5 Ay önce biri 210k aboneli diğeri 300k aboneli 2 kanalım bu sebepten kapandı ve ortalama 2 ay sonra hiç video silmeden açtırdım. İzlediğim yol: Oyunda sesin ve görüntün yoksa istediğin kadar logo koy red yersin. En azından video başında kendinizi 10 20 saniye gösterip "Selam dostlar bugün scary teacher oynuyoruz hazırsanız beğenileri attıysanız başlayalım" gibisinden birşeyler eklerseniz tekrar eden içeriğe düşmezsiniz. Tekrar eden içerik ayrıca birebir benzer başlık atanlara gelir "ör: a videosu: Granny Evden Kaçtı / b videosu: Granny Su İçiyor / c videosu: Granny Evine Sokmadı " yani sürekli aynı başlıklar aynı oyunlar oynarsanız tekrar eden içerik yiyorsunuz. Tavsiyem tekrar eden içerik yüzünden kapanırsa kanalınız facecam ile video çekmeye devam edin 1 yada 2 ay sonra tekrar başvuru yapın. Düz video atmaya devam ederseniz açılmaz denendi.
Son olarak Türk YouTube İçerik Oluşturucu Destek ekibiyle iletişim kuruyorsanız boşa zaman harcamayın hiç yardımcı olamıyorlar adamların yt algoritmasından haberleri yok. Onun yerine ingilizce metin yazıp [email protected] bu maille sorununuzu çözmeye çalışın.
50 TANE KENDİNİ GÖSTERMEYEN KANAL ÖRNEK VERİRİM..
arabamatik
o game channel
vs games
oddman games
boş yorum yapmısın.
ve android kanallarda nerdeyse tüm başlıklar aynıdır.
#1 2 3 koyarsın yanına yada başka bi işaret ile 1 2 3 yazarsın.
logo ile çözeceğimi düşünüyorum ve başvuru süresi bekliyorum.
Son düzenleme: