Tekrardan basladim, birakmayacagim vede kanal adi degistirecegim :)

• Kullanıcı Kingfavor1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Kingfavor1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhabalar arkadaslar

Cok uzun zaman once youtuberlik islerine meragimdan dolayi bu ise basladim fakat nisanimdi evliligimdi falan baya baya uzak kaldim.

Simdi herseyi geri yola koydugum icin artik buyuk bir youtuber olmak icin 7-8 gun once fulltime geri basladim bu ise. Ve de kesinlikle birakmayacagim.

Oncelikle kanalim linki su;
https://www.youtube.com/channel/UC_KeDANw41b1SEJnYTfIvXA/videos

Abone olmak isteyenleri bekliyorum, videolarimi izlemis olan uyelerimiz var ise bana neleri gelistirmem gerek onlarida aktarirsa cok memnun olurum.

Kanalimin isminide artik ingilizce bir isimden Turkce bir isme gecirecegim ama oncelik 500 abone olmak.
Genelde hep sapka taktigim icin sapkayla alakali turkce bir isim koymayi dusunuyorum. (misal: Sapkali Kanal, Sapkali cocuk, Sapka Oyunu,...)

sizlerinde fikirlerinizi ve desteginide bekliyorum.

Videolarimda agir kaliteli yapimlar yoktur fakat Fifa 18 gibi cikacak olan oyunlarla birlikte mukemmel otesi projelerim vardir...

Gelecek olan ekipmanlarim;
Green Screen
Yeni HD Webcam
Fotograf makinesi

Saygilar herkese

Küçük resimlere önem vermelisin, pek okunaklı değiller sanki

oyun kanalı tutmuyor reis eskidendi o bende farklı bir kanal acıcam eğlence üzerine

umut kırmak gibi olmasın ama hocam gaming sektorunu bir an once bırakın. artık emin olun o kadar ilgi gormuyor.

daha cok ; challange ya da farklı konu başlıkları ile dikkat çekmek daha iyi oluyor.

ah illa oyun çekeceğim derseniz farklı konseptler bulun. gecen bir cocuk cekmis, "gta vice city 12 dakika bitirmek" diye cok ilgimi cekti full izledim :) merak etmistim yani insanı çekebilecek bir şeyler yapın.

cocuk gta vice city bolum 1 deseydi izlemezdim :D

oyun kanalı tutmuyor reis eskidendi o bende farklı bir kanal acıcam eğlence üzerine

Valla oyun ilgi alanim ama challenge falanda yaparim sahsen

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 14:13 ----------

umut kırmak gibi olmasın ama hocam gaming sektorunu bir an once bırakın. artık emin olun o kadar ilgi gormuyor.

daha cok ; challange ya da farklı konu başlıkları ile dikkat çekmek daha iyi oluyor.

ah illa oyun çekeceğim derseniz farklı konseptler bulun. gecen bir cocuk cekmis, "gta vice city 12 dakika bitirmek" diye cok ilgimi cekti full izledim :) merak etmistim yani insanı çekebilecek bir şeyler yapın.

cocuk gta vice city bolum 1 deseydi izlemezdim :D

Valla hocam sagol aciklaman icin.
Benim hedeflerimde ilk olarak SpencerFC nin sevilerek izlenen Wheel Of Futune serisi var. Aynisina yakinini turkce yapabilirim.
Ayrica daha bircok takip ettigim kanal ve icerikler var hedeflerimde olan.
Yaptigim arastirmalarda Turkiyede olmayipta bende ne olsa tutar uzerineydi.

Ayrica yakin zamanda ciktiginda patlama yapacak olan herhangi bir oyunuda alabilirim...

Allah utandırmasın. Hocam evlilik varken nasıl zaman ayırabiliyorsunuz helal olsun.

Hayırlı olsun azimle herşey başarılır ama burda kanal linki verme ne olursa olsun pek mantıklı değil

Allah utandırmasın. Hocam evlilik varken nasıl zaman ayırabiliyorsunuz helal olsun.

Valla hocam ben deli gibi calisiyorum.
Burda belcika devleti gorevlisiyim, gunde ortalama 8-10 saat calisiyorum.
Videolarda 2-3 bazen 4 saatimi aliyor.
Ustune herhafta turnuvalara katiliyorum.
Hafta sonu 3. Ligde hakemlik yapiyorum. Geri kalan surelerdede hanimla ilgileniyorum yada uyuyorum hehhee

---------- Spam Engelliyici 15:13 ---------- Önceki Mesaj 14:44 ----------

Hayırlı olsun azimle herşey başarılır ama burda kanal linki verme ne olursa olsun pek mantıklı değil

Nedenki hocam? Sagolasin ayrica

hayırlı olsun, oyun kanalları çoğaldı biraz daha özgünlük gerekiyor.

Valla hocam ben deli gibi calisiyorum.
Burda belcika devleti gorevlisiyim, gunde ortalama 8-10 saat calisiyorum.
Videolarda 2-3 bazen 4 saatimi aliyor.
Ustune herhafta turnuvalara katiliyorum.
Hafta sonu 3. Ligde hakemlik yapiyorum. Geri kalan surelerdede hanimla ilgileniyorum yada uyuyorum hehhee

---------- Spam Engelliyici 15:13 ---------- Önceki Mesaj 14:44 ----------

Nedenki hocam? Sagolasin ayrica

Daha önceleri paylaşanlarda telif yiyen topluluk yiyen oldu omyüzden dedim

Daha önceleri paylaşanlarda telif yiyen topluluk yiyen oldu omyüzden dedim

Anladim hocam sagolasin

---------- Spam Engelliyici 16:30 ---------- Önceki Mesaj 16:29 ----------

hayırlı olsun, oyun kanalları çoğaldı biraz daha özgünlük gerekiyor.

Evet hocam, guzel fikirlerle bastiracagiz yakinda Allahin izniyle. Umarim tatmin edici bir topluluga hitap edebilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri