Teknoloji blogumu satıyorum

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Arkadaşlar youtube yüzünden fazla ilgilenemiyorum üstelik okullarda açılıyor hiç ilgilenemiyecem şimdiye kadar 10 bine yakın ziyaretçisi oldu. blogdaki yayın sayısı 122 günde mininum 10 ziyaretçi geliyor ilgilendiğiniz taktirde bunu 500 e rahatça çıkarabilirsiniz.

ilgilenenler teklifiyle biraber merak ettiği herşeyi mesaj olarak atabilir

Bunlarda bumarangın sizin blogunuzda yayınlamanız için gönderdiği reklamlardan bir iki tanesi

Bugüne kadar bu blog ne kadar kazandırdı ?

aslında kazancı yok en fazla 10 $ kazandırdı şimdiye kadar bu blogu hobi amaçlı açtım fazla ilgilenemiyorum ama uğraşılırsa çok güzel kazançlar getirebilir. twitterda bir çok kere reklamını yaptım fakat dediğim gibi ilgilenemediğim için geliri yok tabi şuan yok.

şunuda ekliyim bumarangtan reklam teklifleri geliyor 2 tl 4 tl gibi resimler üstte.

site değil blog adresini veremem şuan fiyata gelince aklımda bir fiyat yok gelen tekliflere göre değerlendiricem aklınızdaki fiyatı pm atabilirsiniz.
Bence Blog adresini isteyenlere ozelden Pm ile vermelisin Yumi.Cunki Youtube kanali degil bir Risk tasimiyor.Ha Siteyi Blogu kopyalar dersen oda hic onemli degil cunki kopyalayan kisiye hic bir faydasi olmaz hemde hic.Bu sebeble Blog linkini alicilarla yada almayi dusunenlerle ozelden paylasmalisin.

Saygilarimla

Bence Blog adresini isteyenlere ozelden Pm ile vermelisin Yumi.Cunki Youtube kanali degil bir Risk tasimiyor.Ha Siteyi Blogu kopyalar dersen oda hic onemli degil cunki kopyalayan kisiye hic bir faydasi olmaz hemde hic.Bu sebeble Blog linkini alicilarla yada almayi dusunenlerle ozelden paylasmalisin.

Saygilarimla

doğru diyorsunuzda blogda reklam mevcut ne olur ne olmaz :) ciddi alıcılara göndericem zaten önce bi konuşalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri