Teknosa Gibi Elektronik Mağazalarında Çalışan Varmı ?

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Ben Neden Başvuru Atıyorum da acaba kabul etmiyorlar ? oturduğum güzergah yüzünden mi ? yaşım 20 ondan mı ? lise mezunu olmam yetmiyor mu ?
anlamış değilim. ben donanım yazılım çok iyi anlıyorum. android telefonları anlık takip ederim sistemlerine kadar bilirim cv de yazıyor hangi programları kullanabildiğim. 10 gündür çok sıkı şekilde şirketlere başvuru attım 3 tanesi ile görüşmeye gittim bugün gittiğim insan kaynakları şartlardan felan bahsetti sorumlu kişi burda yok sizde aileniz ile konuşmuş olursunuz felan dedi 1-2 gün içinde çağırırız sizi dedi ve bahane olduğunu düşünüyorum zaten.
ulan istanbulda iş bulamıyorum çok enteresan

o tür rahat işlerde talep çoktur bir oto sanayiye gitsen havada kaparlar

Ben Neden Başvuru Atıyorum da acaba kabul etmiyorlar ? oturduğum güzergah yüzünden mi ? yaşım 20 ondan mı ? lise mezunu olmam yetmiyor mu ?
anlamış değilim. ben donanım yazılım çok iyi anlıyorum. android telefonları anlık takip ederim sistemlerine kadar bilirim cv de yazıyor hangi programları kullanabildiğim. 10 gündür çok sıkı şekilde şirketlere başvuru attım 3 tanesi ile görüşmeye gittim bugün gittiğim insan kaynakları şartlardan felan bahsetti sorumlu kişi burda yok sizde aileniz ile konuşmuş olursunuz felan dedi 1-2 gün içinde çağırırız sizi dedi ve bahane olduğunu düşünüyorum zaten.
ulan istanbulda iş bulamıyorum çok enteresan
bence donanımdan ve yazılımdan anlamak veya güncel teknolojiyi takip etmek gerekmiyor, zira sorduğum soruların hiçbirine cevap alamadım şimdiye kadar :D

Carrefour,Koçtaş,Tekzen,Migros,Mediamarkt,Bimeks bunların hepsine başvur.Madem çalışmak istiyorsun iş ayrımı yapma bence depo için bile başvur derim.Elbet 1 tanesi dönecektir.

bence donanımdan ve yazılımdan anlamak veya güncel teknolojiyi takip etmek gerekmiyor, zira sorduğum soruların hiçbirine cevap alamadım şimdiye kadar :D

hocam orda gördüğün teknosa elemanına benzemem ben anlıyor musun ?
neyse ben bişi bilmiyorum hocam tabi tabi teknolojiyi güncel takip etmek işe yaramaz peki iyi günler.

İlla işe girmek istiyorsan Avmlerdeki mağazalara sor onlarda boş yer mutlaka vardır

Carrefour,Koçtaş,Tekzen,Migros,Mediamarkt,Bimeks bunların hepsine başvur.Madem çalışmak istiyorsun iş ayrımı yapma bence depo için bile başvur derim.Elbet 1 tanesi dönecektir.

hocam birazda seçici olup sevdiğimiz işe yönelmek mantıklı ?
migrosda markette kasiyer olunca bu benim istediğim alana girmiyorki. kariyer netten birçok başvuru atıyorum ama oturduğum semtten boşlukları yok galiba

hocam birazda seçici olup sevdiğimiz işe yönelmek mantıklı ?
migrosda markette kasiyer olunca bu benim istediğim alana girmiyorki. kariyer netten birçok başvuru atıyorum ama oturduğum semtten boşlukları yok galiba

Hocam teknosa ile bende görüşmeye gitmiştim zamanın'da toplu oluyor görüşmeleri bir anket gibi birşey dolduruyorsunuz.Gerisi allah kerim 1,2 güne çağırırlarsa çağırırlar.İşe ihtiyacınız var ise başvurun, aceleniz yok ise sevdiğiniz alana yönelin.

Elbise mağazalarına girebilirsin onlara başvur

maksat zaman geçirmek mi hocam yoksa para mı ? Eğer paraysa youtube işleri 3-5 kazandırıyor yine(yaşıtız bu arada)

bu işler arkanda bir dayın yoksa bugün git biz ararız şeklinde oluyor.

RE

Hocam teknosa ile bende görüşmeye gitmiştim zamanın'da toplu oluyor görüşmeleri bir anket gibi birşey dolduruyorsunuz.Gerisi allah kerim 1,2 güne çağırırlarsa çağırırlar.İşe ihtiyacınız var ise başvurun, aceleniz yok ise sevdiğiniz alana yönelin.
tam acelesi yok hocam girmek istediğim yer belli teknosa media markt ne biliyim bu tarz yerler :D adama saatlerce tv pc telefon hakkında konuşabilcek bilgim var :(
Elbise mağazalarına girebilirsin onlara başvur

kariyer netten basıyoruz başvuruları hocam 5-10 dönüş oldu gidiyorum görüşmelere

Top sakal bırak.

normal sakal var zaten hocam görüşmelere öyle gidiyorum kesicem diyorum alırsanız :D belkide bundan almıyorlar :D

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

bugün git diyen daha dönmez değil mi hocam ne diyorsunuz ? ona göre hareket edeyim.

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

maksat zaman geçirmek mi hocam yoksa para mı ? Eğer paraysa youtube işleri 3-5 kazandırıyor yine(yaşıtız bu arada)

kazandırıyorda başkan tükendim kanal kapanmalarından izlenme alamıyorum fikir yok kimse yardımcı olamıyor. pes ettim yine 2 sene sonra girip.

Gerek burger king olsun gerek balık restaurantda olsun çoğu yerde amelelik getir götür servis aç vs işlerini yaptım ama şuan baktığımda çok pişman değilim milletin ne olduğunu işlerin nasıl döndüğünü anlıyosun o yüzden şuan için kapanmalar yıpratsada yıkılmadım ayaktayım :D

o tür yerler senin birşey bilmene bakmaz mağazada yapacağın iş tezgartarlıktır genelde tipine bakarak alırlar bilmem anlatabildimmi

istanbul gibi bi yerde bile iş bulamaman şaşırtıcı ama er geç bulursun arayan bulur yani bi şekilde :D ama şimdi yazılım konusunda çok bilgili olabilirsin fakat satış konusu farklı biraz tecrübe ister belki bunda kaybediyosun bide şimdi artık bakkal kasap bile diplomaya bakıyo artık buda önemli ama yinede dene illa birinde bi boşluk bulursun bence

Ne olursa olsun okuyun arkadaşlar ben tüm marketlere başvurdum A101den çağırdılar saat 2de gel dedi gittim kadın benle alay eder gibi ben şimdi eleman alımına bakamam dedi sonra neyse gel dedi.Aşağıya indim depo rezalet bir koku,toz neymiş kariyer amaçlı eleman alıyorlarmış eve geldim yarım saat kendime gelemedim başım döndü o nasıl bir yer öyle çalışılırmı ya?Allaha şükür youtube sıkı sıkı sarılıp kazanacağım.

istanbul gibi bi yerde bile iş bulamaman şaşırtıcı ama er geç bulursun arayan bulur yani bi şekilde :D ama şimdi yazılım konusunda çok bilgili olabilirsin fakat satış konusu farklı biraz tecrübe ister belki bunda kaybediyosun bide şimdi artık bakkal kasap bile diplomaya bakıyo artık buda önemli ama yinede dene illa birinde bi boşluk bulursun bence

hocam 2 yıllık satış deneyimim var kadıköyde bir mağazada. o sıkıntım değil.

---------- Spam Engelliyici 20:35 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

Ne olursa olsun okuyun arkadaşlar ben tüm marketlere başvurdum A101den çağırdılar saat 2de gel dedi gittim kadın benle alay eder gibi ben şimdi eleman alımına bakamam dedi sonra neyse gel dedi.Aşağıya indim depo rezalet bir koku,toz neymiş kariyer amaçlı eleman alıyorlarmış eve geldim yarım saat kendime gelemedim başım döndü o nasıl bir yer öyle çalışılırmı ya?Allaha şükür youtube sıkı sıkı sarılıp kazanacağım.

hocam biraz seçmek lazım ya. daha kaliteli yerde çalışıp orda aldığınız paranın aynısını alsanızda kendinizi iyi hissedersiniz.

hocam 2 yıllık satış deneyimim var kadıköyde bir mağazada. o sıkıntım değil.

---------- Spam Engelliyici 20:35 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

hocam biraz seçmek lazım ya. daha kaliteli yerde çalışıp orda aldığınız paranın aynısını alsanızda kendinizi iyi hissedersiniz.

Orası öyle hocam zaten almadılar dediler biz sizi ararız kariyer amaçlı düşünüyoruz sezonluk almıyoruz.Keşke TEKNOSA,GOLD gibi yerlerde işe alsalar.

---------- Spam Engelliyici 20:40 ---------- Önceki Mesaj 20:38 ----------

Cuk diye oturdu aynısını bana dediler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri