Tek İp İle Yapılan Kanallar Hakkında

• Kullanıcı Hergin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Hergin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

toplu kapanmalar malum, hepimizin kabusu..

Sizin tecrübelerinize dayanarak soru sormak istiyorum.

Tek bot üzerinden yaptığımız kanallardan, telif yada diğer nedenlerden kapanan kanalların sayısının fazla olması tek ip ile bağlanan (botun ip'si) diğer temiz kanalları da riske atar mı?

Diğer soru ise şu: aynı bot ile yapılan ve kapanan/telif gelen kanalların google hesaplarını silmemek diğer sağlam kanalların riski arttır mı ?

Son düzenleme:
Tek ipten olduğu için spamdan gider kanalların
Adsense olmadığı için bağlantı da olmaz temiz çalışırsan toplu kapanma yaşamazsın

Yutubum bot üzerinden yapıyorum kanalları.. Bazı kanallar spamdan/teliften vs kapanıyor..

Bu tabi diğer kanallarıda riske atıyor.. Aynı bot ve ip üzerinden yapıldığı için.. Bu kanalların google hesaplarını silmezsek, risk artar mı ?

Yani kapanan kanalları silmek mi gerekiyor? [MENTION=10783]RocKSceN[/MENTION]

Yutubum bot üzerinden yapıyorum kanalları.. Bazı kanallar spamdan/teliften vs kapanıyor..

Bu tabi diğer kanallarıda riske atıyor.. Aynı bot ve ip üzerinden yapıldığı için.. Bu kanalların google hesaplarını silmezsek, risk artar mı ?

Kapanan kanalları bende siliyodum şimdiye kadar ama bir çok yorum aldım silmeye gerek yok yönünde. Risk elbette vardır.

riski şu şekilde açıklayayım: eğer adsense çalışıyorsan, yazın spamdan kapanan kanallarıma tesadüfen girmiştim geri açılmış. yani silmezsen daha sonra açılıp para kazanması giderse adsensendeki diğer kanallarının da para kazanmasını götürür

Arkadaşlar tek korkum toplu kapanma.. Tutan kanallarda bu şekilde giderse diye..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri