Tek Çözüm Masa Üstü PC Kullanmak Olabilir

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilyas

Kayıtlı Üye
dün bir arkadaşın vds de işlem yaptığı bütün kanallar spamdan gitti. sanırım spam kapanmalarına tek çözüm vds vps ve botları bırakıp 200 tl üzeri bir fiyat verip fiber 20 mbit üstü kotasız internet kullanarak masa üstünden video basmak olabilir.

edit: arkadaşın iki kanalı kaldı onlara da normal pc den işlem yapmıştı.

Son düzenleme:
dün bir arkadaşın vds de işlem yaptığı bütün kanallar spamdan gitti. sanırım spam kapanmalarına tek çözüm vds vps ve botları bırakıp 200 tl üzeri bir fiyat verip fiber 20 mbit üstü kotasız internet kullanarak masa üstünden video basmak olabilir.

Hocam arkadaşınızın gitse normal pcde de giderdi. Onunla alakası yoktur. (bence)

Kanal kapanmalarının %99 luk kısmı kullanıcı hatasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. VDS ve botlar düzgün kullanılırsa hiç birşey olmaz.

Ben bir kanala biryerden girerken 2 kere düşünenlerdenim vds değiştirirken bile eski vdsmi temizlerim 1 gün beklerim yeni vdsde kanalları açar şifreleri değiştiririmki o ip sabitlensin. (bence)

Son düzenleme:
biz de vds kullanıyoruz.bizim neden gitmiyor...

çalışma şeklini değiştirsin,makinayı değiştireceğine.

ilk gün vds aldım ve kanal attım atarken kapandı gene denedim gene kapandı ip değiştiler gene kapandı , vds değiştiler şimdilik bişe yok ama ,kesin ve kesin bu konuya katılıyorum vds yerine yüksek hızda internet alabilmek daha iyi

bende sanal sunucu kullanıyorum ama içime sinmiyor güven vermiyor. çok dikkatli çalışmak lazım. spamdan neden kanallar kapanırı araştırırken hep karşıma robot çalışmalar çıkıyor. insanlar kolay yol olduğu için kabullenmek istemiyor sanal sunuculardan ve botlar dan kaynaklandığını ama düşününce sorunun tamamen buralarla alakalı olduğunu göreceksiniz. ama mecburuz sanal sunucularla ve botlarla çalışmaya diyecek olursanız günde bir kanaldan fazla işlem yapmazsınız riski belki azaltırsınız

aynı taktiği yapıyorum ama içime artık sinmiyor arkadaş :eek: .... dün arkadaşı ziyarete gittim patır patır döküldü kanalları gözümün önünde

alakası yok videoları vdsden atarım kendi pcmden bağlarım :cool:

Son düzenleme:
aynı taktiği yapıyorum ama içime ama artık sinmiyor arkadaş :eek: .... dün arkadaşı ziyarete gittim patır patır döküldü kanalları gözümün önünde

arkadaşın yerinde olsam eve almazdım seni :D
gerçi bu ara benim de durum farksız..
bana göre açılışta tel onayı istemeyen mailler daha iyi gidiyor..ama öyle mail satan pek yok..varsa pm atsın :/

o işin sırrını bende arıyorum ama günde 2 tane gmail anca açılıyor öyle. şöyle on on beş dakika ara ile açabileceğimiz şekilde bir yöntem bulsak... bu işin sırrını bileni bulursan banada haber ver maliyetini gırışırık :D ama sana diyeyim faruk biliyor herhalde

arkadaşın yerinde olsam eve almazdım seni :D
gerçi bu ara benim de durum farksız..
bana göre açılışta tel onayı istemeyen mailler daha iyi gidiyor..ama öyle mail satan pek yok..varsa pm atsın :/

Bugüne kadar bir kere bile toplu kapanma yaşamadım ama daha geçen hafta bir kanalımın flag alması yüzünden aynı İP'den girdiğim tüm kanalları uçurdular. Ki hepsinde Adsense bağlantısı da yoktu partner olanlarda spamdan kapandı. VDS veya PC farketmiyo kanallar arasında bağlantı buldukları an uçuruyolar. Bu IP adresi,telefon numarası,yönlendirme maili de olabilir tek bağlantıya bakıyo galiba tüm iş

masa üstün de daha özgür oluyorsun ip'e ler değişiyor sabit kalmıyor. google senin gmail günlüğünü izlerken vds ip'si kabak gibi elli kanal da ortak görünüyor. bu konu beni iğreti ediyor.

Bugüne kadar bir kere bile toplu kapanma yaşamadım ama daha geçen hafta bir kanalımın flag alması yüzünden aynı İP'den girdiğim tüm kanalları uçurdular. Ki hepsinde Adsense bağlantısı da yoktu partner olanlarda spamdan kapandı. VDS veya PC farketmiyo kanallar arasında bağlantı buldukları an uçuruyolar. Bu IP adresi,telefon numarası,yönlendirme maili de olabilir tek bağlantıya bakıyo galiba tüm iş

[MENTION=12850]slayfer[/MENTION] millet vds yi de suçluyo sende durum aynı mı hala :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri