[TEK BAŞLIK] Sıcak Fırsatlar [GÜNCEL]

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Son düzenleme:
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim geçenlerde mavi.com dan alışveriş yapmıştım kargom geldi paketin içine bide mavi.com 'da geçerli indirim kuponu koymuşlar belki ihtiyacı olan olabilir paylaşmak istedim

hediye çeki kodu 19 haziran 2015 saat 23:59'a kadar tek seferde 150 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli
indirim tutarı 25 tl
indirim kodu B25-XS2S-WZXW-TP92

Sanırım site ddos yiyor :D
OHDi3I9.png

Arkadaşlar bence donanım haberde olduğu gibi sıcak fırsatlar forumu şart bence ytpara yetkilileri düzenli paylaşımlar yapabileceğimiz bir bölüm oluşturmalılar.

N11 de 75 tl üstü alışverişte bir mağaza %25 indirim yapıyor ben 4 adet Gillette Tıraş Bıçağı Fusion Proglide 4 Lü Başlık 449 - n11.com 16 adet tıraş bıçağı yedeği aldım 117 tl tuttu (kayıt olunca verilen 11 tl lik kupondanda kullandım) 60 tl civarı indirim oldu başlık sayısı arttıkça indirimde artıyor haberiniz olsun beyler :)

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 18:57 ----------

bu arada hediyede veriyormuş mağaza onuda yeni gördüm :D

realdebrid sitesinden premium üyelik satın alırken BACKTOSCHOOLWITHRD kodunu girerseniz %30 daha fazla süre veriyor.

6 aylık sipariş ettim 234 gün kazandım.

7 Eylül son gün.

https://real-debrid.com/

Nedir realdebrid?

rapidgator, upload.to, netload, turbobit gibi onlarca siteden premium üyeliğiniz varmış gibi download yapabiliyorsunuz. Bazılarında günlük kota mevcut ama makul seviyede.

bahsettiğim sitelerden sadece 1 er aylık premium alsanız ortalama 40 $ para ödemeniz gerekirken. realdebrid de 40 dan fazla site için 4 € ödersiniz.

uzun vadeli düşünürseniz 6 aylık 16 € ve bu %30 kampanyası da cabası oluyor.

Ayrıca mail adresinize 15 günlük ücretsiz kod gönderiyor. kendi üyeliğiniz için kullanamazsınız ama bu konuda birbiriniz ile takas yapabilirsiniz.

alıntıdır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri