Teklifi düzenledim : Yatırım düşünen ciddi ortak

marcareklam

Kayıtlı Üye
Anlaşmayı diğer konumdaki isteklere göre düzenlemiştim . Düzenlediğim halide bu sefer başkalarına mantıklı gelmedi :D

Herkes farklı soru soruyor başım kaldırmıyor şu anda onun için teklifimi iptal ediyorum .

Son düzenleme:
Ha yola beraber çıkılacak, sonra domaini devredicez geriye.

Niye ki ?

Hocam şimdi 10.000 yatırımcının cebinden çıkacak. Kötü ihtimalle yatırımcı yatırdığı parayı +5000 TL alacak. Ve 1 senenin sonunda ise tamamen yatırımcı ortadan kaybolmak zorunda. Dikkat ettiyseniz yatırımcı diyorum. Bunun adı ortaklık değildir keza. Melek yatırımcı diye tabir de edemeyiz. Hatta yatırımcı olarak da tabir etmemiz pek doğru değil. Size riske girerek borç verecek birini arıyorsunuz siz. Bana kalırsa bir senenin sonunda % anlamında kazanç paylaşımı yapmanız gerekir. Bu sayede projeniz için ortak diyebileceğiniz birisiyle çalışabilme şansınız daha da artacaktır. Başarılar...

Hocam şimdi 10.000 yatırımcının cebinden çıkacak. Kötü ihtimalle yatırımcı yatırdığı parayı +5000 TL alacak. Ve 1 senenin sonunda ise tamamen yatırımcı ortadan kaybolmak zorunda. Dikkat ettiyseniz yatırımcı diyorum. Bunun adı ortaklık değildir keza. Melek yatırımcı diye tabir de edemeyiz. Hatta yatırımcı olarak da tabir etmemiz pek doğru değil. Size riske girerek borç verecek birini arıyorsunuz siz. Bana kalırsa bir senenin sonunda % anlamında kazanç paylaşımı yapmanız gerekir. Bu sayede projeniz için ortak diyebileceğiniz birisiyle çalışabilme şansınız daha da artacaktır. Başarılar...

Wallahi dün bir konu açtım ondada birsürü fikir üreten oldu . O katılmayacak ama fikir üretenler üzerine bu şekilde düzenledim . Daha iyi fikri olan varsa buyursun anlaşalım . Ben bu anlaşmayı treni kaçırmamak şu anda birşeyler yapmak için yapıyorum . Bende sermaye olsa kimseyle uğraşmazdım .

kredi çek hocam bu kadar çok güveniyorsan projene

Wallahi dün bir konu açtım ondada birsürü fikir üreten oldu . O katılmayacak ama fikir üretenler üzerine bu şekilde düzenledim . Daha iyi fikri olan varsa buyursun anlaşalım . Ben bu anlaşmayı treni kaçırmamak şu anda birşeyler yapmak için yapıyorum . Bende sermaye olsa kimseyle uğraşmazdım .

Yukarıda belirtmiş olduğunuz şartlar + bir senenin sonunda % lik anlamda domain vb. devri gerçekleşmeden yani aynı şekilde devam ederek tatmin edebilecek (%30 gibi) kar paylaşımı yapmayı düşünürseniz ve projelendirmeniz bana da mantıklı gelirse daha detaylı konuşmak isterim.

Ben yatırımcıyım. 11 bin lira civarında para koyuyorum. 15 lira civarında kazanıyorum yıl sonunda. doğru mu anladım?

Bu gelir grafiğini neye göre oluşturdunuz diye sormak.. neyse kolay gelsin.

kredi çek hocam bu kadar çok güveniyorsan projene

Hocam dünkü konuyu okuyun , konuya mutabık olmak istiyorsanız . 2 senedir Almanya'dayım devletten para alıyorum , kredi alma gibi bir durumum yok !

Alabilsem burada uğraşmam .

Ben parayı kendime almıyorum diye yazdım . Okumadan yorum yapmayın arkadaşlar lütfen .

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------

Yukarıda belirtmiş olduğunuz şartlar + bir senenin sonunda % lik anlamda domain vb. devri gerçekleşmeden yani aynı şekilde devam ederek tatmin edebilecek (%30 gibi) kar paylaşımı yapmayı düşünürseniz ve projelendirmeniz bana da mantıklı gelirse daha detaylı konuşmak isterim.

Ekleyin siz teklifinizi sunun uygunsa olur . 1 sene sonunda gelen kazanca göre yüzdeli bir anlaşma yaparız . Skype : e-project-valentin

Hocam 1 sene sonra adsense geliri 40 - 50k olacak (alacaksiniz) diyorsunuz ...

Madem bir yil icinde biyle bir geliri ve surekliligi olacak sana bir tavsiye de benden , atiyorum projenize bir yatirimci bulursaniz ve bu yatirimci 10 - 12 binlira yatirim yaparda 40 bin civari kazanirsa seninde emegin oldugu icin yil sonunda yatirimcinin parasini almasi ve kalan paranin bir kismini yine gerekirse yeni bir site icin yatirima ayirmaniz vee kalani ortak bir sekilde bolusmeniz... Ondan sonraki surecte de yeniden yeni girilen proje de sende de yatirimcinda da para oldugundan birebir devam etmeniz ... Hersey bahsettigin gibi super giderse 2.sene aonunda 4-5 icerikle yeni sitelerle ikinizinde (kazanc anlaminda sende toparlamis olacagina gore) kazanmaya devam etmeniz daha mantikli ...

Bana boyle mantikli geldi ama tabi butun bunlari yaparken yani yatirimcinin yapacagi ve yatiracagi ortalama para miktarlari , senin taahhut ettigin kazanclar icin noterden bir sozlesme ve iki tarafin da cayma konusunda birbirine tazminat maddeleri de eklenmeli ki ne yatirim yapan adamin masraflari paralari bosa gitsin ne de senin onca emegin .....

Edit : Bu sartlarda olsaydi ve param olsaydi ben sizinle calismak isterdim ama maalesef buna imkan yok :)

Bol Kazanclar

Bu alanda yaptığınız başarılı bir çalışmanız var mı acaba?

Yani daha önce şunu yaptım şu kadar kazandım gibi bir şey diyebiliyor musunuz yoksa sadece varsayımlar üzerine mi konuşuyorsunuz;

Arkadaşlar tekradan merhaba ,
Dün bir konu açmıştım birçoğunuz okumuştur.
http://www.ytpara.com/arayanlar/76879-yatirim-dusunen-ciddi-ortak-ariyorum.html

BU KONUYU OKUYUN LÜTFEN YOKSA DOĞRU ANLAMAZSINIZ

Teklifimi isteklere göre tekrar düzenliyorum ve biraz farklılaştırıyorum böylece daha az sermayeli , sermayeyi veren kişinin kendisini koruduğu bir anlaşma yapacağız .

Birkaç kişiylede çalışabilirim .

Teklifim ; 1 yatırımcı ile 1 site .

Maliyetler ;
- 1 senelik semi dedicated hosting alıcaz 49$ x 12 = 588 $ = TL olarak 1500-1600 civarı - daha ucuz paketlerde var
- 3 senelik süreli domain : 75 TL
- Website maliyetini siliyorum : Wordpress ile siteyi kendim yapıyorum
- Günde 3 makale adedi 300-400 kelime ingilizce : ilk 3 ay 2700 TL
3 aydan sonra 2'şer makale 9 ay boyunca : 5400 TL

Makaleleri ay ay ödersiniz . Uygun fiyata editör bulmaya da çalışabiliriz .
- 1 sene içerisinde biraz reklam - seo masrafları 1000 TL yi geçirmeden ayarlayacağım .

Arkadaşlar , yatırım yapıcağınız parayı bana vermiyorsunuz . Siz zamanları gelince yerlerine ödemesini kendiniz yapıcaksınız . Aslında doğrusu yatırımı benim almam ama mesafe ve güven sorunu olduğu için bunu yapmıyorum . Umarım yarın ödeme zamanı gelince ya işlerim kötü , ödemelerim var şimdi yapamıyorum demezsiniz . İdare ederiz bir süre tabi insanlık halidir ama kendinize güveniyorsanız sürekli bu ödemeleri karşılayabileceğinize , öyle yapalım ...

Maliyetleri gördünüz bu anlaşma şu şekilde tamamlanacaktır .

1 sene boyunca ben sitenin webmaster'lığını yapacağım . A'dan Z'ye kadar .
1 sene içerisinde ki tüm Adsense gelirini siz alıcaksınız .
1 sene sonra size 5,000 Tl nakit olarak ödeyeceğim ve site tamamen benim üzerime geçicek.
Bu süre içerisinde domain sizde durucak , hosting bende ( veya tam terside olur farketmez ) ne siz domaini alıp sunucu olmadan birşey yapabilir , nede ben domain olmadan sunucuyla birşey yapamam .

Bu 1 sene içerisinde kötü ihtimalde 10-12 bin iyi ihtimalde 40-50 bin arası Adsense geliri alıcaksınız yaptığımız bu performansla . 1 sene sonrada benim size ödeyeceğim 5,000 TL yi alıcaksınız bana o şekilde domaini devrediceksiniz .

Sanırım bu anlaşma daha uygun her iki taraf için .
Kategori olarak birkaç kategori var . Sanırım 5-6 kişiylede bu şekilde çalışabilirim .

Skype ekleyin : e-project-valentin

kardeşim k.bakma amacım laf soylemek degil ama sencede mantıksız bişey degilmi sırf makalelere 7liranın ustunde para ödicem sonra 5 liraya geri satıcam

bu kadarını verdikten sonra kendisi de açar.site kurmasında,konu girmesinde sorun yok zaten.sıfırdan oluşacak bir sitede de kazancı garanti göstermek de kumar olur.

Bu paranın yarı maliyetine hiç işi bilmeyen biride makale yazdırıp bir wp site yaptırarak senelerce gelir elde eder.niye sana güvenip risk alsın.kendi işini yaptırmak için borç para ister gibisin git kredi çek yada alçak sularda yüz direk büyük oynama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:43 ----------

Ek olarak ben bu işe giriyorum ama herşey benim üzerime olucak 1 sene sonra dediğin şartlar dahilinde adsense ve senden 5 k parayı alıp sana devredicem uyarmı [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Farklı bir yöntem ama garantisi yok.
Olurda 5 ay sonra ilgilenmeyi bırakırsan,
Olurda sandığın kadar başarılı olamazsan site 10k masraf yapıp 9k kazandırırsa ?
Bunlarda baremler koyman lazım şu an bana ciddi düşünebileceğim bir teklif gelmedi.

bu işe beraber girdiyseniz beraber devam etmek isteyeceklerdir kimse size bedavadan hazır site vermezki daha dogrusu ugraşmazlar diye düşünüyorum kim ne kadar ortaya koyduysa o kadar % alması gerekir siz bir nevi borç istiyorsunuz diye düşünüyorum neyse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri