Hocam ne sıklıkla kapatıyorlar mesela
Kac ayda bir vs
Hocam 3-4 ay red yedi, sonrasında açıldı ama 3 oldu ayda bir kapanıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ne sıklıkla kapatıyorlar mesela
Kac ayda bir vs
Hocam 3-4 ay red yedi, sonrasında açıldı ama 3 oldu ayda bir kapanıyor.
Ama açılıyor dimi hocam
Her ay açılmıyor maalesef 1 senedir bu sorunu yaşıyorum
Hocam bu kanalların mesela pk si açık
Bu tarzdan başka mı acaba yaptigınız
https://youtube.com/@izlesimdi
https://youtube.com/@HAYATVEEGITIMKANALI
Hayır hocam içerik bana ait görüntü ses vs
Hocam çok ilginç
Yt nin ne yaptığı belli olmuyor ama pes etmemek gerekiyor dışarı yaşam çok kötü
Kız kuzenim 26 yaşında veteriner ve 1 senedir işsiz
Son çalıştığı yerdende asgari ücretten aşağı alıyordu
Cidden çok zor artık bu ülkede yaşamak
görüntü tam mı küçük pencere mi...normal görüntünün tekrar içeirkten hem de sık sık kapanması imkansız....Video örneği var mı incelemek için?Hayır hocam içerik bana ait görüntü ses vs
görüntü tam mı küçük pencere mi...normal görüntünün tekrar içeirkten hem de sık sık kapanması imkansız....Video örneği var mı incelemek için?
özelden de olsa link vermediğiniz için yorum yapamıyorumHocam görüntü tam vlog olarak yapıyorum, kendimin olduğu bir videoda pk kapatılmasının tek mantıklı sebebi yt nin keyfi karar vermesi ne yazık ki..
özelden de olsa link vermediğiniz için yorum yapamıyorum
ve bu duurm keyfi demenizi doğrulamıyor
Arkadaşla ortak çalışıyorum. Sen kanallarının linkini ekle hocam buraya senin için pek mahsuru yok sanırım. Ama biz kategorimizi ifşa etme taraftarı değiliz. Evet keyfi sebepler ile kapatıyor. Şaşırmana ben şaşırdım. Yt bir kapitalist şirket ve her zaman kendine bahaneler üretip paramıza çökmeye çalıştı. Belli ki ayın 20sinde toplu banlanan adsenselerden, kesinleşmeden zamanı olan toplu kıyılardan haberiniz yok.
Meğer öyle değilmiş kanıt?! Bir kişinin öyle olduğunu yazması .Tekrar içeriğin standartları belli.Özelden bile olsa video linklerini vermeyince objektif bir değerlendirme yapma imkanı olmuyor.Ben de bu cevaptan istifade ettim sayenizde. Teşekkür ederim.
Bu kadar bahane aradığını bilmiyordum. Daha adil ve kurumsal bir firma sanıyordum. Böyle ucuzluklara yeltenmez diye düşünüyordum. Meğer öyle değilmiş.
Peki tamamen özgün olmakta mı, bizi Youtube'un bu keyfi kararlarından korumuyor?
Meğer öyle değilmiş kanıt?! Bir kişinin öyle olduğunu yazması .Tekrar içeriğin standartları belli.Özelden bile olsa video linklerini vermeyince objektif bir değerlendirme yapma imkanı olmuyor.
Hocam düne kadar hiç bir şey bilmiyordum Allah razı olsun senden artık aydınlandım ve çok yanlış yaptığımı fark ettim, 2015ten sürekli devam ettiğim, 2019dan beri tek işim olarak yönettiğim ve işlettiğim hali hazırda onlarca özgün kanalımın aslında özgün olmadığını seninle öğrenmiş oldum. Meğerse sütten çıkmış ak kaşık olan ytyi ben yanlış anlamışım teşekkürler. Şimdi senin kanalları da görmek isterim paylaşın burada
yahu özgün değil diyen olmadı bizzat senin kanalına hiç demedimki özgün olmayıp tekrar içeirk sayılmayan özgün olup tekrar içerik sayılabilecek içerikler de olabilir
özgünlükle tekrar içerik biraz farklı konular.Benim kanalım özgün değil bunu en iyi senin bilmen lazım.
ben de 2009 dan beri youtube'da'yım korkma
Benim anlatmaya çalıştığı şu : Burada bir suçlama yapılıyorsa objektif kanıtları bir şekilde sunulmalı ya da delilleri ortaya konmalıdır,yoksa her şeye dıj güçler diyenlerden bir farkımız kalmaz.
özelden istersen neden göndermiyeyim
dikkat edersen özelden gönder dedim.
Hocam kanalım tekrar içerikten kapandı video itiraz göndermek istiyorum siz nasıl gönderdiniz yardımcı olurmusunuz. Nasıl bir video çekmem gerekli nelerei göstermem gerek ikna etmek için.Dün gönderdiğim video itiraz 9 saat sonra olumlu sonuçlandı çok şükür..
Sizce kanalım için gelecekte risk azalmış olur mu aynı şekilde çalışmaya devam etsem?
Manuel onaylandığı için de kanal kendini daha kanıtlamış mı olur? Gizli bi puan sistemi olabilir mi yt nin kanallar için?
Daha önce pk tekrar açtırıp tekrar kapanan oldu mu sizde?
Hocam kanalım tekrar içerikten kapandı video itiraz göndermek istiyorum siz nasıl gönderdiniz yardımcı olurmusunuz. Nasıl bir video çekmem gerekli nelerei göstermem gerek ikna etmek için.
Türkçe olarakmı bilgilendirme yapacak kanal linkini nasıl göster ez videoda kanalımı göstermeliyizİtiraz göndermeden önce nasıl video çekmelisiniz hakkında sizi zaten Youtube yönlendiriyor. 30 sn içinde kanalın linkini göstermelisiniz vs..
Neden itiraz ettiğiniz, para kazanma politikasını ihlal etmediğiniz hakkında bilgilendirmeler yapın 5 dk yı geçmesin videonuz..
Yüzünüz de görünsün
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.