Tekrar Başlayacam Yardımlarınızı İstiyorum

• Kullanıcı sp3s1al
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim dediğin gibi çok değişmiş demekki daha önceleri video yükler yüklemez para kazanmasını açabiliyordun şimdi dediğin gibi para kazanma açılması için beklemek sinir bozucu birşey adsense olayı ne durumda bilmiyom önceleri eve posta geliyordu sonra hesabına minimum ücret yatıyordu onları onaylıyordun 100 dolar sonunda çekim yapıyordun ayın 15 i diye hatırlıyorum

Ayni olay devam ediyor yalnız mektup bu sefer amerikadan değil fransadan geliyor Kanalının adsense başvurusu kabul olduktan sonra kanal yanlış hatırlamıyorsam 20 lira kazandıktan sonra adsense mektubu içinde pin bulunan zarf yola cıkıyordu Birde banka hesabı doğrulaması ıcın google ufak bir mıktar adsensede girdiğin banka hesabına para yatıyor ve siz banka hesabını doğruluyorsunuz mektubda yazan pinide girdikten sonra kazancınız 200 lirayı gecınce ayın 22 sinde banka hesabınıza yatıyor

Hoca sen hiç spama falan girme şuanda. Aç bi özgün kanalını takıl o şekilde. Daha yararlı olur senin için.

içeriği hazırlayıp yükledikten sonraki süreç ne acaba yani bu adsense işi olsun para kazanma aktif etme olsun sırayla süreç ne bilgi verirmisin

---------- Spam Engelliyici 00:35 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

Ayni olay devam ediyor yalnız mektup bu sefer amerikadan değil fransadan geliyor Kanalının adsense başvurusu kabul olduktan sonra kanal yanlış hatırlamıyorsam 20 lira kazandıktan sonra adsense mektubu içinde pin bulunan zarf yola cıkıyordu Birde banka hesabı doğrulaması ıcın google ufak bir mıktar adsensede girdiğin banka hesabına para yatıyor ve siz banka hesabını doğruluyorsunuz mektubda yazan pinide girdikten sonra kazancınız 200 lirayı gecınce ayın 22 sinde banka hesabınıza yatıyor

adsense başvurusunu nasıl yapacağız diğer süreçler pek fark göstermemiş onay süreci yani hemen hemen aynı ayın 15 idi 22 yapmışlar diğer şeyleri hatırlıyorum

içeriği hazırlayıp yükledikten sonraki süreç ne acaba yani bu adsense işi olsun para kazanma aktif etme olsun sırayla süreç ne bilgi verirmisin

adsense başvurusunu nasıl yapacağız diğer süreçler pek fark göstermemiş onay süreci yani hemen hemen aynı ayın 15 idi 22 yapmışlar diğer şeyleri hatırlıyorum

Ben adsenseye hep kanal uzerinden başvuruyordum ama yanılmıyorsam kanal açmadanda adsense başvurusu yapılıyor tabi önce bir gmailin olması şart Gmailiniz ile adsense başvurus yapabılıyorsunuz Çok uzun zamandır adsense basvurusu yapmadım net olarak hatırlayamıyorum Bilen arkadaşların yorumu daha faydalı olur

2.5 aydır özgün yada spam farketmeksizin hiçbir kanalın para kazanması onaylanmadı. Pin yola çıkması da artık 20 tl değil 10$ a denk gelen 40 tl civarı olması gerekiyor.

Ben adsenseye hep kanal uzerinden başvuruyordum ama yanılmıyorsam kanal açmadanda adsense başvurusu yapılıyor tabi önce bir gmailin olması şart Gmailiniz ile adsense başvurus yapabılıyorsunuz Çok uzun zamandır adsense basvurusu yapmadım net olarak hatırlayamıyorum Bilen arkadaşların yorumu daha faydalı olur

tam net bilgiyi nerden bulabilirim

---------- Spam Engelliyici 00:46 ---------- Önceki Mesaj 00:45 ----------

2.5 aydır özgün yada spam farketmeksizin hiçbir kanalın para kazanması onaylanmadı. Pin yola çıkması da artık 20 tl değil 10$ a denk gelen 40 tl civarı olması gerekiyor.

çok enteresan para kazanma neden onaylanmıyor tamam 40 lirayı anladım da para kazanma aktif olmadan 10 dolara nasıl ulaşılacak

tam net bilgiyi nerden bulabilirim

---------- Spam Engelliyici 00:46 ---------- Önceki Mesaj 00:45 ----------

çok enteresan para kazanma neden onaylanmıyor tamam 40 lirayı anladım da para kazanma aktif olmadan 10 dolara nasıl ulaşılacak

Malesef onu kimse bilmiyor o kanalla adsense başvurusu yapın adsense aktif oluyor ancak para kazanma açılmıyor. Bu şekilde olunca kazançda elde edemiyoruz şuan bütün kanallarımız boş boş duruyor. Para kazanma olmama konusunu şuradan takip edebilirsiniz.

https://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/122034-sanirim-inceleniyor-sorunu-duzeldi.html

Malesef onu kimse bilmiyor o kanalla adsense başvurusu yapın adsense aktif oluyor ancak para kazanma açılmıyor. Bu şekilde olunca kazançda elde edemiyoruz şuan bütün kanallarımız boş boş duruyor. Para kazanma olmama konusunu şuradan takip edebilirsiniz.

https://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/122034-sanirim-inceleniyor-sorunu-duzeldi.html

şimdi hocam youtube e üye olduğum anda açılan kanallamı devam edecem yoksa kanal ekle gibi bir seçenekle yeni kanal mı açacam onu anlamadım da şimdi üye oldum ben otomatik başlangıçta kanal oldu ve ismini falan değiştirdim ben bu şekilde mi yapacam yoksa kanal ekle gibi bir seçenek mi var

şimdi hocam youtube e üye olduğum anda açılan kanallamı devam edecem yoksa kanal ekle gibi bir seçenekle yeni kanal mı açacam onu anlamadım da şimdi üye oldum ben otomatik başlangıçta kanal oldu ve ismini falan değiştirdim ben bu şekilde mi yapacam yoksa kanal ekle gibi bir seçenek mi var

Şu linkten giriş yapın yukarıda kanalınızı adını görebiliyorsanız o kanalla devam edebilirsiniz. Alt kanal kullanmamaya özen gösterin o hesaba bağlı herhangi bir kanal kapanırsa diğer kanallarda otomatik olarak kapatılıyor.

Şu linkten giriş yapın yukarıda kanalınızı adını görebiliyorsanız o kanalla devam edebilirsiniz. Alt kanal kullanmamaya özen gösterin o hesaba bağlı herhangi bir kanal kapanırsa diğer kanallarda otomatik olarak kapatılıyor.

teşekkür ederim kardeşim birde intro proğramı konusunda yardımcı olurmusun

teşekkür ederim kardeşim birde intro proğramı konusunda yardımcı olurmusun

Camtasia yada sony vegas diğer programları pek bilmiyorum. Camtasia da cracksiz kullanımı anlatan konu vardı forumda bir araştırın crack yapmanıza gerek kalmadan kullanabiliyordunuz.

Alımlar başlasın öyle başla hocam daha değil ..

Bu foruma ilk üye olduğum zamanlarda youtube bitti, başlamayın boşverin gibi insanları caydırıcı bir ton cümle söyleyenler vardı 5 sene sonra hala yine var. Beş senedir youtube bir bitmedi gitti, bu lafları diyenlerde aylık en az 5 hane alıyordur daha çoğunu alsın ama boş yapmasın.

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Niye yalan söylüyorsunuz anlamıyorum önceki mesajlarınız ortada komik duruma düşüyorsunuz.

Alımlar başlasın öyle başla hocam daha değil ..

ne alımı acaba dostum

---------- Spam Engelliyici 02:39 ---------- Önceki Mesaj 02:34 ----------

Bu foruma ilk üye olduğum zamanlarda youtube bitti, başlamayın boşverin gibi insanları caydırıcı bir ton cümle söyleyenler vardı 5 sene sonra hala yine var. Beş senedir youtube bir bitmedi gitti, bu lafları diyenlerde aylık en az 5 hane alıyordur daha çoğunu alsın ama boş yapmasın.

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Niye yalan söylüyorsunuz anlamıyorum önceki mesajlarınız ortada komik duruma düşüyorsunuz.

valla dostum türk milleti olarak böyle yardımlaşma konularında ayranım dökülmesin kolum sürtülmesin sözünü yerine getiren arkadaşlar çoğunlukta azınlıkta kişiler de yardımcı olmaya çalışıyor ben bu işi çok uzun zaman önce yaptım burda bu 2. üyeliğim bunu bile 2013 de üye olmuşum o zamanlar üye sayısı azdı ama yardımlaşma çoktu candan ciğerden yardım ederdik millete ama şimdi millet konuları bildiği halde yardımcı olmak istemiyor genel olarak değil ama çoğunlugu yardım etmeme derdinde yıllar önce de bu youtube işinde türk kanallar birbirlerini spamdan teliften şikayet ediyordu sırf benden başkası başarılı olmasın diye kin nefret kusuyor insanımız ama düzeliriz inşallah

-

Ben butür konularda buraya bakıyorum önce.
Sonrada birşeyler yazıyorum.
2010'dan itibaren para kazanıyorsan bu işten, zaten bilmen lazım hemen hemen herşeyi.
Misal ben 2013'te başladım forumuda düzenli takip ediyorum tüm bilgiler forumda yazıyor.
Okuyup araştırıp bulabilirsin.
Kolay gelsin.

-

Ben butür konularda buraya bakıyorum önce.
Sonrada birşeyler yazıyorum.
2010'dan itibaren para kazanıyorsan bu işten, zaten bilmen lazım hemen hemen herşeyi.
Misal ben 2013'te başladım forumuda düzenli takip ediyorum tüm bilgiler forumda yazıyor.
Okuyup araştırıp bulabilirsin.
Kolay gelsin.

:) bak böyle insanlarda var işte arkadaşım 2010 da başladım bu işi 2014 de sağlık sorunlarım yüzünden ara vermek zorunda kaldım ve bilgilerimi tamamen unuttum okuyup araştır diye düşünüyon eyvallah da eski kullanıcılar çoğu şeyin değiştiğini söylüyorlar zaten o yüzden merak ettiğim şeyleri soruyorum sen yardımcı olmak istemiyorsan bile iğneleyici laflar kullanmana gerek yok 3-5 kişi yardım eder Allah razı olsun deriz senin gibi yaklaşan insanlar yaklaşmasın daha iyi...

:) bak böyle insanlarda var işte arkadaşım 2010 da başladım bu işi 2014 de sağlık sorunlarım yüzünden ara vermek zorunda kaldım ve bilgilerimi tamamen unuttum okuyup araştır diye düşünüyon eyvallah da eski kullanıcılar çoğu şeyin değiştiğini söylüyorlar zaten o yüzden merak ettiğim şeyleri soruyorum sen yardımcı olmak istemiyorsan bile iğneleyici laflar kullanmana gerek yok 3-5 kişi yardım eder Allah razı olsun deriz senin gibi yaklaşan insanlar yaklaşmasın daha iyi...

Ben forumda bilgiler var okursan bulabilirsin diye zaten Bilgi verdim.
Yani ortada bir yanlış anlatma yok sen yanlış anlıyorsun.
İyi forumlar, bol araştırmalar.
:cool:

arkadaşlar videoları yüklemeye başladım izlenmeler falan gelmeye başladı şuan bundan sonra ne yapmam gerekli adsense nasıl aktif edecem v.s bundan sonraki süreç nasıl işleyecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri