hacı diğer adsensede çöp çalısıyorum oraya eklersem kanal gider bu sağlam çalıstıgım adsense off silecem mecbur kanalı
Herşeyi geçtim geçtim de. Bu forumdaki çoğunluğun ADSENSE si neden az. ya 1 tane ya 2 tane. en kralında 5-6 tane adsense var. Yani adsense açmaya neden bu kadar korkuyorsunuz .Fake isimlerle fake adreslerle ADSENSE hesabı oluşturun. mesela para kazanmasının kapanmasına korktuğunuz kanalın maili ile adsense oluşturun. yani kanalın kendi adsensesi olsun. ay sonuna kadar herhangi bir ters durum olmazsa tekrar pinli adsensenize bağlayın. 3-5 gün dursun. ay devretsin. tekrardan fake adsenseye taşı. bende en az 20 tane işe yaramaz adsense var. bu durumlar için.
şöylede bir durum var. olurda işe yaramaz adsensede iken kanal kapanırsa kanaldaki para ne olacak. o zaman mecburen adsensedeki bilgileri gerçeğe çevirip pin isteyeceğiz. tüm risklerden kurtulmak için 2 ay o parayı beklemeye razıyım. her halukarda o para gelecek mantığıyla.
olurda para kazanma kapanırsa kanalı hemen silerim. o zamana kadar kazandırdığını yine alırsın. para kazanma kapanınca kanalı silersen içindeki parayı çok az bir kesinti ile alabiliyorsunuz.
Anlatımım tamamen youtube da kendisini geliştirmiş kişilere yönelik anlattım. anlamayan varsa daha sade bir şekilde izah edebilirim.