Tektaş yüzük nereden alınır bilgisi olan var mı?

alcakucus18

Kayıtlı Üye
Herkese günaydın, pazartesi sabahın köründe nerde aklına geldi bu soru demeyin :D Evlilik teklifi için günlerdir aklımda ama bir türlü kafamda bir şeyler oturtamadım.

Zen pırlantaya bakıyorum modeller çok güzel, pırlanta güzel ama 0.15 karat pırlanta 1500 lira.

Herhangi bir mağazaya gidiyorum 0.25 karatlar 1500 1600 lira.

Arada bu kadar fark olmasının nedeni ne olabilir. Sadece marka mı yoksa pırlantanın işlenmesi mi. Kalitesi mi.

Gidip bir kuyumcudan tektaş pırlanta alsam kazıklanma kandırılma ihtimalim var mıdır?

Yüzük bir simgedir karatı maratı çokta önemli değildir.Kendi bütçeni senden iyi kimse bilemez.Bütçene uygun gözüne hoş gelen bir yüzük al çok dert edilecek bir konu değil.

pırlanta yüzüğün kaliteleri vardır, A kaliteye ne kadar çok yaklaşırsa fiyat ona göre katlanır.

tanitim9.gif

En çok satılan modeller F-G-H dir.

Yüzük bir simgedir karatı maratı çokta önemli değildir.Kendi bütçeni senden iyi kimse bilemez.Bütçene uygun gözüne hoş gelen bir yüzük al çok dert edilecek bir konu değil.

Bütçeden dolayı demedim hocam. Aynı fiyata farklı kalitede pırlantalar var. Onu merak etmiştim açıkçası

pırlanta yüzüğün kaliteleri vardır, A kaliteye ne kadar çok yaklaşırsa fiyat ona göre katlanır.

tanitim9.gif

En çok satılan modeller F-G-H dir.

Teşekkürler hocam bunu dikkata alarak sorayım ben gittiğim yerde

Herkese günaydın, pazartesi sabahın köründe nerde aklına geldi bu soru demeyin :D Evlilik teklifi için günlerdir aklımda ama bir türlü kafamda bir şeyler oturtamadım.

Zen pırlantaya bakıyorum modeller çok güzel, pırlanta güzel ama 0.15 karat pırlanta 1500 lira.

Arada bu kadar fark olmasının nedeni ne olabilir. Sadece marka mı yoksa pırlantanın işlenmesi mi. Kalitesi mi.

Gidip bir kuyumcudan tektaş pırlanta alsam kazıklanma kandırılma ihtimalim var mıdır?

Hocam merhaba altın ve pırlanta konusunda markadan uzak dur derim birde marka parası verme ben hatta özelikle kardeşim Marmaris İçmelerde bu işi yapmaktayız fiyatlarımız turistik bölge olduğu için bi tık yukarda dır ama zenden yine aşağıdadır Trust Gold olarak araştırabilir tripadviosrdan takio edebilirsiniz dilersen pm olarak kardeşimin telefon numarsını veririm size gerekli bilgiyi kaliteyi fiyatı anlyacağınız şekilde anlatır yardımcı oluruz . Hayırlı formlar

Satarken bedavaya alıyolar zaten :) umarım güzel bişeyler seçebilirsin.

benim kız arkadaşımda hergün zensiz olmaz diyip göndermeler yapıyor. ne zaman sinemaya gitsek zen reklamı çıkar. :D

hocam istanbuldaysan kapalı çarşıya gidip bir gezmeni öneririm. orada tenekeyi altın diye satmazlar bir rajonu vardır. 1500 derse oradaki satıcı emin ol en fazla 50 lira oynar piyasaya göre.

Zensiz olur hocam gittim almak için karat vs anlamıyorum tabi bana çıkardı 2 3 model gösterdim tamam bu olsun dedim ama kendime güvenim bayağı var tabi tamam dedi böyle sinsice güldü fiyat 27.000 falandı sanırım ben daha uygun bir şeyler bakayım dedim sonra atasaydan almıştım zen gereksiz pahalı araştırmadan kesinlikle alma

evet beyler 5-6 ay sonra ben de bu dertten müzdarip olacağım konuyu takipteyim. bu indirimler oluyor aslında indirimleri kovalamak lazım ben de gidip zene falan baktım da aşırı pahalı. atasaya falan hiç bakmadım ama en uygun fiyatlı yeri bulmamız lazım. boyut olarak da parmakta duruşlarıyla ilgili bir foto atayım ona göre karar verin alırken

m3rABV.jpg

Hocam merhaba altın ve pırlanta konusunda markadan uzak dur derim birde marka parası verme ben hatta özelikle kardeşim Marmaris İçmelerde bu işi yapmaktayız fiyatlarımız turistik bölge olduğu için bi tık yukarda dır ama zenden yine aşağıdadır Trust Gold olarak araştırabilir tripadviosrdan takio edebilirsiniz dilersen pm olarak kardeşimin telefon numarsını veririm size gerekli bilgiyi kaliteyi fiyatı anlyacağınız şekilde anlatır yardımcı oluruz . Hayırlı formlar

Hocam merak ettiğim bu aslında. Sizin pırlanta ile zendeki pırlanta arasındaki fark nedir?

Tasarım mı işçilik mi kalite mi yoksa sadece marka ismi mi?

Hocam merak ettiğim bu aslında. Sizin pırlanta ile zendeki pırlanta arasındaki fark nedir?

Tasarım mı işçilik mi kalite mi yoksa sadece marka ismi mi?

hocam önce altında başlıyım zaten 22 24 ayar olmaz çünkü tırnaklar zayıf olur altın yumuşak bir madendir 18 ayar yada 14 ayar alacaksınız oda istedğin modele göre değişir onun fiyatı pek kimsede değişmez zaten pırlantalı ürünlerde fiyatı taş yükseltir o yüzden altın geri planda kalabiliyor tabi taşın büyüklüğüne göre değişir şimdi taş olayıda şoyle nerden alırsan kimden alırsan al pırlantanın markası yoktur kendisi marka zaten zendeki de atasaydakide bizdeki de kapalı çarşıdaki toptancıları aynıdır de-beers diye bir firma var çoğu taşı elinde stokta da tutar piyasaya sürmez ki taş değer kazansın bunu anlamak için kanlı elmas filmini izle hatta elşinle izle belki almaktdan bile vazgeçer:) sende kurtulursun ben şahsen satarken ilk izlediğimde zoruma gidiyordu etkiisnde kalmıştım güzel bir filmdir bu arada geri taşın kesim şekli renk kalitesi büyüklüğü ve ve loop ile bakldıgında içindeki damarları ve temizliği görürsünüz siayh lekeler vardır içinde şimdi bu kombin ile fiyat belirlenir işin içine girsen kafan karışır bizde mal seçerekne özelilke parlaklığına bakarız zaten kadınları mest eden odur parak bir taşda başka yerlerinden kaliteden düşürülebilir mesala içi lekeli olur leke diplerde olur görülmez fiyat düşer cıplak gözle zaten görülmez aslında daha detaylı bilgiyi kardeşimde öğrenebilirsiniz ürünlerin hepsi zaten sertifikalı ve sertifikasıda veriliyor taşın özelikleride orda yazar zaten hocam

hocam önce altında başlıyım zaten 22 24 ayar olmaz çünkü tırnaklar zayıf olur altın yumuşak bir madendir 18 ayar yada 14 ayar alacaksınız oda istedğin modele göre değişir onun fiyatı pek kimsede değişmez zaten pırlantalı ürünlerde fiyatı taş yükseltir o yüzden altın geri planda kalabiliyor tabi taşın büyüklüğüne göre değişir şimdi taş olayıda şoyle nerden alırsan kimden alırsan al pırlantanın markası yoktur kendisi marka zaten zendeki de atasaydakide bizdeki de kapalı çarşıdaki toptancıları aynıdır de-beers diye bir firma var çoğu taşı elinde stokta da tutar piyasaya sürmez ki taş değer kazansın bunu anlamak için kanlı elmas filmini izle hatta elşinle izle belki almaktdan bile vazgeçer:) sende kurtulursun ben şahsen satarken ilk izlediğimde zoruma gidiyordu etkiisnde kalmıştım güzel bir filmdir bu arada geri taşın kesim şekli renk kalitesi büyüklüğü ve ve loop ile bakldıgında içindeki damarları ve temizliği görürsünüz siayh lekeler vardır içinde şimdi bu kombin ile fiyat belirlenir işin içine girsen kafan karışır bizde mal seçerekne özelilke parlaklığına bakarız zaten kadınları mest eden odur parak bir taşda başka yerlerinden kaliteden düşürülebilir mesala içi lekeli olur leke diplerde olur görülmez fiyat düşer cıplak gözle zaten görülmez aslında daha detaylı bilgiyi kardeşimde öğrenebilirsiniz ürünlerin hepsi zaten sertifikalı ve sertifikasıda veriliyor taşın özelikleride orda yazar zaten hocam

Çok teşekkür ederim hocam cevap için. Biraz inceleyip karar vereceğim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri