Tekrarlanan içerik hakkında

cagri.cecee

Kayıtlı Üye
Merhaba, daha önceden şu anlatacağım şeyi yaşayan veya deneyemleyen var mı acaba ?

konu şu : örneğin bir konu hakkında 3 er dakikalık videolar yapıyorum, bu hafta video yapacak zamanım yok bu yüzden 3 er dakikalık videoları (kendi videolarımı) compilation yaparsam yani birleştirip 10 dakikalık video yaparsam tekrarlanan içerik sıkıntısı çıkartabilir mi ? Umarım anlatabilmişimdir

bir çok kanal bu şekilde yapıyor. Dizi / film kanalları vs de bu şekilde yapıyor önce part part sonra birleştirip atıyor.

çok problem olucagını sanmıyorum çünkü bu tarz derleme hazırlayan kanal çok

Arkadaşım aynı bu durumda müzdarip oldu. Kanalına yüklediğin videolardan compilation yapma. Tekrarlanan içerikten para kazanma %99 gidecektir.Arkdaşımın kanalında 150-200k abonesi var.

Aynen kendi videon olsa da tekrara düşüyor. Hatta bir kanalından silip diğerine bile yüklesen aynı şekilde tekrara düşüyor.

Aynen kendi videon olsa da tekrara düşüyor. Hatta bir kanalından silip diğerine bile yüklesen aynı şekilde tekrara düşüyor.

Evet bu konuda kafamda soru işaretleri var. Aynı video sil render al tekrar yüklemek sıkıntı yaşamıştım. %100 emin değilim. Bir kaç kanalın para kazanması kapandı.Hocam sizin kaç kanalın para kazanması kapandı.

Ben bunu bir çok çoçuk kanalında görüyorum. Hatta 1 hafta arayla sadece video süresini kısaltıp aynı videoyu başka başlıkta atanda da gördüm. Reklamları açıktı. Bende denedim 2 hafta ama insan emin olamayınca sildim tekrar attıklarımı :D

Evet bu konuda kafamda soru işaretleri var. Aynı video sil render al tekrar yüklemek sıkıntı yaşamıştım. %100 emin değilim. Bir kaç kanalın para kazanması kapandı.Hocam sizin kaç kanalın para kazanması kapandı.

Dene-yanıl yaptığım 2 kanal vardı ikisinde de yaşadım. Hatta 3 kanal. Canlı yayınlarım var her biri bir kaç saatlik onları silip atamıyorum şimdi yeni kanala. Ben para kazanma kapanma değil para kazandırma açtıramadım bu yüzden o kanallara.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri