Tek Modem Tek pc Her Mailde Format !

galiba yönteminizi anladım bayağı mantıklı deneyeyim bakalım doğru mu anlamışım :) hayırlı satışlar hocam

inşallah hocam :)

wmare ile clon oluşturarak mümkün görülüyor :)

evet clon olusturmak isteyenler için güzel bi program :D ama bizim sistemle alakası ne yazıkki hiç yok :D

ref alabilir miyim bende artık sağlam bir maillere ihtiyacım var

elimde suan ne yazıkki ref verebileceggim mail yok hocam :S

Konu baltalamak gibi olmasın ama bu bildiğimiz format değildir.Ya acronis ile klonlanmış bir sistemdir yada Sysprep ile klon alınmış bir sistemdir.Bir cafe formatcısı olarak bunları söylebilirim.

Hayırlı satışlar bol kazançlar

kendi pcnize 15 saniye normal format süresi deyince merak uyandırdı

Konu baltalamak gibi olmasın ama bu bildiğimiz format değildir.Ya acronis ile klonlanmış bir sistemdir yada Sysprep ile klon alınmış bir sistemdir.Bir cafe formatcısı olarak bunları söylebilirim.

açık kaynak kodlu işletim sistemleri üzerinde calısıyoruz böyle bi bilgi veriyim :)

---------- Spam Engelliyici 00:54 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

Referans alan arkadaşlar geri dönüşleri unutmazsa seviniriz :D

Forum dışından arkadaşlarımız ve kendi gözlemlerimiz doğrultusunda yeni sisetmin daha dayanıklı olduğuna karar verdik. Özellikle videoyapta android mailler fazla dayanıklı olmadığı için bu arayışa geçmiştik zaten. Yeni sistem aktif ve tamamıyla yeni sisteme geçmiş bulunmaktayız. İnşallah herkes için hayırlısı olur :)

Hocam format değilde sanırım Ram üzerinden çalışan işletim sisteminden bahsediyoruz format dedinmi akla windows 7 8 vs xp vista kurulum aşamaları geliyor insanın aklına :D

Hocam format değilde sanırım Ram üzerinden çalışan işletim sisteminden bahsediyoruz format dedinmi akla windows 7 8 vs xp vista kurulum aşamaları geliyor insanın aklına :D

Aynı şekilde kurulum işlemi tamamlanıyor hocam ama cok hızlı bir şekilde. Bunun için özellikle bilgisayarlar topladık :D Tabi format denince win 7-8 xp dışınada cıkmak lazım :D

Arkadaşlar sağlam tek kalan sunucumuzu çalıştırmaya başladık. Maillerden çok güzel verim aldık. Stok oldukça bu konu güncellenecektir. Saygılar

Debian Tabanlı Gentoo Tabanlı RPM Tabanlı Slackware Tabanlı
Freespire Korooraa Red Hat Linux Slax
Knoppix Gentoox SUSE Linux Wolvix
Ubuntu VidaLinux Mandriva Linux Zenwalk
Linspire Nova Fedora STUX
Elive vb. Pentoo vb. ALT Linux vb. ZipSlack vb.

Açık Kodlu Sistemler Bunlardır. Konuyu Baltalamak Gıbı Olmasın Kardesım Fakat Bunlar Bıle Restart Yapıldıgı Taktırde 15 sn De Acılmaktadır. ve Bu Sıstemlerı Formatlayıp Kurmak 15 sn den Fazla Surmektedır. Ben Bunca Yıllık Bilgisayarcıyım Daha Bukadar Hızlı Format Atılan Bır İsletim sistemi Duymadım ve Kullanmadım. Böyle Birseyi iddia Ediyorsanız Eğer Video Ya Cekıp Atın Isımlerı Yada Isletım Sıstemının Adını Kapatabılırsınız Kolay Gelsin...

Hocam bende cafe işlettim ancak acronis bile bu kadar çabuk yapamaz kaldı ki normal format hiç duymadım. Bende merak ediyorum arkadaş video çekerse herkes rahatlıkla alışveriş yapacaktır.

Hocam bende cafe işlettim ancak acronis bile bu kadar çabuk yapamaz kaldı ki normal format hiç duymadım. Bende merak ediyorum arkadaş video çekerse herkes rahatlıkla alışveriş yapacaktır.

Hocam bir pc format attıkdan sonra sadece tarayıcı yükleyip yedek alırsanız o yedeği kurmak 5dk sürmez ayrıca acronis ile f11 açılış bootu eklerseniz yapacağınız işlem biraz daha hızlanır.Bunun yanında bide Sysprep denen bir olay var.Buda normal format gibi ama onun olayı biraz farklı nette bununla ilgili yazılar falan var araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Debian Tabanlı Gentoo Tabanlı RPM Tabanlı Slackware Tabanlı
Freespire Korooraa Red Hat Linux Slax
Knoppix Gentoox SUSE Linux Wolvix
Ubuntu VidaLinux Mandriva Linux Zenwalk
Linspire Nova Fedora STUX
Elive vb. Pentoo vb. ALT Linux vb. ZipSlack vb.

Açık Kodlu Sistemler Bunlardır. Konuyu Baltalamak Gıbı Olmasın Kardesım Fakat Bunlar Bıle Restart Yapıldıgı Taktırde 15 sn De Acılmaktadır. ve Bu Sıstemlerı Formatlayıp Kurmak 15 sn den Fazla Surmektedır. Ben Bunca Yıllık Bilgisayarcıyım Daha Bukadar Hızlı Format Atılan Bır İsletim sistemi Duymadım ve Kullanmadım. Böyle Birseyi iddia Ediyorsanız Eğer Video Ya Cekıp Atın Isımlerı Yada Isletım Sıstemının Adını Kapatabılırsınız Kolay Gelsin...

Hocam bir pc format attıkdan sonra sadece tarayıcı yükleyip yedek alırsanız o yedeği kurmak 5dk sürmez ayrıca acronis ile f11 açılış bootu eklerseniz yapacağınız işlem biraz daha hızlanır.Bunun yanında bide sysrep denen bir olay var.Buda normal format gibi ama onun olayı biraz farklı nette bununla ilgili yazılar falan var araştırabilirsiniz.

Sadece işletim sistemleriyle kaynaklı olsaydı dediklerinize tamamıyla katılırdım. Ama ne yazıkki katılamıyorum. İnternet cafeciyseniz bence biraz daha araştırma yapınız. Ben çoğu internet cafede kullanılan 30 sn de açılan sistemler biliyorumki. Burda video çekme şansım olsa çekerdim ama sırlarımızı acık etmek istemiyoruz.Zorla mailde satmıyoruz. Format atılmış olarak değilde pc mail olarakta algılanabilir hiç sorun değil. Zaten maillerin sağlamlıklarından anlaşılacaktır. Saygılar. Not: Mail deneme sonucları ve stok için açtığım bir konudur. Lütfen görüşlerinizi kendilerinize saklayın [MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION] size katılıyorum usta :)

Hocam Zaten 30 Sn de Acılımaz Demıyoruz Sıstemler Genelde 30 Sn Icınde Acılır Zaten. Sorun Su 15 Sn de Format Atmanızdır. Herkezın Aklına Takılan Soru Budur. Konuya Tekrar Acıklama Getirirseniz Seviniriz. Kolay Gelsin...

Hocam Zaten 30 Sn de Acılımaz Demıyoruz Sıstemler Genelde 30 Sn Icınde Acılır Zaten. Sorun Su 15 Sn de Format Atmanızdır. Herkezın Aklına Takılan Soru Budur. Konuya Tekrar Acıklama Getirirseniz Seviniriz. Kolay Gelsin...

O zaman butun yaptigi isi acik etsin degilmi ? Nasil bi aciklama bekliyorsunuz adam yapiyo yada yapmiyor.yaptigi isi sana anlatmak zorunda degil.:)

O zaman butun yaptigi isi acik etsin degilmi ? Nasil bi aciklama bekliyorsunuz adam yapiyo yada yapmiyor.yaptigi isi sana anlatmak zorunda degil.:)

Hocam Ben Zaten Yaptıgı Isın Arkasındayım Yaptıgınada Lafım Yok Fakat Imkansız Benım Gozumde 15 Sn de Format Atmak Format Atmayı Gectım Yururken 15 Sn de Topkek Yıyemezsın. 15 Sn de Format Atıyorsa Cok Buyuk Bırsey Demektır.

Anlatmak zorunda değil diye birşey yok. Konuyu oku ondan sonra sunduklarına bir bak ve bunun kanıtını sunmasını bekle burada yanlış olan nedir. Şu var ki ortada bir iddia var ve bu iddiayı potansiyel müşteriler kanıtlamasını istiyor. Şayet konuda her mailden sonra format yazmasaydı kimse bunun üzerinde durmazdı. Ayrıca 30sn de pc açılışı demişsin bunda herhangi bir sorun yok benim pc çok daha kısa sürede açılıyor 30sn zaten geç bir süre. Neyse konu buralara kadar boşa geldi. Arkadaşa hayırlı satışlar dilerim...

Anlatmak zorunda değil diye birşey yok. Konuyu oku ondan sonra sunduklarına bir bak ve bunun kanıtını sunmasını bekle burada yanlış olan nedir. Şu var ki ortada bir iddia var ve bu iddiayı potansiyel müşteriler kanıtlamasını istiyor. Şayet konuda her mailden sonra format yazmasaydı kimse bunun üzerinde durmazdı. Ayrıca 30sn de pc açılışı demişsin bunda herhangi bir sorun yok benim pc çok daha kısa sürede açılıyor 30sn zaten geç bir süre. Neyse konu buralara kadar boşa geldi. Arkadaşa hayırlı satışlar dilerim...

Öncelikle teşekkür ederiim. Konuyu daha fazla uzatmayacagım pc mail oalrak bilinsin sadece yaptıgımız işi söylüyorum ve fiyatlar pc mail fiyatıyla.

Bu her mailde formattan kastınız nedir hocam ?

Kullandıgımız işletim sisteminin tüm verileri özel bir şekilde format atılmışcasına sıfırlanarak istediğimiz işletim sistemi olarak göstermek hocam :)
Neden format atılmışçasına diyorum çünkü daha fazla polemiğe girmek istemiyorum :D Pc mail kısaca :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri