Tekomanya.com'da indirimler!

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Lp0BGb.jpg

SADECE YT PARA' YA ÖZEL!!!!!!
İLK 3 KİŞİYE 50 TL indirim kuponu verilecektir!!!! (200 TL üzeri alımlar için)

(Son 2 indirim kuponu kalmıştır!)

İnternetten alış-veriş yapmayı seviyorsanız size harika bir teklifim var. Yakın bir akrabamın açmış olduğu Tekomanya'da indirimler sizi bekliyor. Bilgisayar, cep telefonu, tablet, bilgisayar parçaları ve daha binlerce kategoride indirimli fiyatlar sunuluyor. Üstelik her gün yeni ürünlerle!

İnternetten alış-veriş yapacaksanız bu siteyi ziyaret etmenizde fayda var. Kolay menüleri ve göz almayan temasıyla istediğiniz ürünleri saniyeler içinde bulabilirsiniz.

Birçok çeşit ürün bulabileceğiniz www.tekomanya.com http://www.tekomanya.com'da'da günün tekliflerini görebilir ve en çok satın alınan ürünlere göz atabilirsiniz.

Kredi kartıyla ödeme yapabilmenin yanında kapıda ödeme seçeneği de mevcuttur.
14 gün içinde ürünü iade edebilirsiniz.

Güvenli alış-veriş | İndirimli fiyatlar

Ytpara için satış sonrası destek sorularını bana sorabilirsiniz güven konusunda bir sıkıntınız olmasın.

Arkadaşlar üye olup destek verirseniz çok mutlu oluruz (site benim değil çok yakın bir akrabamın)

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama reklamda olmasın gold, teknosa, vatan vs. gibi yerlerden başka ben alış-veriş yapmıyorum büyük bir site olmadıkça.

Yanlış anlamayın ama reklamda olmasın gold, teknosa, vatan vs. gibi yerlerden başka ben alış-veriş yapmıyorum büyük bir site olmadıkça.
hocam dediğim gibi güven vs bir nedenleyse güveniniz tam olsun burdan her türlü bilgiyi verebilirim siparişinizle ilgili :)

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:21 ----------

Ytpara'ya özel ilk 3 kişiye 50 lira değerinde indirim kuponu verilecektir. (200 tl üzeri alımlarda geçerlidir)

PM'den ulaşabilirsiniz.

bir incir vakası daha :D
domain güzelmiş benzeri olan varsa talibim bir teknoloji sitesi açmayı düşünüyorum.
bu arkadaşa baltalama olacak ama o sitede olan en indirimli ürünü bile başka sitede daha ucuza bulursunuz.

indirim kuponu alabilirim hocam [MENTION=14110]Spor Servisi[/MENTION]
bir ürün buldum alacağım büyük ihtimal almazsam iade ederim kuponunuzu

Hocam hayırlı olsun ama çevreniz olmadığı sürece iş yapmaz bu tür siteler seo`da uygulayamıyorsunuz bildiğim kadarı ile script seo uyumsuz bir yorumda böyle okumuştum çoğu seo ayarı yapamıyorsun haliyle googlede önede çıkamıyorsun.

Hocam arkadaşlarında dediği fiyatlar biraz pahalı. Ben sadece klavye ve mouse kısımlarına baktım. Uygun fiyatlı bir tek logitech g502 proteus core mouse uygun fiyatta diğerleri pahalı olmuş. Ve ürün çeşidi az. Ama yine de hayırlı satışlar.

ya şu incire pirim vermeyin gelen ürünler hepmi teşhir olur girin bakın az şikayetlere, kendine ait bi e tic sistemin olmadıkça kazanamazsınız
1. megaholdings
2. incir
internet sektörünü çöp etti, o kadar kişinin hakkına girdi

ya şu incire pirim vermeyin gelen ürünler hepmi teşhir olur girin bakın az şikayetlere, kendine ait bi e tic sistemin olmadıkça kazanamazsınız
1. megaholdings
2. incir
internet sektörünü çöp etti, o kadar kişinin hakkına girdi

Sağolun hocam siz de konuyu çöp ediyorsunuz şu an. Tekomanya sitesindenden alışveriş yapıp şikayetiniz olduysa eğer yazın. Ben her türlü satış sonrası destek vereceğimi yazmışım oraya gerekirse iade şansı da var demişim sorun ne?

incir sitelerini görünce aklıma hep
İncirler olana kadar kalsaydın bari şarkısı geliyor. Baklım nereye kadar.:D

Sağolun hocam siz de konuyu çöp ediyorsunuz şu an. Tekomanya sitesindenden alışveriş yapıp şikayetiniz olduysa eğer yazın. Ben her türlü satış sonrası destek vereceğimi yazmışım oraya gerekirse iade şansı da var demişim sorun ne?

ürünü veren incir değilmi faturayı kesen incir değilmi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri