle kim ne derse desin.

en basit örnek video izlenme sayısı değil video geliri. Tam 1 sene önce örnek veriyorum 10k izlenime 60 $ aldığım kategoriden şimdi 20 25 $ anca gleiyor.

youtube dan para kazanmak %5 şans %95 profesyonellik ister. bu yeni yetmeler karı kızın yalamalığını yapmaktan kendi hayatlarına vakit ayırıp geleceklerini dizayn edebilecek kapasiteye ulaşamaz. bırakın eğlensinler, yakında unutup giderler.

Ben, sağda solda bu olaydan bahsetmeyin diyince bencil oluyorum sonra.
Demek istediğim bu gibiler zaten büyük ihtimal bu işi başaramayacaklar.
Sadece bilinçsizce saldırıp, ekmek yiyenlerin ekmeğine kan doğramaya yarar bunlar.

bence yt kurallarının katılaşmasının sebebi botlardır yanlış anlaşılmasın belki bende ilerde bot kullanırım ama durum böyle ben haftada 50 video atarken bot kullanan birisi günde 50 kanal açıp 500 video atıyor ve belkide benim uğraştığımdan daha az uğraşıyor ee haliyle kurallar katılaşıyor

bunların hepsi 2014 de bu işe başlayanlardan sonra kaybolmadı , kimse kusura bakmasın ama önceden kazananların gözlerinin doymaması ve daha fazla para kazanmak için 1000 tane kanal çalışmasıyla başladı bu engeller

Tabi onunda etkisi çok büyük hocam :)

Benide o gruba davet etti samet, 18 yaş altı çok grupta bazen bebe bebe muhabbetler oluyor fakat çok komik nokta atışlı paylaşımlarda oluyo güzel grup :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri