Tek adsense 100 kanal fazla mı ?

NeedMoney

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu aralar adsense mimlenmesi oluyor ve telafiside gözükmüyor bu duruma düşmemek için bi adsense'e en fazla 100 kanal baglayıp yeni adsenseye geçeceğim sizce mantıklımı dır yoksa 100 cok mu ?

1 ının para kazanması gıttımı otekılerde gıdıyor ıcerıgıne guvenıyorsan yap derım ama rıskı

çizgifilm çalısıyorum genelde flag yada sahte teliften gidiyor zaten

Arkadaşlar bu aralar adsense mimlenmesi oluyor ve telafiside gözükmüyor bu duruma düşmemek için bi adsense'e en fazla 100 kanal baglayıp yeni adsenseye geçeceğim sizce mantıklımı dır yoksa 100 cok mu ?

Arkadaşlar gerekli cevabı vermiş, sizinde 1 seneyi geçmiş foruma üye olalı böyle bir soru çok abes kaçmış,

[MENTION=10097]JoNeST[/MENTION] biliyorum böyle sorular mantıklı değil kategori kanallardaki video sayısı telif/topluluk/flag felan hepsi etkiliyor ama genel olarak belki az buçuk bi sayı cıkar diye yazdım ben 100 kanal yapıcam 1-2 ay sonra konusu acılırsa yazarım 100 kanal ekledim hiç sorun olmadı diye belki 50-70 felan acan felan vardır sorun olduysa diye yazdım sonucta forumda en cok acılan 1 kanala kac video sorusunun cakması oldu :d

Bağlayan vardır onların tecrüberini öğrenmek lazım

Her gün kanallarını kontrol edip sıkıntılı kanallarını temizleyeceksen sorun olmaz.

Eğer ben zamanında böyle bir hata yapmasaydım şu an her ay gelen para ile sıfır arabanın banka kredisini ödüyor olurdum.

Okadar çok kanal ziyan oldu ki anlatamam. Asıl acı veren olay o kanallar hala mı ayakta olur be arkadaş. Aradan yıl geçti nerdeyse kanal takipte takip ediyorum ne telif geldi kanallara ne spamdan gitti :(

Forever Quiz...

kontrol edileblirse doğru bir teknikle 500 tane yine eklersin milyon tek adsense den yine kaldırırsın. adsense asla kanal sayına ve kazancına bakmaz, adamların kuralları var kurallarını ihlal etmedikten sonra milyon kaldır öderler.

Tek adsensem de şuan 136 kanal var. Adsense de resmi bildirilen şu kadar kanal bağlarsınız yada bağlayamazsınız diye bir bildirim yok en azından ben duymadım. Düzenli takip edebileceksen ve müdehale edebileceksen bağlayabildiğin kadar bağlayabilirsin.
Tecrübe ettiğim en çok kanal sayısı 174 oldu sıkıntı yaşamadım 1 gün içerisindede aralıklı olarak 16 kanal bağladım.

bağlayacaksan takip etmek zorundasın. yoksa forum ağlama duvarına dönüyor.

kanallarım kapandı diye konu açıp içeriğinde intikam yeminleri ediyorlar, hırs, kin, ihtiras... çok tuhaf bizim millet, sanarsın içerik kendisinin. flaga falan tamam haklıdır derimde telife hırslanan var ya :D

beyler kanal takip programım var ama telif eşleşen bakmıyorum kanal kapanmıssa direk siliyorum kanalı bu yeterli mi ?

Fazla değil ama tek adsense a günde 2 3 'den fazla kanal bağlama ve bot vds ile yükeme yapıyorsan, yükleme işlemleri bittikten bir kaç saat sonra kendi pcne girip bağla adsense'a, Ben bunları yapmadım hata ettim şmdi 3 adsense'ımdada sıkıntı var youtube a ara vermek zorunda kaldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri