Tek Dünya Engelinden Para Kazanma Gidermi ?

masterthone

Yasaklanmış
Arkadaşlar çok temiz çalıştıgım daha önce hiç dünya geneli veya eşleşn almamış kanalıma yanlışlıkla dünya geneli engellendi videosu attım 1 tane sadece ve atar atmaz sildim. Sizce bu kanalın para kaznması gidermi kanalda çok titiz çalışmıştım silmekte istemiyorum hiç ne yapıcam bilemiyorum :(

Şansa kalmış birşey sende şanssız olduğun için büyük ihtimal gider :D Maşallah dediğin 2 gün yaşamıyor...

Şaka lan gitmez yani gitme olasılığı çok düşük takıl kafana göre ama ayrı bi adsenseye bağlamanda fayda var gitsede zararı en aza indirgemek için :D

Şansa kalmış birşey sende şanssız olduğun için büyük ihtimal gider :D Maşallah dediğin 2 gün yaşamıyor...

Şaka lan gitmez yani gitme olasılığı çok düşük takıl kafana göre ama ayrı bi adsenseye bağlamanda fayda var gitsede zararı en aza indirgemek için :D

hacı diğer adsensede çöp çalısıyorum oraya eklersem kanal gider bu sağlam çalıstıgım adsense off silecem mecbur kanalı

Eğer istatistiği iyiyse silme olm niye siliyon bi senden duydum 1 tane dünya engeli yiyince para kazanmanın gittiğini salla devam et :D

hacı 40 kanal açtım o adsenseye temiz çalısıyorum tek dünya geneli eşleşen ünlem flan almadım şimdi 1 dünya geneli yüzünden tüm emeklerim gitsin istemiyorum gerçi getirisi yok ama daha yeni 3 günlük kanal zaten

temiz çalışıyosan kanalında sağlamsa direk partnere geçmeni tavsiye ederim. işini şansa bırakma.

Şuan Partner Şartlarını Karşılamıyor Hocam :S

isterse bin tane at hocam hemen silersen bisey olmaz.

bu nasıl bir tecrübedir böyle ....
neye dayanarak böyle diyorsun...
-------------------------------------
bir taneden bir şey olmaz ama daha geçen gün deneme yaptığım bir kanalda 30 dünya engelinden sonra para kazanma kapatıldı...başka telif,eşleşen falan yoktu.

1 yıl önce dediğin gibi olabilirdi ama artık öyle değil yt kayıt altına alıyo eşleşen dünya geneli ve telifli kanalları canı sıkılınca o adsenseye bağlı bütün para kazanmaları kapatıyor.

bir taneden bir şey olmaz ama daha geçen gün deneme yaptığım bir kanalda 30 dünya engelinden sonra para kazanma kapatıldı...başka telif,eşleşen falan yoktu.

hemen değil saliseler içinde silsen bile gidiyor silinmiş videolarda dahil diyor çünkü :D

90 video var kanalda ve tek 1 tane dünya geneli yedim inş bişey olmaz

video bazi ülkelerde engellendi derse o engelleyen şirkete mail gidiyor youtube dan.dünya engelinde böyle birsey olmuyor cünkü zaten video yayinlanmamis oluyor.ama 1 2 gün tutarsan kanal ucuyor dünya engelinden.hemen silerse hicbirsey olmaz

benimki gitti arkadaşlar bi tane vardı onuda sildim ama bugün para kazanmalar gitti

benden alıntı yapıp durmayın yaw...
sorunu olan ben değilim:D

ayrıca hemen silersen bir şey olmaz diyenlere şimdiden geçmiş olsun.kanalları fazla dayanmaz.istediğiniz kadar silin.youtube yüklemeden önce bunu bilmek zorundasınız diyor.ben bilmiyordum hemen sildim ayaklarını kabul etmiyor..

benimki gitti arkadaşlar bi tane vardı onuda sildim ama bugün para kazanmalar gitti

hocam tek birtanemi dünya geneli vardı ünlem eşleşen flan almışmıydınız ? kaç videonuz vardı ? Ve bir kanal yüzündenmi gitti yoksa direk o kanalın kendisi yüzündenmi

bot otomatik siliyo anında, ama para kazanma kapatılıyo,
yani anında da silsen 3 saat sonrada silsen hiçbir farkı yok...

1 taneden gitmiyor-tecrübeyle sabittir,aylardır ayakta duran kanallarım var

rahat ol gitmez
1 tanede şöyle gider videoyu atarsın video 5 10 bin izlenir sonradan dünya geneli gelirse para kazanma gitme olasılıgı %50 den yukarıdadır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri