Tek Kanal Yeterli mi ?

zaferdemirc

Kayıtlı Üye
Kolay gelsin arkadaşlar benim tek bir kanalım var. Forumda gördüğüm kadarıyla herkes çok sayıda kanalı idare ediyor. Ben tek kanal ile günlük 2 tl yi geçemiyorum. Videoda yüklemiyorum en son kaç ay önce yükledim onu bile unuttum :) ama azim ve sabırla video yüklemeye başlıcam. Ama tek kanal bana yeter mi. 10 TL kazansam günlük yeter bana. tek kanal ile bunu başarabilirmiyim ? :)

başarabilirsiniz hedefiniz çok büyük değil başarılar bol kazançlar

Valla bize yetmiyor dostum. Elinin altında imkan varsa neden tek kanal?
ben demiyorum ki %100 spam çalış ama 1-2 ilgileneceğin kanal var ise, at arkaya 15-20 kanal güncelleme istemeyen. Akmasa da damlasın

tek kanal risktir.yaparsın ama 1 kanal 3 telifle ,3 kanal 9 telifle kapanır;)

Şans işi bazen açtığın tek kanal tutuyor diğerlerine gerek kalmıyor ancak tutturmak zorunda kalırsan zorluyosun 10-15 20 daha fazla belki

Tek kanala ne tur videolar atacagin onemli. Telif problemim olmaz, telif yemem diyorsan tek kanal yeter tabii ki. Suan o sekilde bi kanalim var ve ocak ayindan once gunluk 80-175 arasi getiriyordu. Ocak ayinda dusus oldu biraz. Ama telif yemeyecegim video bulamam diyorsan tek kanalla kalman risk.

amacın 10liraysa zor iş değil az biraz ilgilenirsen.

Kolay gelsin arkadaşlar benim tek bir kanalım var. Forumda gördüğüm kadarıyla herkes çok sayıda kanalı idare ediyor. Ben tek kanal ile günlük 2 tl yi geçemiyorum. Videoda yüklemiyorum en son kaç ay önce yükledim onu bile unuttum :) ama azim ve sabırla video yüklemeye başlıcam. Ama tek kanal bana yeter mi. 10 TL kazansam günlük yeter bana. tek kanal ile bunu başarabilirmiyim ? :)

Günlük 10 TL dediğin için bu örneği veriyorum. Tek bir video ile 2 ayda 8 bin liraya yakın para kazanmıştım. Çalışma yöntemin ve şansın varsa günde 1000 TL de kazanırsın. Kaynak site olarak youtube dışını seçer ve eleyerek videolar yüklersen bir kaç kanalın kapansa dahi sonunda karşılığını alacağın bir video yüklemeyi başarırsın.

Günlük 10 TL dediğin için bu örneği veriyorum. Tek bir video ile 2 ayda 8 bin liraya yakın para kazanmıştım. Çalışma yöntemin ve şansın varsa günde 1000 TL de kazanırsın. Kaynak site olarak youtube dışını seçer ve eleyerek videolar yüklersen bir kaç kanalın kapansa dahi sonunda karşılığını alacağın bir video yüklemeyi başarırsın.
Telife girmem ben güveniyorum kendime dikkatli davranıyorum :) bu konunun bir bölümü var ama burda sormak zorundayım.Bana 1 site söylermisiniz.Video kaynağı olarak

Attığın videolar izlenim alıcak tarzdan çalıştığın katagori güzelse günlük 10tl fazla birşey değil önemli olan rayına otturmak ondan sonra kendisi gelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri