arkadaşlar spamın yediği darbeler malum eskiden bir çok youtuber gibi ingilizce dizi almanca çizgi vs çalışarak güzel paralar kazanıyorduk fakat gel gelelim artık episodes esi olan kanal ya hemen kapanıyor ya da tutulur tutulmaz anında spamden uçuyor... bu sebeple aklımda şöyle bir fikir oluştu, kendime günlük bir çalışma saati belirleyip üç alan seçeceğim. örnek veriyorum araba modelleri birinci kategorimiz olsun, bunun için bir kaynak sitesinden otomobil resmi ve otomobilin teknik bilgileri artıları eksilerini alıp free müzik ekleyip bir video oluşturacağım ve bu kategoride 50 60 civarı kanal yapıp aylık her kanala 10 15 video ekleyerek gideceğim. bu şekilde bir kaç kategori daha bularak böyle ilerlemeyi düşünüyorum, yani çoklu kanal yarı özgün sayılabilecek videolar ile devam edeceğim . çoklu karaspam yapmakda aklıma geldi fakat kanalın ömrü bir ay sürüyor bu sekilde kendi hazırladığın videolar olan kanal bir yıldan evvel kapanmıyor. bu konuyu açmamın sebebi saçma bulan arkadaşların neden saçma olduğunu yazması yeni başlayan arkadaşlarında biraz ilham alması ve en önemlisi daha öncesinde bu forum olmasa arkadaşların desteği olmasa ben ytden bir kuruş alamazdım yani siz forumdaşlardan fikir alışverişi ve dostane tavsiyeler bekliyorum. herkese bol kazançlar
---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 17:21 ----------
forum baya değişmiş hiç fikri zikri olan kalmamış anlaşılan bıraktığımız yer değil
---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 17:21 ----------
forum baya değişmiş hiç fikri zikri olan kalmamış anlaşılan bıraktığımız yer değil