Tek Tıkla Fotoğraf Renklendirme! ( Hayatınızı Renklendirecek Yazılım ) "Photoshop Elements 2020"

tasarimcidayi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Biliyorsunuz hayatımızda olmaz dediğimiz her şey oluyor artık.
Daha önce saatlerce uğraştığımız bir çok iş, basit birer hamleye dönüyor. Fotoğraf renklendirme işi de bunlardan biri olacak sanırım, hatta oldu diyebiliriz. Adobe'ye ait bir yazılıma siyah beyaz fotoğrafınızı atarak sadece tek bir tıkla nasıl fotoğraflarınızı renklendirebileceğinizi gösterdim. Oldukça ilgi çekici ve şaşırtıcı olan bu videoya hepinizi bekliyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=0CaLDLtjgZs

Daha önce saatlerce uğraştığımız bir çok iş, basit birer hamleye dönüyor. Fotoğraf renklendirme işi de bunlardan biri olacak sanırım, hatta oldu diyebiliriz. Adobe'ye ait bir yazılıma siyah beyaz fotoğrafınızı atarak sadece tek bir tıkla nasıl fotoğraflarınızı renklendirebileceğinizi gösterdim. Oldukça ilgi çekici ve şaşırtıcı olan bu videoya hepinizi bekliyorum :)

hocam bu ps Elements 2020 versiyonunu ayrıca kurabiliyormuyuz yoksa mesela güncel kullandığım versiyonu kaldırmam mı gerekiyor öncesinde?

Başarılı bir video olmuş.
Çok güzel bir bilgi
Teşekkür ederim :)
hocam bu ps Elements 2020 versiyonunu ayrıca kurabiliyormuyuz yoksa mesela güncel kullandığım versiyonu kaldırmam mı gerekiyor öncesinde?

Bu farklı bir yazılım o nedenle diğer programları kaldırmanıza veya değiştirmenize gerek yok, özgürce harici olarak kurabilirsiniz.

hocam çok ugraştım yapamadım size zahmet fotonu orta kısmındaki yazıları kaldıra bilirmisiniz.
teşekkürler dayı

HJ6KFB.png

benim pc kaldırmaz hocam bir kaç foto versem renklendiirip atar mısınız lütfen:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri