Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilginç ayın 19'unda para kazanmam gitmişti, kesinleşti... teselli ikramiyesi gibi oldu...
5 Kasım tarihinde bu sebepten kapanan kanalın adsense kesinleşmedi.
Sizinde kapandimi para kazanma?
Evet hocam 5 Kasım tarihinde kapanmıştı Tekrar kullanılan içerikten ötürü geçen ay da bu ay da kesinleşme olmadı.
benimde kapatıldı para kazanmam.. tekrar kullanılan içerik ama ben kimsenin videosunu kopyalayıp yayınlamadım.. Bari deseler ki şu videon kopya o yüzden kapattık para kazanmanı . Onu da yazmamışlar. Hile yapmayın diyo . Ben hile yapmadım ki . :S
çalışma şekliniz nasıldı hocam? videoları nasıl hazırlıyordunuz
https://www.youtube.com/user/mustim1547çalışma şekliniz nasıldı hocam? videoları nasıl hazırlıyordunuz
https://www.youtube.com/user/mustim1547
Kanalım bu. .
Çaldığım cover şarkıları ve yapığım sözsüz şarkıları karaokeleri atıyordum. Birde bağlama dersleri gibi..
Adnan Oktar tv videosu yüklemişsinneden kanalımın pk kapandı diyorsun
Adnan Oktar tv videosu yüklemişsinneden kanalımın pk kapandı diyorsun
o videoda ki karelerin heps,ini 5-6 videodan topladım ses ve müzik de bana ait anonim bir türkü...Ne telif uyarısı verdi ne de bir şey.. kaldırayım mı sizce
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.