- Web sitesi
- www.netdc.net
Aldığımız lisansta problem mevcut sitenizdeki numarayı arıyoruz cevap veren yok, en kısa sürede iletişime geçermisiniz!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aldığımız lisansta problem mevcut sitenizdeki numarayı arıyoruz cevap veren yok, en kısa sürede iletişime geçermisiniz!
hocam konu ile alakalı değil ama siz artık satış yapmıyor musunuz ?
Kendisi ile görüştüm, kesinlikle alış veriş yapmayınız.
Aldığınız lisansları kesinlike hemen değiştirin whmcs tarafından block atılmakta, kurumsal firmaya crackli kullanmamızı tavsiye ediyor.
Skype konuşmaları şaka gibi.
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Ürünü alan başkası sen yazıyorsn kendisi yazsa sesimi çıkarmıcam. WHMCS sadece sizin domaınleri değil webhost alan herkezi banladı.
Hostdime ve Hostgator dan lisans alan herkez banlandı ben böyle olacağını bilsem zaten kimseye lisans vermezdim benim yazdıklarıma soru ile cevap veriyorsunuz Ürünü alan başkası siz cevap veriyorsunuz ortak olmuş olabilirsiniz bunu kendiniz bilmeniz lazım siz a müşterisine b müşterisinin ürün bilgilerini veriyor musunuz ?
r10 forumundan plus.net.tr ye yazın veya ben skype adresını vereyim 2. gün kendisinin lisans ı bozuldu tazeledim. Whmcs lisans verse sızınkınıde yenilerdim.
[MENTION=15633]HostingAdresi[/MENTION] 1 adet almak istiyorum pm atarmısınız ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.