Tekrarlanan içerik hakkında

drexlerstone

Yasaklanmış
Merhabalar. Özgün bir kanalımız var buradaki videoları silip yeni açtığımız kanala aktarmak istiyoruz. Tekrarlanan içerikten pk kapatılır mı? Bilen arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim [emoji846]

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mantıken olmaması lazım ama youtube bu kimse bilemez daha önce yaptım sıkıntı çıkmadı. Aynı videoyu silip tekrar kanala yükledim.

Spama girer.
Youtube senin yeni kanalın mı eski mi vs bilemez, sorgulamaya da çalışmaz. Spam olarak pk uçar bir süre sonra

Bu işlemi toplamda 3 kez yapmak zorunda kaldım 2sini son 1 yıl içinde yaptım problem olmadı yüksek aboneli kanaldaki 300-400 videoyu silip sıfır kanalla devam ettim özgünsen hiçbir şey olmaz spamsa zafen her hareket sıkıntı yine de yap derim

Spama girer.
Youtube senin yeni kanalın mı eski mi vs bilemez, sorgulamaya da çalışmaz. Spam olarak pk uçar bir süre sonra
Açıkcası bende aynı fikirdeyim

---------- Spam Engelliyici 18:04 ---------- Önceki Mesaj 18:03 ----------

İşlemin sonucunu buradan da paylaşırsanız sevinirim.
Hocam şuan deneme gibi bi lüksüm yok ama tam emin olursam deneyeceğim yanıtlar çok çelişkili.

Bu işlemi toplamda 3 kez yapmak zorunda kaldım 2sini son 1 yıl içinde yaptım problem olmadı yüksek aboneli kanaldaki 300-400 videoyu silip sıfır kanalla devam ettim özgünsen hiçbir şey olmaz spamsa zafen her hareket sıkıntı yine de yap derim
Özgün hocam emin misiniz? Yt forumda biraz arastirma yaptım birkaç kişi kendi kanalı olduğu halde pk kapandigini soylemişler

Özgün hocam emin misiniz? Yt forumda biraz arastirma yaptım birkaç kişi kendi kanalı olduğu halde pk kapandigini soylemişler

Özgün kanalımı birçok kez taşıdım bunun çoğu nedeni kanal satın almamdı. İçeirk %100 özgündü hep, özgün kanalı taşımakta problem olacağını hiç düşünmedim şu an yt’de içeriğimi birebir kopyalayıp 50.000 aboneyi aşan pk açık bir kanal bile var adam sadece benim içeriğin bölümlerini ekliyor ne yaptıysam ytye derdimi anlatamadım. Yt bunlarla dolu bunlar kapanmamış benim ki niye kapansın. Ben milyonluk olmadığım halde 100’lerce kanalda içeriğim var hepsi de para kazanıyor benim dışımdaki binlerce kanalda da aynı durum var, benim özgün içeriğimi kapatsa zaten her türlü açtırırım belki zaman kaybı olur ama açılır sonuçta özgünde olsam bu zamana kadar az darbe vurmadılar

Son düzenleme:
girer hocam. en boş sebebten bile giriyor bu durumda hayli hayli girer..

şu şekilde yaparsan daha mantıklı olur

eski kanalın videolarını komple sil içeriği sildikten sonra kanalı sil kanalı sildikten sonra gmaili komple sil :D eğer para kazanma o videolara açılırsa zaten sorun olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri