Tek Adsense Aylık 100k Denemesi

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Şahsi fikrim google tek özgün kanalda 100k ödemeyi yapar ama spamda izin vermez.Ödemeden önce didik didik inceler. 10 k ile 100k arasındaki fark çok büyük.
100k kazanacağınıza bu kadar emin iseniz , küçük oda gibi bir yer kiralayın internet bağlatıp hem kendi evinizden hem ordan çalışın 2 hatta 3 adsense'ye bölün.

Son düzenleme:
Şahsi fikrim kanal tek özgün kanalda 100k ödemeyi yapar ama spamda google izin vermez.Ödemeden önce didik didik inceler. 10 k ile 100k arasındaki fark çok büyük.
100k kazanacağınıza bu kadar emin iseniz , küçük oda gibi bir yer kiralayın internet bağlatıp hem kendi evinizden hem ordan çalışın 2 hatta 3 adsense'ye bölün.

Hocam yanlış anlamayın beni lütfen..Nasıl bi odadan bahsediyorsunuz ? Kozmik oda gibi bişey mi. Ben pek anlamadım kusura bakmayın.

Hocam yanlış anlamayın beni lütfen..Nasıl bi odadan bahsediyorsunuz ? Kozmik oda gibi bişey mi. Ben pek anlamadım kusura bakmayın.

Arkadasim yasin kac bilmiyorum ama, burasi lingonun agiri deyil.Gereksiz yere bircok yerde mesaj yazip forumu kirletme !

Mod arkadaslardan ricam; durumla ilgilnilmesi.(kac tane duzgun ,kac tane gereksiz mesaj yazmis).

Başkası olsa şu yazına ağır bir cevap yazardı da uğraşamıcam hiç.Sen nasıl anlıyorsan öyle olsun.

Adam mantıklı açıklama yapıyor, sen kozmik oda diyorsun.. Burda çözüm üretilmeye çalışıyor sen işin dalgasındasın..Formun tadını çıkarmaya bak, yakında sadece mesaj başlıklarını okumaya başlarsın, gidişat onu gösteriyor..

Tamam arkadaşlar sinirlenmeyin hemen...Cumartesi gecesi cok gerginsiniz....Çözümleler cok basit geliyor bana, ufak mizah yapıyoruz, hemen de sinirleniyorsunuz..

Coklu adsense banının önüne gececek şey daha keşfedilmedi...Keşfedilse tonla insan kıyıma ugramazdı...

Tek adsense 100k, bence en uygun çözüm

Arkadaşın önerisi fena değil. Şahsen ayda 100k gibi miktarları kazanacak olsam küçük bir oda değil 2-3 tane 3+1 daire kiralarım ekstradan :) :)

Sen 100k kazanacağından eminsen al 5 tane 500 tl lik pc 5 e böl yada 10 pc al 10 a böl. Lafla peynir gemisi yürümez. Arşivin var tamamda onlar izlenecek mi? Hadi izlendi diyelim dünya geneli eşleşen verecek mi? Hadi onu da geçtin diyelim nasıl bir arşiv bu arkadaş? :D Golden Archive herhalde gizli kaynaklardan buldun getirdin. Sen bir 100 k kazanacağını garantile de, sağlam bir partnere sokup kanalınıda %100 ödemeni alabilirsin %20 kesintiyle.Heh bence o parayı kazanacak biri olsan burda konu açmaz kazanmış olurdun o farklı :)

Alamazsiniz.. Acik ve net.. Oyle riske gireceginize, farkli adsenseler'e bolun, sirali ip olmayacak sekilde farkli vdsler ile adsenselere giris yapin.. Riski azaltmis olursunuz..

adsensede o işi umut bence hele hele bu kadar kapanmanın ve incelemenin oldugu bir dönmede kesinlikle yedirmezler o parayı
Bence git 50 tane quiz yada life saglan kanal al hepsine döşe videolarını kanal bası 2 k alsan al sana 100k

10'u 20'i sistemli bir şekilde gördüysen 100'u 200'u de rahat görürsün. arşiv ve yöntem farkı nedir sana şöyle anlatayım. 10 kanal açtığın da her kanal 20 ila 100 dolar arası ortalama bir rakam bırakıyorsa ve onun gibi 100 200 kanal açabilecek kaynak, arşiv ve birikimin varsa 100 200 görmek için sana lazım olan artık zaman ve çalışmadır. profosyonellerin sırrı kategori falan değil.... bu sır sadece kaynak, arşiv ve yöntem içinde gizlidir. buna sahip olan kazancını kendisi belirler. ayrıca sen beni geç burada başka bir şey konuşuyoruz.

çok kazananlara bakacak olursan hiç biri kategori peşinde koşmaz hepsinin bir yöntemi, bir kaynak havuzu ve o kaynağı yönetebilecek birikimi vardır.

Sen 100k kazanacağından eminsen al 5 tane 500 tl lik pc 5 e böl yada 10 pc al 10 a böl. Lafla peynir gemisi yürümez. Arşivin var tamamda onlar izlenecek mi? Hadi izlendi diyelim dünya geneli eşleşen verecek mi? Hadi onu da geçtin diyelim nasıl bir arşiv bu arkadaş? :D Golden Archive herhalde gizli kaynaklardan buldun getirdin. Sen bir 100 k kazanacağını garantile de, sağlam bir partnere sokup kanalınıda %100 ödemeni alabilirsin %20 kesintiyle.Heh bence o parayı kazanacak biri olsan burda konu açmaz kazanmış olurdun o farklı :)

Son düzenleme:
10'u 20'i sistemli bir şekilde gördüysen 100'u 200'u de rahat görürsün. arşiv ve yöntem farkı nedir sana şöyle anlatayım. 10 kanal açtığın da her kanal 20 ila 100 dolar arası ortalama bir rakam bırakıyorsa ve onun gibi 100 200 kanal açabilecek kaynak, arşiv ve birikimin varsa 100 200 görmek için sana lazım olan artık zaman ve çalışmadır. profosyonellerin sırrı kategori falan değil.... bu sır sadece kaynak, arşiv ve yöntem içinde gizlidir. buna sahip olan kazancını kendisi belirler. ayrıca sen beni geç burada başka bir şey konuşuyoruz.

çok kazananlara bakacak olursan hiç biri kategori peşinde koşmaz hepsinin bir yöntemi, bir kaynak havuzu ve o kaynağı yönetebilecek birikimi vardır.

analizlerin cok iyi ilyas hocam çok kazananların neden cok kazandıgı ancak böle anlatılabilirdi

Son düzenleme:
10 tl sabit gelen adsense 30 tl olunca kanallar kapatılıyor 100 k biraz ilginç geldi bol şans arkadaşım inş. amacına ulaşır yol gösterirsin bizlere zor ama pes etmemek lazım :)

inşallah hep beraber kazanırız hocam... önerini dikkate alacağım

10 tl sabit gelen adsense 30 tl olunca kanallar kapatılıyor 100 k biraz ilginç geldi bol şans arkadaşım inş. amacına ulaşır yol gösterirsin bizlere zor ama pes etmemek lazım :)

---------- Spam Engelliyici 07:47 ---------- Önceki Mesaj 07:47 ----------

teşekkürler hocam. allah hepimize bol kazanç versin.

analizlerin cok iyi ilyas hocam çok kazananların neden cok kazandıgı ancak böle anlatılabilirdi

olayı burda çözmüşsün :) helal

Kim bu profosyoneller hocam. Anlatta bilelim gizli bir youtube lobisi mi kurulduda haberimiz yok :D Ayrıyetten iyi hoş diyorsunda planda yapıyorsunda bazen herşey plana uygun gitmiyor demek istediğim. Sen bir kazan okadar da biz parayı da almasını biliriz merak etme ;) Gir bi networke olmadı networku basarız :p

ben geçen ay 17k çektim dün itibariyle 23k oldu muhtemelen yine alırım o parayı ama acıkçası bir korku var dostum

ben bu forumda 300 400 kazananlar olduğunu düşünüyorum 50 100 o kadar zor bir şey değil ulaşılabilir bir rakam. 5 6 ay arşiv için çalışacan sonra rahat bu rakamları görürsün. yani gerçekten zor değil. ama sağlam bir arşiv oluşturman gerek. amatörler kategori peşinde koşar profosyonel ibrahim hocamız gibi yöntem ve arşiv...
video arşivindenmi bahsediyorsunuz hocam ? Ve bunu birçok yt hesabınamı bölüyorsunuz ?

video arşivindenmi bahsediyorsunuz hocam ? Ve bunu birçok yt hesabınamı bölüyorsunuz ?

Aynen hocam video arşivi yapın 5-6 ay diyor ben Quiz kanal açmak için böyle yapıyorum mesela 1 ay 1 saat önce yüklenmiş 1000 den fazla izleniş videoları 50-50 arşivledim sonrada kanalları açmaya başladım son iş olarakta şimdi video yüklemeye başladım videolardan telifliler dünya engellileri deneye deneye sildim şimdi güzel bi arşivim var 50 şer 50 şer atıp atıp geçiyom 1 günde 3000+ izlenim alıyor sıkıntı yoksa Quize sokup sözleşme imzalayıp teslim yapıyom bu işten çok kazananlarda böyle yapıyor 5-6 ay kaynak-arşiv çalışıyor sonra bşalıyor çatır çatır kanal çalışmaya ondan sonra ne kadar kanal açarsa ay sonu o kadar parasını alıyor ama illa prüz çıkar mesela benim dün 15 kanalım patladı 4-5 arşivi denememişim hepsine telif-dünya engeli gelmiş 15 kanal gitmiş he bidaha olur mu bilmem illaki olur ama bidaha 15 olmayacagına eminim 50 kanal açıyoz günlük illa 1-2 si kapanabilir normal bişey

Aynen hocam video arşivi yapın 5-6 ay diyor ben Quiz kanal açmak için böyle yapıyorum mesela 1 ay 1 saat önce yüklenmiş 1000 den fazla izleniş videoları 50-50 arşivledim sonrada kanalları açmaya başladım son iş olarakta şimdi video yüklemeye başladım videolardan telifliler dünya engellileri deneye deneye sildim şimdi güzel bi arşivim var 50 şer 50 şer atıp atıp geçiyom 1 günde 3000+ izlenim alıyor sıkıntı yoksa Quize sokup sözleşme imzalayıp teslim yapıyom bu işten çok kazananlarda böyle yapıyor 5-6 ay kaynak-arşiv çalışıyor sonra bşalıyor çatır çatır kanal çalışmaya ondan sonra ne kadar kanal açarsa ay sonu o kadar parasını alıyor ama illa prüz çıkar mesela benim dün 15 kanalım patladı 4-5 arşivi denememişim hepsine telif-dünya engeli gelmiş 15 kanal gitmiş he bidaha olur mu bilmem illaki olur ama bidaha 15 olmayacagına eminim 50 kanal açıyoz günlük illa 1-2 si kapanabilir normal bişey
Bende böyle bir olaya başlayayım en iyisi. Olmıcak böyle. Boş durmaktansa koşturmak en iyisi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri