Tek partnere çok kanal

• Kullanıcı jixmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

jixmy

Kayıtlı Üye
.................................................. ...........

.............................................................

Son düzenleme:
Bir partnere bir kanal ekleyebilirsiniz

Sanırım adsense gibi tüm kanalları aynı hesaba bağlayamadığımızı ifade etmeye çalışmışsınız. Yoksa ayrı ayrı kanalları aynı partnere bağlayıp...Ödemeleri ortak hesap tanımlayarak aynı hesaba çekebiliyoruz değil mi....

1 paypalla 4-5 hesap bağla bağlayacağın diğer hesap gruplarınıda ilk partinin referans linki ile yap onlarada ayrı paypal girmeyi unutma. bir paypal hesabına 6 tane email atayabiliyorsun

öyle şeymi olur ya !!!

Bilidiğim kadarıyla hocam partnere istediğiniz kadar kanal bağlayabilirsiniz ama ödeme limiti filan varsa partner firmanızda o limit her bir kanalın limididir toplam limit değildir her kanal için ayrı ödeme yaparlar

Tek partnerden 20 veya üzeri kanalla tek paypala ödeme alan arkadaşlar var mı?

Ya benim paypal girili deneme kanallarım da var freedom mn 5 6 tane toplam ödeme alamaz mıyım Freedomda 20 kanalım olsa MN'de 3 kanalım olsa?Freedomdan alsam yeterli olur 20 üzeri freedom kanal ile aynı paypala para alan varsa her birinden ayrı ayrı yazarsa çok sevinirim.

bir oyle bi boyle dediler anlayamadım. tek freedom a 10 tane kanalımı baglayıp tek paypal hesabına odeme alabılırmıyım

Büyük ihtimalle alırsın.Benim quiz'e bağlı 5 kanalım var ödemelerimi alıyorum. Ödeme geldikten 3-4 gün sonra maile ödeme bildirimi geliyor ve hangi kanallara ödeme yapıldığı yazıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri