tek telifte kanalı sileyim mi

telif manuel atılır. her telif aynı değildir eğer o telifi atan o kurumun hukuk burosuysa adsenseniz işleme girmeme olasılığı vardır. özellikle 3 4 ay önce yaşanan adsense kıyımının iki nedeni vardı birincisi telif ikincisi lokasyon çelişkisi.
Lokasyon celiskisi derken hocam tam olarak ne anlatmaya calistiniz?

Mobilden yazildi.

sen türkiye'de ödeme alıp fransa da amerika kanal basarsan yakalandığın an hesabını kapatırlar. aranızda yakalanmayan vardır ama yakalınırsanız uçururlar. anladığım kadarıyla google adsense, ülkelerin maliyesiyle davalık olmak istemiyor sonuçta sen kanalı fransa da açtığın da lokasyon orada gözüküyor ama türkiye de ödeme alıyorsun. telif muhabbeti de aynı eğer telifi atan kurumun hukuk burosu, kanalı google rapor ediyor eğer kanalı bekletirsen hesabın kapatılıyor incelemeler ödeme dönemin de yapılıyor. eğer o rapor edilen kanaldan para kazanılmaya devam ediliyorsa hesapta biriken para muhtemelen davacı kuruma aktarılıyor. partner ise tek kanal mantığın da çalışıyor. maliye yada hak sahibi kurum dava edecek olsa kanalı kapattım deyip işin içinden çıkıyor.

google adsense yi, partner gibi görmemek lazım adamlar göz önünde kurumların ve ülkelerin dava edecek mazeret bulması halinde çok ciddi tazminat ödeyecekleri bildikleri için hemen hesapları harcıyorlar.

Lokasyon celiskisi derken hocam tam olarak ne anlatmaya calistiniz?

Mobilden yazildi.

3. Telife kadar bırakıyorum bende.Eğer izlenim iyi değilse ilk telide uçuruyorum.Eksisi ne oluyor adsense de daha fazla kesinti oluyor.Eğer 1 ayda 3 den fazla kanal telif yer ve kapanırsa o ayı kapatıyorum, tüm kanallara içerik atmayı kesip videoların çoğunu siliyorum.Çoğu firma ilk telifi uyarı için atıyor ertesi gün aynı saatde eğer hala duruyorsa acımıyor alayına telif basıyor.Bazı firmalar daha uyanık dünya engeli gönderip block ediyor videoları.Biliyor ki block video çok olursa adsense para kazanması gidecek.O daha tehlikeli.Dikkat edin

Sent from my iPhone using Tapatalk

sen türkiye'de ödeme alıp fransa da amerika kanal basarsan yakalandığın an hesabını kapatırlar. aranızda yakalanmayan vardır ama yakalınırsanız uçururlar. anladığım kadarıyla google adsense, ülkelerin maliyesiyle davalık olmak istemiyor sonuçta sen kanalı fransa da açtığın da lokasyon orada gözüküyor ama türkiye de ödeme alıyorsun. telif muhabbeti de aynı eğer telifi atan kurumun hukuk burosu, kanalı google rapor ediyor eğer kanalı bekletirsen hesabın kapatılıyor incelemeler ödeme dönemin de yapılıyor. eğer o rapor edilen kanaldan para kazanılmaya devam ediliyorsa hesapta biriken para muhtemelen davacı kuruma aktarılıyor. partner ise tek kanal mantığın da çalışıyor. maliye yada hak sahibi kurum dava edecek olsa kanalı kapattım deyip işin içinden çıkıyor.

google adsense yi, partner gibi görmemek lazım adamlar göz önünde kurumların ve ülkelerin dava edecek mazeret bulması halinde çok ciddi tazminat ödeyecekleri bildikleri için hemen hesapları harcıyorlar.
Anladim hocam tesekkurler

Mobilden yazildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri