Tek Cüzdan Altında Bitcoin Toplama Yatırımsız Kazanç

underworld25

Kayıtlı Üye
Öncelikle coinpot kazandıgımız coinleri tek çatı altında toplayan cüzdandır. Topladıgımız coinleri istediğiniz zaman borsalara çekim tl olarak bozdurabilirsiniz.
Önce aşağıdaki linkten mail adresimizle coinpota üye oluyoruz.

https://coinpot.co

Daha sonra aynı mail adresimizle aşağıdaki linklere üye oluyoruz ve bu mail adresi üzerinden coinpot hesabınızı otomatik görüyor.

Ayrıca her topladınızda bonus veriyor hergün verdiği bonus artıyor. Ertesi gün kazancınız daha çok oluyor.

Biriken coinlerinizi claim now basarak anında cüzdanınıza topluyorsunuz.

Burdada günlük bonuslarınızı görüyorsunuz hergün daha fazla bonus kazanıyorsunuz.

Burada da cüzdanda biriken coinlerinizi dogecoine cevirip en karlı sekilde çekebilirsiniz

Eskiden topladıgım coinleri altcoin borsaları açıldıgı zaman bozdurdugum miktarlar.

Buda coinlerden elde ettiğim tl kazancı ( Trade kazançlarıda vardır ). Bu sene topladıgım coinleri tekrar ilerde satmayı düşünüyorum uzun vadeliyim.

Kayıt Linki:

Moonlitecoin

Moonbitcoin
Moonlitecoin
Moondashcoin
Moondogecoin
Bonusbitcoin
Bitfun

bu kadar çok veriyor muydu bu sistem hocam? nasıl biriktirdiniz

bu kadar çok veriyor muydu bu sistem hocam? nasıl biriktirdiniz

2016 yıllarından toplamaya baslamıstım alt satlar ile 2017 sonlarına doğru dogecoininde yaklasık 95 kat yükseldiğinde sattım.

Aynı yöntemi baska coinler için bu senelerdede yapacagım basladım bile misal percoin black coin gibi topluyorum 1-2 sene sonra yüksek fiyattan satarım Bu mesaj dursunda alıntı yaparım umarım.

Bu arada cüzdanda durdukça biriken coinlerimde var komodo gibi. İlerleyen günlerde gelirin bir kısmını dagıtacagım hergün.

---------- Spam Engelliyici 18:17 ---------- Önceki Mesaj 18:15 ----------

imkansız günde 1 dolar kazanıyor mu acaba bu sistemden açık açık yazsın

Kimse ne kazandıgını kaç kazandıgını yazamaz bir adam gelir bir kere bakar bir adam gelir 100 kere bakar.

Ayrıca öncedende söylemiştim ben bugun toplayıp aa aksama hemen satarım yoluyla gitmiyorum bekletiyorum 2 sene sonra satıyorum.

Önce mesajlarımdada bahsetmiştim 2 sene önce topladıklarım bugun 95x katı yapıyor aynı yöntemi baska coinler içinde yapıyorum

2 sene sonra o coinleri belki 100x katına 2020 de satacagım bu iş böyle.

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

Şunuda belirteyim yıllar önce topladıgım dogecoinleri yobit borsasında faize koyuyor günlük extra kazanç sağlıyordum ilerleyen zamanlarda yine yapacagım.
bu faiz toplama 1-2 gün değil aylar yıllarca devam etti bakınız.

Anlayacagınız ben aa gireyim toplayım aksam satayım yöntemi yapmıyorum benim yöntemim böyle isteyen kullanır isteyen kullanmaz herkeze teşekkürler.

şimdi her 30 dk bir tıklamak mı gerekiyor yoksa sabahtan akşama kadar açık kalması yeterlimi ?

şimdi her 30 dk bir tıklamak mı gerekiyor yoksa sabahtan akşama kadar açık kalması yeterlimi ?

5 dakikada claim yani toplama secenegi çıkıyor basarsanız bes dakikada toplarsınız. İsterseniz 1 saat sonra toplarsanız isterseniz 1 gün sonra. Ama süre uzadıkça verdiği oran düşüyor. Ne kadar kısa sürede toplarsanız o kadar iyi.

5 dakikada claim yani toplama secenegi çıkıyor basarsanız bes dakikada toplarsınız. İsterseniz 1 saat sonra toplarsanız isterseniz 1 gün sonra. Ama süre uzadıkça verdiği oran düşüyor. Ne kadar kısa sürede toplarsanız o kadar iyi.

Koinex cüzdanlarına aktarabiliyor muyuz coinpot taki coinleri

koinex doge hesabına transfer ettim dün ama gelen giden yok.çok sürer mi gelmesi

---------- Spam Engelliyici 14:34 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

mining olayında biilgisayar extra enerji mi sarfediyo.yani fatura fazla geliyo mu mining yapınca?

Genelde 1 gün sonra hesabında oluyor. Coinpotdan takip edebilirsin peding yazıyorsa henuz gelmemiştir.

Mining ise ben vps ile yapıyorum yani uzak sunucu ile pc kapansa bile 7x24 kendisi minig yapıyor.

Genelde 1 gün sonra hesabında oluyor. Coinpotdan takip edebilirsin peding yazıyorsa henuz gelmemiştir.

Mining ise ben vps ile yapıyorum yani uzak sunucu ile pc kapansa bile 7x24 kendisi minig yapıyor.

Çok teşekkürler üşenmeden verdiğin cevaplar için ;)

Arkdaşlar bu ve benzeri sitelereden kazanacanız paralar gerçekten inanılmaz düşük, günlük tüm sitelere girip 10-15 dak. bir 24 saat tıklama yapsanız bile tüm bonuslarınız en üst düzeyde bile olsa toplam kazandığnız tüm coinlerin toplamı max 10-15 dogedir. Harcadığınız zamana yazık.

Arkdaşlar bu ve benzeri sitelereden kazanacanız paralar gerçekten inanılmaz düşük, günlük tüm sitelere girip 10-15 dak. bir 24 saat tıklama yapsanız bile tüm bonuslarınız en üst düzeyde bile olsa toplam kazandığnız tüm coinlerin toplamı max 10-15 dogedir. Harcadığınız zamana yazık.

Engin bilgilerini kendi kazandıgın sistem kanıtlarıyla görelim hocam ben zamanında binlerce dogeyi demekki mevlalar göndermiş. Yada zamanında bitcoin ile 100-200 btc dagıtan faucetler demekki hayal ürünüymüş. Arkadaşlara akıl veriyorsan bir yol göster onu izlesinler evet sizi dinliyoruz hemen şimdi nasıl kazanırız anında cüzdanıma coin gelecek risk 0 olacak dinliyorum sizi.

Engin bilgilerini kendi kazandıgın sistem kanıtlarıyla görelim hocam ben zamanında binlerce dogeyi demekki mevlalar göndermiş. Yada zamanında bitcoin ile 100-200 btc dagıtan faucetler demekki hayal ürünüymüş. Arkadaşlara akıl veriyorsan bir yol göster onu izlesinler evet sizi dinliyoruz hemen şimdi nasıl kazanırız anında cüzdanıma coin gelecek risk 0 olacak dinliyorum sizi.

Konuyu gereksiz yerlere çekip demagoji yapmaya gerek yok, benim sizinle tartışmak veya konunuzu baltalamak gibi bir niyetim yok ve açıkcası umrumda bile değil sadece gereksiz abartılarla konu açıp insanları yanlış yönlendirmeyin buradan 3-5 tane daha ref kazanmak için.

Konuyu gereksiz yerlere çekip demagoji yapmaya gerek yok, benim sizinle tartışmak veya konunuzu baltalamak gibi bir niyetim yok ve açıkcası umrumda bile değil sadece gereksiz abartılarla konu açıp insanları yanlış yönlendirmeyin buradan 3-5 tane daha ref kazanmak için.

Konudaki mesajımda isteyen kullanır isteyen kullanmaz herkeze teşekkürler. Yazısını önceden yazmıstım neyse yazı halen geçerlidir. Herkez istediğini yapar.

coinpotta tamamlandı diyor ama ben koniexte göremedim gelen dogeleri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri