Tek üyelik 1.5 TL Tıklanma 0.1 TL

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yine ben, başınızı biraz ağrıtıcam kusura bakmayın. Facede sürekli reklamını gördüğüm bir link vardı, araştırdım ve adbox isimli bir şirkete rastladım. Her ayın 10'unda bakiyeniz 50 tl olunca ödeme yapıyorlarmış. Referans linkinize tıklayanlardan 0.1 TL alıyorsunuz 10 kisi tıklarsa 1 tl ediyor. Bende botla bu linki facede yaydim. 5 dkda 2 tl oldu hesap.

Şimdi sizden isteyeceğim şudur ki, sisteme 1 üye kazandırırsanız 1.5 tl kazanıyorsunuz. 1 Kisi referans linkinize girerse 0.1 TL geliyor.

Referans linkimden üye olacak arkadaşlar arıyorum. Üye olmanız maximum 1 dk sürer. 4 Gün sonra ödeme alınacak ve scam olup olmadığını test etmek istiyorum. Yardımcı olabilecekler varmı?

Eğer sistem ödeme yapıyorsa, 5 gün sonra ayın 11'inde Bot paylasacagim. Ve sistem ile nasil para kazanilacagini gosterecegim.

Öncelikli olarak yardımcı olacak arkadaşlara botu hediye edeceğim. PM atmanız yeterlidir.

hocam ben bu site ilk çıktığında sohbetteki adamla çok konuşmuştum.Adamların sistemi yeni değil.Bu sistemi aynı aynı şekilde çalışan ve sonradan kapanan bir siteden aldığını söyledi.(aslında eski siteyide bildiğimden ben sormuştum adama :D )Ben diğer siteye ne oldu diye sordum.Bi şeyler anlatmıştı ama tatmin olmamıştım ben.Bu yüzden uzak durdum.Bence diğer sektörlerde olduğu gibi buna pek güvenmeyin.
Genelde (tabi hiç bir genelleme doğru değildir ) bu tarz sistemler güven verip sonradan vurgun yapıyorlar :) inşallah bunlar öyle bişey yapmaz.

Sisteme tekrar göz attım.Bayağı değişiklik yapmışlar.Misal diğer site tüm trafiği kabul ediyordu bu ise sadece sosyal medya trafiği kabul ediyor.Ve geri dönüşlere göre puan veriyormuş.Belli bir limit aşılmazsa hesap kapatılıyor.Lütfen iyice araştırsın ciddi düşünen arkadaşlar :)

Arkadaşlar boşuna emek harcamayın
Kısa bi araştırma yaparak google r10 ve wmaracından net bilgilere ulaşabilrsiniz
Eski adıyla adpartner olan bu site yayıncılarının %90 ına ödeme yapmıyor
R10 da falan adam banlanmış hakkında şikayet konusu acılmış
Hiç emeklerinizi çöpe atmaya gerek yok.

Ödeme yalan yıllardır var bu böyle saçma şeylere niye bulaşıyosun buna harcayacğaın zamanı adsense kanala harca

bende çalışıyordum bıraktım haala ustune gıdıyormusun bu şekilde kazanç yolları yurt dışı içeriklerinde yaygın aynı zamandada kolay kazanc yolu bu sekılde guvenılır olan 6 7 sıte bulup sektore dahıl olmak ıstıyorum

Hocam bunlar dolandırıcıdır. 700 Tl Paramı odemediler ki bir çok insanın da bu ve bundan fazla miktarda paralarını ödemediler
Adpartner vardı bir zamanlar herkesi dolandırdı ve bu firma da onlarla aynı..
R10da konusu var hatta kanıtlı bir şekilde. Buradan link vermek sıkıntı cıkarır mı bilmiyorum dilersseniz pm atın göndereyim link veya r10da siz arayabilirsiniz adbox diye çıkar zaten.
Kesinlikle çalışmayın bu sahtekar insanlarla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri