Tek kanal yüzünden tüm kanalların para kazanması kapandı

• Kullanıcı strongarm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

strongarm

Kayıtlı Üye
iyi forumlar

Spam yaptıgım kanalın para kazanması adsense baglar baglamaz kapandı. Adsense baglı tüm kanalların para kazanmasıda kapandı haliyle
sorunlu kanalı sildim 2. adsense taşıdım tüm kanalları dolarlar yanıyor sorun yok para kazanma durumuda kırmızıdan yeşile döndü fakat reklam çıkmıyor. Sarı çizgi yok hiç bir kanalımda bi süre sonra düzelirmi bu sorun yoksa bişeyler mi yapmam lazım

2. Adsense'e taşı para kazanması gitmeyenleri gidenleri ise silmeni öneririm.

2. Adsense'e taşı para kazanması gitmeyenleri gidenleri ise silmeni öneririm.

hepsinin gitti hocam. Fakat 2. adsense taşıyınca sorun ortadan kayboldu. Video yöneticisinden bakınca dolarlar yanıyor
ama Bu hesabın para kazanma özelliği, kapalı bir AdSense hesabı nedeniyle devre dışı bırakılmıştır yazıyor. Kaçırıyorum tüm kanalları adsense patlıcak galiba

kanalların hepsini 2. adsense taşıdım umarım 2. adsensede tehlikeye girmez bekleyip görcez

spam kopyalama devri bitti ya youtube da olmayan videoları bulcaz ya da saçma sapan videolar çekerek rant sağlıcaz =)

spam kopyalama devri bitti ya youtube da olmayan videoları bulcaz ya da saçma sapan videolar çekerek rant sağlıcaz =)

bitmedi aslında ünlem v.s aşılabilecek şeyler . Hata yaptım biraz ben sanırım 200 video atıp ilk günde adsense bagladım spam kanalı 1-2 hafta bekletsem böyle bişey olmıcaktı

2. adsense bağlamak daha mantıklı gibi hocam yinede tecrübe edenlerin görüşlerini görmek daha iyi olur

sorunlu kanalı sil.diğer para kazanması gidenlere kurtarma telefonu ekleyip sil.3 saat sonra kurtar.

sorunlu kanalı sil.diğer para kazanması gidenlere kurtarma telefonu ekleyip sil.3 saat sonra kurtar.

sorunlu kanalı sildim . diger kanalları 2. adsense taşıdım abi. fakat şöyle bi durum var adsense baglantısı red edildi gibi bişey yazıyordu para kazanma kısmıda kırmızıydı
ama video yöneticisinde dolarlar yanıyordu tüm kanalları

2. adsense taşıyınca tüm kanalları sorun kalktı sanırım ana adsense patlıcak abi

reklamlar görünmüyor üstadlar bunun için beklemem mi lazım

bitmedi aslında ünlem v.s aşılabilecek şeyler . Hata yaptım biraz ben sanırım 200 video atıp ilk günde adsense bagladım spam kanalı 1-2 hafta bekletsem böyle bişey olmıcaktı

200 video spama göre normal bir rakam ben hemen baglıyorum kanalları adsenseye attığın videolara dikkat spam bitmedi sadece çok kazandıran spam kategorileri bitti tehlikeli videolar atma

200 video spama göre normal bir rakam ben hemen baglıyorum kanalları adsenseye attığın videolara dikkat spam bitmedi sadece çok kazandıran spam kategorileri bitti tehlikeli videolar atma
yorumunuz için teşekkürler sorum tam olarak bu degildi yinede sagol :cool:

merhaba arkadaşlar bir hesapta çoklu kanal mı önerirsiniz yoksa ayrı ayrı google hesabı mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri