- Web sitesi
- www.ikiyazar.com
Teknoloji, hayatımıza çok şey kattı.
Facebook'tan aşk yaşadık.
Ayrıldık, twitterdan laf sokucu reetwetlar.
Gittiğimiz cafelere bir şeyler yemek için değil, fotoğraf çekilmek için girdik.
Sonra bunu İnstagramda onlarca kişiye gösterdik.
Açın halini, muzlu pasta üstünde çikolata parçalı '' pıtırcığımla gene bir şeyler atıştırıyoruz, çok güzeliz'' tarzında fotoğraflar süsledi.
Foursqure'dan yerimizi bildirdik, bir gece bodrumda tatilde, diğer gün uludağda kayaktaydık. Geziyoruz keyfimiz yerinde mutluyuz. Bunuda sizinle paylaşmak istedik.
Evlenirken sorulmayacak sorulara, bir site üzerinden cevap verdik. Gelen bilmem kim ile aranızda olan cinsel içerikli sorulara ''saçmalama ya o benim kardeşim'' dedik.
Whatsaptan önüne gelen yazdık, son görülmeler canımızı yaktı.
Açık saçık fotoğraflar yayınladık, 300 beğeni gelsin dahada açıkları gelecek yazıldı.
Cinsel açlıkları fotoğrafın altındaki yorumlarda tattık. Taşsınlar, harikasınlar, çok güzelsinler havada uçtu.
Teknoloji hayatımıza o kadar şey kattı ki,
aynı mesajı aynı anda farklı farklı yüzlerce operatöre yolladık.
Seni seviyorum dedik.
İyi bok yedik..
Umarım elektrikler gitmez..
Facebook'tan aşk yaşadık.
Ayrıldık, twitterdan laf sokucu reetwetlar.
Gittiğimiz cafelere bir şeyler yemek için değil, fotoğraf çekilmek için girdik.
Sonra bunu İnstagramda onlarca kişiye gösterdik.
Açın halini, muzlu pasta üstünde çikolata parçalı '' pıtırcığımla gene bir şeyler atıştırıyoruz, çok güzeliz'' tarzında fotoğraflar süsledi.
Foursqure'dan yerimizi bildirdik, bir gece bodrumda tatilde, diğer gün uludağda kayaktaydık. Geziyoruz keyfimiz yerinde mutluyuz. Bunuda sizinle paylaşmak istedik.
Evlenirken sorulmayacak sorulara, bir site üzerinden cevap verdik. Gelen bilmem kim ile aranızda olan cinsel içerikli sorulara ''saçmalama ya o benim kardeşim'' dedik.
Whatsaptan önüne gelen yazdık, son görülmeler canımızı yaktı.
Açık saçık fotoğraflar yayınladık, 300 beğeni gelsin dahada açıkları gelecek yazıldı.
Cinsel açlıkları fotoğrafın altındaki yorumlarda tattık. Taşsınlar, harikasınlar, çok güzelsinler havada uçtu.
Teknoloji hayatımıza o kadar şey kattı ki,
aynı mesajı aynı anda farklı farklı yüzlerce operatöre yolladık.
Seni seviyorum dedik.
İyi bok yedik..
Umarım elektrikler gitmez..