Tek Telifli Olup Awe'den Ödeme Alanlar?

sysroot

Kayıtlı Üye
Merhabalar
Arkadaşlar, partnere katıldıktan 3 gün sonra telif yemiştim.
Premier ligden telif yemiştim aynı gününde sildim zaten videoyu.
Şimdi kafama takılıyor son konulardan sonra, daha önceden tek telifi olupda aweden sorunsuz parasını alan varmı?
Öneriniz nedir, eğer bu Kasım'da yediğim telif yüzünden bir aksilik çıkarıcaklarsa partnerlikten çıkıcam.
Öneriniz nedir, kanalda sadece 1 telif var onun dışında bir sıkıntı yok.

Evet arkadaslar bende bu konuyu cok merak ediyorum. 20 gün önce bi kanali bagladim icinde 400$ a yakin birikti suan hic telifi yok ama icinde 100den fazla video var ve telif alabilir yani ne önerirsiniz?

Ben 1 telif alsa bile kazanc aliniyor diye düsünerek girmistim.

o kadar telife para vermiyor awe yorumlarını okuduktan sonra Bende bugün bir telif yedim :(

teliften kapanan kanallardan ödeme alanlarda var kısacası youtubenin partnere ödemesi durumunda awe de size ödemeyi yapar siz her zaman ödeme zamanında ödeme formunu yollayın.

ya valla bıktırdınız ama aynı konu 10 tane açılmış.
1 telif yedim para alır mıyım
2 telif yedim paramın üstüne yatacaklar.
konu kitleme moderatorun insiyatifine bağlı ama ben olsaydım şu konuları açanların hepsine tek tek 3-5 gün uzaklaştırma verirdim.

http://www.ytpara.com/awesomeness/17046-awesomeness-odeme-bekleyenler.html
alın konusu birazcık okuyun be arkadaş.

Bakalım bekleyiyorum bende, eminimki youtube %100 ödeyecek bunlara, spam çalışmıyorum, hesabımda dikkat çekicek enterasan bir durum yok 1 telif yemiştim oda ligtv.
Abone artışlarımdan hitlere kadar herşey %100 organik gidiyor, youtube öder bunlara da , görücez bakalım.
Tabi saydığım kriterler benim fikrim, onca spam yapanın parası ödeniyor da bizimki mi ödenmeyecek.Bekleyip göreceğiz.Umutsuzca içerik eklemeye devam ediyorum.

---------- Mesaj saat 03:45:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:44:26 civarında gönderildi. ----------

konu kitleme moderatorun insiyatifine bağlı ama ben olsaydım şu konuları açanların hepsine tek tek 3-5 gün uzaklaştırma verirdim.

Neyse gece gece..

haklısın ama bu dille haksız duruma düşüyorsun..kahvehane mi bura :)

Bakalım bekleyiyorum bende, eminimki youtube %100 ödeyecek bunlara, spam çalışmıyorum, hesabımda dikkat çekicek enterasan bir durum yok 1 telif yemiştim oda ligtv.
Abone artışlarımdan hitlere kadar herşey %100 organik gidiyor, youtube öder bunlara da , görücez bakalım.
Tabi saydığım kriterler benim fikrim, onca spam yapanın parası ödeniyor da bizimki mi ödenmeyecek.Bekleyip göreceğiz.Umutsuzca içerik eklemeye devam ediyorum.

---------- Mesaj saat 03:45:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:44:26 civarında gönderildi. ----------

O konuyu açda, benim yazdığım mesaja bak sayfayı aşağı indir azıcık, sadece konu başlığını okuyup çıkma.
Burdada boş boş konuşma.Bizim konularımızdan sonra yapıldı o açıklama.Rica ette moderatör ol o zaman foruma.

Güzelce cevap verirsin, yok bıktırdınız yok bilmemne.Adamlardan para bekliyoruz, sanki firma sahibiymiş gibi gelip burada azar çekiyorsun.

Ayrıca konu tarihlerine iyi bak, girdiğin konuda ise mesajları iyi oku.
ayrıca konuyu açtın diye sadece sana söylüyorum diye birşey yok. bu tür konu açan herkeseydi lafım.
o konuyu emsal amaçlı verdim yoksa Forumda bu konuyla ilgili çok şeyler yazıldı.
ayrıca azarla ilgisi yok bu konulara karşı olan tepkimdir bu. senin ne kadar bu firmaya karşı endişen varsa benim de o kadar güvenim var ve bu seni ilgilendirmez.

---------- Mesaj saat 02:01:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:01:14 civarında gönderildi. ----------

haklısın ama bu dille haksız duruma düşüyorsun..kahvehane mi bura :)

mesajımın kahvehane ile alakasını söyler misin?

ayrıca konuyu açtın diye sadece sana söylüyorum diye birşey yok. bu tür konu açan herkeseydi lafım.
o konuyu emsal amaçlı verdim yoksa Forumda bu konuyla ilgili çok şeyler yazıldı.
ayrıca azarla ilgisi yok bu konulara karşı olan tepkimdir bu. senin ne kadar bu firmaya karşı endişen varsa benim de o kadar güvenim var ve bu seni ilgilendirmez.

---------- Mesaj saat 02:01:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:01:14 civarında gönderildi. ----------

mesajımın kahvehane ile alakasını söyler misin?

Tamam güzel kardeşim,sen haklısın.Yanlış birşey söylediysem kusura bakma.

[MENTION=196]Deniz[/MENTION] ;
Arkadaşım sen biliyor musun bu sorunun cevabını?
Biliyorsan konuş; olaya açıklık getir konu kilitlensin olay kapansın.
Ama öyle "bıktırdınız!" 2-3 gün banlarım falan diyerek olmaz o işler.
Bu konuyu benim kadar takip eden yoktur çünkü bende aynı konumdayım ama forumda ki bütün konuları araştır bir tanesin de kesin bir durum söz konusu değil.
Ayrıca bence bu konu çeşitli varyasyonlara göre çeşitlilik gösterebilir. Telif yada topluluk, telifin yenildiği tarih, kaç tane ihtar alındığı vs vs. Biz bu konulardan genel bir sonuca ulaşmaya çalışırken, sorumlu olmadığın bir platformda okumazsın olur biter.

Konuya dönmek gerekirse;
yabancı bir forumda bugün okuduğuma göre, adsense'e bağlı bir kanal 1 telif aldığında para kazanmaya devam ediyor mu? ediyor. Sonuçta teliften kanal kapansa bile parasının ödendiğini biliyoruz. Biz ne zaman adsense'den para alamıyoruz, toplu para kazanma gittiğinde. Burdan bir sonuca vardığımızda Adsense, Awesomeness'a ödeme geçiyor diyebiliriz. Ancak biz bu ödeme geçtimi geçmedimi, ne zaman geçti ne kadar geçti gibi bilgilere ulaşamıyoruz. İşte bu durumda insiyatif Awesomeness'a kalıyor. Yabancı forumlarda kapanan kanallardan ödeme aldıklarını dile getiren insanlar mevcutken Ekim kazançlarını alamayan bir çok kişi de mevcut. Kendi forumlarında yapılan açıklamalarda inceleniyor lütfen sabır gösteriniz, youtube bize parayı öderse size öderiz gibi yazılar da mevcut. Bakın dünya üzerinde bu partnere bağlı 80 k kanal olduğu söyleniyor ( ne kadar doğru yanlış bilemem) ve biz burdaki küçük bir populasyonu oluşturuyoruz. Ancak dikkat ettiğim ve biraz beni şaşırtan nokta, şikayetçi olan yada parasını alamayan üyelerin demografik yapılarına baktığımızda hemen hemen büyük çoğunluğu 2. yada 3. sınıf ülkelerin vatandaşları. Yani Amerikan, İngiliz, Canada, Almanya gibi ülkelerden kimsenin mesajı yok forumlarda. Türkiye'den, hindistandan, brezilyadan, taylanddan falan insanlar var paramız ödenmedi diyorlar. Bu durumda da insanın aklına çok çeşitli şeyler geliyor.

Bu ay sonu yada Ocak başı bence bu konu iyice kesinliğe kavuşacaktır. Benimde son derece huzursuzluğum var çünkü günlük 200-250$ kazanca ulaşan kanalım henüz telif yemedi ve sanırım telif yemesi an meselesi (çok riskli kategoride) ve bu kanalın en az 1 ay daha sağlam kalması lazım ki para alabilelim (en kötü senaryo için). Arkadaşlar beklemekten başka çare yok. Çünkü forumda alabilen de var alamayanda, kanalı kapanınca para çekebilen var, 1 telif alıp para alamayacağı söylenen de. Bizim artık bu konuyu tek bir konu üzerinden, soru ile değil sadece mantıken sonuca ulaştırabilecek mesajlar ile yürütmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Mesela hala daha ben bir soruma cevap alamadım. Aralık ayı tarihleri içerisinde; Ekim ayı ödemesi alabilen kimse var mı? Yani bu çok zor bir soru yada anlaşılmayacak bir şey değil. Yabancı forumlarda Ekim ayı kazançlarını alabilenler yazmış biz aldık diye. Ancak bizim forumda ben bunu sordukça herkes çıkıp aralık ayını Ocak ta alırsın diyor... Anlaşamıyoruz sanırım ve anlaşamadıkça sonuca gidemiyoruz.

vr062.jpg

Bu kanalın bile parasını aldım. Kanal ismini doğru yazarsanız ödemelerinizi adsenseden aldıkları taktirde yapıyolar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri