Teknolojiden Anlayan Arkadaşlar .

Aslında o paraya çin malı tablet alabilirdin.Hatta daha ucuza gelirdi. 2 gb ramli IPS ekranlı çok güzel tabletler var.

xda developers forumunda modelini arat rom bulursan rom yükle kurtul hacı. Özellikle cyanogen rom bulursan ona göre süper olur. Zaten başka forumda bulamazsın.

Samsung hep aynı şeyi yapıyor, koyuyor 1gb veya 1.5gb rami aldanıyoruz iyi yeter diyip alıyoruz.
Halbuki koydukları touchwiz zımbırtısı bütün rami gereksiz yere tüketiyor. Yok efendim telefonun ekranına bakarken telefon ekranının kapanmasını engelliyormuş yok efendim gps navigasyonlara kolay erişimmiş.
Ayda yılda bir lazım olan özellikler fabrika çıkışlı olarak aktif geliyor bütün rami yiyip bitiriyor.Sanki ne gerek var. Telefon kullanıyoruz arkadaşım telefon. Koymayın şu touchwizi telefonlara artık veya değiştirin adam gibi birşeyle. Htc bu konuda en iyisi mesela. Ama onlar da çok düşük özellikli telefonları iki katı fiyatına satıyor.

Sonunda aldırcaklar 3310 en rahatı...

Edit: şu an s4 mini kullanıyorum 1.5gb ram var ama boştayken bile 800mb kullanımda gösteriyor. İnsaf yahu hiçbirşey açık değil telefonda 800mb ram kullanımı nedir. Demek ki ben telefonu alırken 1.5gb lı değil 700mb ramli telefon almışım nasıl olsa 800mbını kullanamıyorum hep dolu.

Son düzenleme:
he hocam onun programı flen varsa verirmsnz lütfen :D

Program yok hocam Ayarlardan daha fazlaya girdim ordan uygulama yöneticisine ordan uygulamalara tek tek tıklayıp uygulamayı durdur yaptım ve bildirimleri göster işaretini kaldırdım :) birde telefonun hafızası olbildiğince boş olsun hafıza kartı alıp 3. şahıs uygulamalrını karta kurun oyunları vs.

hocam samsung sağlam oldugu için aldım ne bileyim ya eşşeklik etmşm off

cihaz kasma yapıyorsa ram in dolu olmasından çok eski model bir işlemci olmasından kaynaklanıyordur ram 2 gb olsa da yine kasardı.

ASUS MEMOPAD ME176C 7 TABLET - Teknosa şu cihazı aldım 1 hafta önce ram hep dolu oluyor ama oyunlarda fifa14 dahil yağ gibi kayıyor.Yeni nesil 4 çekirdekli intel işlemci var performansı çok iyi

xda developers forumunda modelini arat rom bulursan rom yükle kurtul hacı. Özellikle cyanogen rom bulursan ona göre süper olur. Zaten başka forumda bulamazsın.

Samsung hep aynı şeyi yapıyor, koyuyor 1gb veya 1.5gb rami aldanıyoruz iyi yeter diyip alıyoruz.
Halbuki koydukları touchwiz zımbırtısı bütün rami gereksiz yere tüketiyor. Yok efendim telefonun ekranına bakarken telefon ekranının kapanmasını engelliyormuş yok efendim gps navigasyonlara kolay erişimmiş.
Ayda yılda bir lazım olan özellikler fabrika çıkışlı olarak aktif geliyor bütün rami yiyip bitiriyor.Sanki ne gerek var. Telefon kullanıyoruz arkadaşım telefon. Koymayın şu touchwizi telefonlara artık veya değiştirin adam gibi birşeyle. Htc bu konuda en iyisi mesela. Ama onlar da çok düşük özellikli telefonları iki katı fiyatına satıyor.

Edit: şu an s4 mini kullanıyorum 1.5gb ram var ama boştayken bile 800mb kullanımda gösteriyor. İnsaf yahu hiçbirşey açık değil telefonda 800mb ram kullanımı nedir. Demek ki ben telefonu alırken 1.5gb lı değil 700mb ramli telefon almışım nasıl olsa 800mbını kullanamıyorum hep dolu.

hocam launcher denesem faydası olur mu

cihaz kasma yapıyorsa ram in dolu olmasından çok eski model bir işlemci olmasından kaynaklanıyordur ram 2 gb olsa da yine kasardı.

ASUS MEMOPAD ME176C 7 TABLET - Teknosa şu cihazı aldım 1 hafta önce ram hep dolu oluyor ama oyunlarda fifa14 dahil yağ gibi kayıyor.Yeni nesil 4 çekirdekli intel işlemci var performansı çok iyi

fifa 14 sorunsuz oynanıyor bende asphalt 8 de real racing de nfs de sorunum sadece 2D Oyunlarda Kasma Yapıyor 40 Mb oyunlarda mesela donma yapıyor girerken geç açılıyor

bir sürü saçma sapan uygulamasıda yüklü olarak geliyor kaldıramıyorsunda ramı onlar tüketiyor zaten garantiden çıkmayacağını bilsem rom vs root onlara bende bulaşmak istiyorumda yanlış birşey yaparımda telefon açılmassa o zaman kötü :) ilk android telefon s4 aldım 16gb modeli yeter dedim meğersem zaten android işletim sistemi zaten yarısını kaplıyor .D

hocam launcher denesem faydası olur mu

Maalesef hocam launcher arka planda çalışan uygulamaları kapatmıyor ki sadece görsel olarak etkiliyor telefonu. Tek çözüm rom atmak ama onun da riski var :(

bir sürü saçma sapan uygulamasıda yüklü olarak geliyor kaldıramıyorsunda ramı onlar tüketiyor zaten garantiden çıkmayacağını bilsem rom vs root onlara bende bulaşmak istiyorumda yanlış birşey yaparımda telefon açılmassa o zaman kötü :) ilk android telefon s4 aldım 16gb modeli yeter dedim meğersem zaten android işletim sistemi zaten yarısını kaplıyor .D

Birkaç kullanmak istediğim uygulama için root yapmıştım ancak rom yüklemeye korkuyorum hocam rom yüklerken telefonun brick olma (kapanıp bir daha açılmama) riski var. Hurdaya çıkıyor sanırsam brick olmuş telefon.
Telefonu 700mb olarak kullanmaya çalışıyorum işte...

rom root tehlikeli isler hocam bilgin yoksa ugrasma derim.

Beyler 1 Hafta Önce Vatandan Tablet Aldım Aha Bu Samsung P5210-W Galaxy Tab3 Nat Atom Z2560 1.6Ghz-1Gb-16Gb Disk-10.1''-Android 4.2-510Gr - Vatan Bilgisayar Bu Tableti Aldım Ama Ram Çok Yiyor Kendi Kendine Hiç Bi Uygulama Açık Değil Şuan 700 Mb Dolu Ben Bunu Nasıl Boşaltabilirm Program Vs. Kullandım Sonradan Yine Doluyor Android Forumada Yazdım Yardımcı Olamadılar Root Çözümmüdür Ya Da Başka Tavsiyeler Alternatifler Bazı Oyunlarda Kasma Yapıyor . Ve 32 Gb Hafıza Kartı Var Bende Ben Bunu Telefonun Hafızasına Nasıl Çevirebilrm Oyunları Hafıza Kartına Taşıyorum Fakat Yine Aynı.

Hiç uğraşmayın.Androidin temel sistem prensibi böyledir.Uygulamaları önbelleğinde saklar.Sonraki açılışlarında hızlı açılması vs için.Siz ne kadar uygulmayı ramden silsenizde sistem uygulamaları tekrardan açmaya çalışacaktır.Benim görüşüm tablette sorun yok bosuna ugrasmayın.Sadece 4-5 gün bir restart yapın tableti.

Almazlar hocam.Ben 2 hafta önce şarj cihazı aldım, çalışmaz yada uymazsa geri alıcaksınız dimi dedim.Kutuyu açmazsanız alırız dedi.

:D çalışıp çalışmadığını tahmin mi edeceğiz demediniz mi hocam? :D
Saçmalık..

hocam brick sorun değil odin modda orjinalını yüklerim ben :D rom bulabilsem yapacam da çıkmadı rom fazla da anlamam bi baksanız siz uygun rom varsa atarmsnz bana Konu bu Galaxy Tab 3 10.1 Android Development - xda-developers model P5210

[ROM] [4.2.2] [TW] Pimpdroid 2.5.0 20140323 {Support for WiFi, 3G, and LTE models!} - XDA Forum
Downloads:
P5210(WiFi) 20140323 build: 2.5.0-1

yazanı indirceksin orada anlattığı gibi kurulum yapcaksın.

Ama daha önce yapmadıysan veya ingilizcen kıtsa hiç bulaşma telefonu brick yaparsın öyle orjinal rom yüklemeyle falan da geri gelmez brick olmuş telefon :) Direk hurdaya çıkar o kadar para vermişin biraz eskit sonra yaparsın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri