Tekrar kullanılan içerik

• Kullanıcı icazet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

icazet

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalımın para kazanması yaklaşık 7 ay önce açılmıştı bugün kanalın para kazanması aşağıda yazan gerekçe ile kapatılmış yaklaşık 1 ay sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz diye de eklemişler. kanalımda karışık videolar var. videolar arasında slayt videolarda var video başlıklarını youtube ye baktığımda bi suru benzer başlık ve içerikle benzer videolar var fakat fotograflar ve yazı yorumlamalar farklı. konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Tekrar kullanılan içerik
Başka bir kullanıcının içeriğini önemli ölçüde özgün yorum veya eğitim açısından değer katmadan yeniden kullanmak.

Hacı abi forumdaki konuları tartıya soksak yarı ağırlığı TEKRAR KULLANILAN İÇERİK'ten çıkar, kanalına önem veriyorsan biraz karıştır trilyon konu/mesaj var forumda.

Telifsiz resim ve video kullansan da,aynı metaryelleri diğer insanlar da kullandığı için tekrarlı içeriğe giriyor.Başlık ve kullandığın metin de özgün olacak.

Telifsiz resim ve video kullansan da,aynı metaryelleri diğer insanlar da kullandığı için tekrarlı içeriğe giriyor.Başlık ve kullandığın metin de özgün olacak.

kullandığım metaryeller ve yorumlamalar farkli içerik ve başlık benzer

Tamamen özgün kanalım bu sebepten para kazanmaya kapandı. Sebebi iki ay önce sildiğim videoyu yine aynı kanala tekrar yüklemem. Yani bir videoyu silip aynı videoyu aynı kanala tekrar yükleseniz bile olmuyor. Galiba eski içeriklere bir kod koyuyor ve tekrar yükleyince onu kabul etmiyor. Video farklı başlık aynı olsa da durum böyle. Kısaca youtube sürekli yeni içerik istiyor...

Tamamen özgün kanalım bu sebepten para kazanmaya kapandı. Sebebi iki ay önce sildiğim videoyu yine aynı kanala tekrar yüklemem. Yani bir videoyu silip aynı videoyu aynı kanala tekrar yükleseniz bile olmuyor. Galiba eski içeriklere bir kod koyuyor ve tekrar yükleyince onu kabul etmiyor. Video farklı başlık aynı olsa da durum böyle. Kısaca youtube sürekli yeni içerik istiyor...
ilk basvurumda red yemisti kanal sonrasında kanaldan bazı videoları sildim tekrar basvuru yaptım pk açılmıstı. pk acıldıktan sonra kanaldan sildigim izlenim alan videoyu pk açıldığı gun tekar kanalıma yukledim 5 ay sonra pk kazanma kapandı ocak ayında yeniden basvuru yapabileceğim yazıyor videoyu silip yeniden başvuru yapacagım. tesekkur ederim verdiği bilgi için.

tamamen özgün kanalım bu sebepten para kazanmaya kapandı. Sebebi iki ay önce sildiğim videoyu yine aynı kanala tekrar yüklemem. Yani bir videoyu silip aynı videoyu aynı kanala tekrar yükleseniz bile olmuyor. Galiba eski içeriklere bir kod koyuyor ve tekrar yükleyince onu kabul etmiyor. Video farklı başlık aynı olsa da durum böyle. Kısaca youtube sürekli yeni içerik istiyor...

alakası yok hocam sana ayit videoyu isdediğn kadar kullanırsın farklı videolarda baksana aspor yt de yayın yapıyor maçı yayınlıyor sonra aynı macın ozetini 10 dk olarak yüklüyorlar. sonra ahmet cakarın programı var derin futbol adamlar 1-2-3-4-5-6 part diye atıyor sonra aynı videoyu tek part yapıp gene yukluyor video sana ayıtse sıkıntı yok dekrarlanan icerikse mutlaka sana ayit olmayan bir video kullanmıssındır, bu bazen resim bazen kısa video bile olabiliyor...ben yurt dışında yaşıyorum cizfi filim kanalları var şu maşa ve büyük ayı muhakkak duymussundur adamlar canlı yayın yapıyor aynı partları kullanıyorlar sorun olsa onlar kapanırdı pkları..

Son düzenleme:
alakası yok hocam sana ayit videoyu isdediğn kadar kullanırsın farklı videolarda baksana aspor yt de yayın yapıyor maçı yayınlıyor sonra aynı macın ozetini kullanıyor sonra ahmet cakarın programı var derin futbol adamlar 2-3-4-5-6 part diye atıyor sonra aynı videoyu tek part yapıp gene yukluyor video sana ayıtse sıkıntı yok dekrarlanan icerikse mutlaka sana ayit olmayan bir video kullanmıssındır.bu bazen resim bazen kısa vide bile olabiliyor...

silip yukledigim video bana ait değildi diğerleri bana ait slay seklinde seslendirme vs.

Zerre alakası yok, telifsiz video ve resim kıllanabilirsiniz zaten yt’nin %90’ı bunu kullanıyor kaldı ki bu ytnin karışacağı bir olayda değil. O içeriği yetersiz bulur kapatır, mankenlik ajansı olmadığından yüzünü değil içeriğinizi önemser. Forumda tekrarlanan içerik hakkında saçma sapan hurafeler var, aynı resmi video iki kez kullanmayın diyen bile vardı... Bu yanlış yorumlar insanların ytye başlamasını engelliyor, bu hurafeler kulaktan kulağa yayıldıkça başlamayanlar uzkatan bakıyor başlayıp devam edenler de parayı götürüyor. Benim önerim de benim gibi ekrana çıkıp anlatmak olacaktır bu çok daha iyi etkileşim sağlar ama telifsiz resim fotoğrafları kullandığınız eğer ortada gerçekten özgün kaliteli bir içerik varsa yt buna müdahale etmez. Seslendirmeli bilgi sağlık animasyon kanallarının hepsi ayakta, bu yanılgılarla dolu olanlar anca uzaktan bakacaklar

Son düzenleme:
Ozgun olacaksiniz, youtube bir medya. Senin slaytta isledigin metin, fotograflar veya baslik bunlara dikkat edeceksin. Yapay zeka denilen seye nato kafayla karsi cikip inkar edenlet var, aldirma. Ornek vereyim, "57.bolge hakkindaki gercekler" diye video var. Sen de bu sekilde bir video hazirlayacaksin diyelim. Basligi birebir ayni yaptin, icerigi de onediodan aldin, fotograflardan da gittin baska bir videodaki 20fotograftan 13 tanesi ayni oldu. Yapay zeka tespiti ile bu mumkun, seslendirdigin veya slaytta gecirdigin metin, fotograflar ve baslik birbirlerine cok yakinsa tekrar icerigi yersin. Ha bunun alternatifi nedir, basligi degistirirsin, metin kaynagini farkli yerlerden biraz degistirerek kullanirsin, son olarak da fotograflar yerine kendi cizimlerini kullanirsan ya da renk arkaplan seklinde bu sekilde yoluna devam edersin. Ozgunluk budur kardes, spamcilar zaten habire "ne alakasi var, o ne demek yaa" diyerek kendini belli eder, aldirma. :)

Ozgun olacaksiniz, youtube bir medya. Senin slaytta isledigin metin, fotograflar veya baslik bunlara dikkat edeceksin. Yapay zeka denilen seye nato kafayla karsi cikip inkar edenlet var, aldirma. Ornek vereyim, "57.bolge hakkindaki gercekler" diye video var. Sen de bu sekilde bir video hazirlayacaksin diyelim. Basligi birebir ayni yaptin, icerigi de onediodan aldin, fotograflardan da gittin baska bir videodaki 20fotograftan 13 tanesi ayni oldu. Yapay zeka tespiti ile bu mumkun, seslendirdigin veya slaytta gecirdigin metin, fotograflar ve baslik birbirlerine cok yakinsa tekrar icerigi yersin. Ha bunun alternatifi nedir, basligi degistirirsin, metin kaynagini farkli yerlerden biraz degistirerek kullanirsin, son olarak da fotograflar yerine kendi cizimlerini kullanirsan ya da renk arkaplan seklinde bu sekilde yoluna devam edersin. Ozgunluk budur kardes, spamcilar zaten habire "ne alakasi var, o ne demek yaa" diyerek kendini belli eder, aldirma. :)
guzel tespitin icin tskler kardes

---------- Spam Engelliyici 11:40 ---------- Önceki Mesaj 11:39 ----------

Benimde tekrarlanan içerikten kapandı pk

gecmis olsun hocam

Benimde 1 ay önce konuşarak oyun oynadığım kanalın para kazanması aynı bu sebepten kapatıldı. Hiçbir şey silmeden az önce tekrar başvurdum bakalım ne olacak. Hangi video sorun yarattı nereden bileyim ben 200-300 tane videodan arkadaş...

Benimde 1 ay önce konuşarak oyun oynadığım kanalın para kazanması aynı bu sebepten kapatıldı. Hiçbir şey silmeden az önce tekrar başvurdum bakalım ne olacak. Hangi video sorun yarattı nereden bileyim ben 200-300 tane videodan arkadaş...

pk acıldıktan sonra yuklediğin videoları kontrol et

Kapanir elbet. Ornek vereyim herkes gta'da gectigi bir bolumu yayinlarsa bu tekrar icerik olmaz mi, olur. Sesin cikmis, facecam koymussun farketmez. Milyonluk kanallar aldi yurudu, onlarda sknti olmaz ama kucuk kanallar bu sekilde zamanla kaybolacak. Sira bana gelmez diyenler de patir patir dokuluyor. Hep dedik dedik inanmadi millet.

Kapanir elbet. Ornek vereyim herkes gta'da gectigi bir bolumu yayinlarsa bu tekrar icerik olmaz mi, olur. Sesin cikmis, facecam koymussun farketmez. Milyonluk kanallar aldi yurudu, onlarda sknti olmaz ama kucuk kanallar bu sekilde zamanla kaybolacak. Sira bana gelmez diyenler de patir patir dokuluyor. Hep dedik dedik inanmadi millet.

Şimdi forza horizon ve kamera ile videolar yüklüyorum. Benimde başıma gelir mi ?

sen neyin kafasını yaşıyorsun yada ne içiyorsun hocam ? bende içmem lazımda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri