Tek Adsense Aylık 100k Denemesi

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Benim tek adsense 10k oldu Eylül, ödeme gününe kadar rahat yok

Arkdaşlar bakın bunu anlayın artık;
eğer içeriğiniz sizin değilse adsense den herşeyi bekleyin, yok içerik benim diyorsanız adsenseden günlük raporlarınızı exel dosyası şeklinde indirip kayıtlarınızı tutarsınız. Ödeme almayınca gidip mahkemeye verirsiniz. Youtube artık küçük çaplı kullanıcıları korumuyor malesef. Artık büyük çaplı kanalların peşinde ben bizzat gidip google'nin ofisinde youtube partnerlik eğitimine katıldım. Acun, KVP, Joytürk, Erler Film, CHA,DHA, KANAL 7 den insanlar gelmişti. 4 Yıldır Adsense kullanıyorum böyle bişi görmedim

ve

Aklınız varsa Tek adsenseye bağlı özgün kanal açın. Oyun,Çizim, Eğitim,Gösteri, Funny, Spor... Allah ne verdiyse. Hem bu daha iyi günlerimiz. bot ile günde 1000 vide çektiğim gün aklıma geliyor :)

!!! İllede Özgün!!!

arkadaşlar bu tek adsenseden yüksek meblağlar almak isteyenler vergi konusunu nasıl halletmeyi düşünüyor veya hallediyor bilemiyorum biri aydınlatırsa sevinirim

kumar oynamaktan farkı yok
hiç gerek yok
birisi bizden 100 tl borc istese burun kıvırırız
versek de elimiz titrer :)

Seviye.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aptal saptal fikirler üretmeyin.

Google tarayıcınız üzerinden hangi bilgileri elde edebilir bunu çözmeye çalışın.

Karşınızda Allah yok, insan yapımı kodlarla elde edilen bilgilere karşı yarışıyorsunuz.

javascript öğrenin.

Bildiğin bişeyler var mı :eek:

ne oluyor arkadaş, java script nerden çıktı sitemi yapıyoz ? profosyonel arkadaşlarla kazancı nasıl bölek diye düşünce alış verişi yapıyoruz sadece.

sakin beyler, kimsenin seviyesi kimseye kalmamış, bilgisi de.
Forumda olduğunuzu unutmayın. Burası bir topluluk ve burada forum kuralları geçerlidir.
Bilmeyen varsa açıp okusun.
Tekrar uyarılmayacaksınız.
İyi Forumlar

Kim demiş şu tek adsenseden 10 k üzeri alınmaz diye ben hala onu çözemiyorum, rahat olun alınıyor gayette. Hocam 100 k yı iki ye bölme 4 e böl kafan rahat etsin 25k üzerine birşey diyemiyorum yaşamadım ama 10 k üstü rahatça alırsın.

Kim demiş şu tek adsenseden 10 k üzeri alınmaz diye ben hala onu çözemiyorum, rahat olun alınıyor gayette. Hocam 100 k yı iki ye bölme 4 e böl kafan rahat etsin 25k üzerine birşey diyemiyorum yaşamadım ama 10 k üstü rahatça alırsın.

Böl de tüm adsenseler banlansın :)

Forumu takip etmeni öneririm, sırf gecen hafta tonla konu acıldı, adsense banları ile ilgili...

Üyelik tarihine normalde çok takan birisi değilimdir ama neyse :) Forumu takip ediyorum hemde fazlasıyla merak etmeyin. Neyse cümleten İyi geceler diliyorum herkeze. Konu sahibi arkadaş önerimi dikkate alabilirsin tabiki çok değerli üstadlarıda dinlemen gerek ;)

Üyelik tarihine normalde çok takan birisi değilimdir ama neyse :) Forumu takip ediyorum hemde fazlasıyla merak etmeyin. Neyse cümleten İyi geceler diliyorum herkeze. Konu sahibi arkadaş önerimi dikkate alabilirsin tabiki çok değerli üstadlarıda dinlemen gerek ;)

İyi geceler, ..Herkes yarından sonra adsenseleri bölüyor, adsense banlanmıyor, zengin oluyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri