Tel onaysız gmail alınır

• Kullanıcı kera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

kera

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
tel onaysız 100 tane gmail alınır
kesinlikle tel onaysız olacak
ona göre tekliflerinizi bekliyorum

100 Adet gmail onaylı elimde hazır durumda var.
fiyat olarak 40 TL

ben bu konuyu şunun için açtım
tel onaysız gmailler kolay açıldığı için
ve tel onaysız gmaiilerin fiyatı onaylı gmaillerden daha ucuz olduğu için açtım
malesef 40 TL ye almam mümkün değil
bana biraz daha ucuz tel onaysız gmail lazım

ben bu konuyu şunun için açtım
tel onaysız gmailler kolay açıldığı için
ve tel onaysız gmaiilerin fiyatı onaylı gmaillerden daha ucuz olduğu için açtım
malesef 40 TL ye almam mümkün değil
bana biraz daha ucuz tel onaysız gmail lazım

Hiç 100 adet hesap açmadınız sanırım 1 ip den gmailden telefon onay yapılarak 10 adete kadar hesap acılabiliyor kolay açılması içinde gmail telefon onayı gerekiyor kısaca telefon onayı olmadan 1 ip üzerinden en fazla 3 bilemediniz 4 üyeliğe kadar izin veriyor buda her 3-4 üyelikte bir ip değiştirmek gerekiyor proxy kullanılabilir fakat free proxyler cok yavas oldugu için 1 adet hesap için bile çok zaman gidebiliyor. 1-2 hesabı açmak basittir ama 100 hesap bir düşünün :)

tel onaysiz gmail aciliyor mu? ben sadece ilk sefer icin tel onayi istemiyor, sonrasinda sart kosuyor biliyorum?

ip degistiren programlarin kullandigi tum ipler kontrol ederseniz spam ve yasakli ip olarak goruluyor ve genelde aldiklari ipler cok fazla degismiyor diye biliyorum, acikcasi onayli mail almak sanki onaysizdan daha kolay gibi geliyor, bir de konu ile alakasi yok ama Turkiyede sim kart ucretleri ne kadar acaba? ( konu disi oldugu icin konu sahibi arkadastan ozur dilerim,yeni baslik acilacak bir konu degildi )

Hiç 100 adet hesap açmadınız sanırım 1 ip den gmailden telefon onay yapılarak 10 adete kadar hesap acılabiliyor kolay açılması içinde gmail telefon onayı gerekiyor kısaca telefon onayı olmadan 1 ip üzerinden en fazla 3 bilemediniz 4 üyeliğe kadar izin veriyor buda her 3-4 üyelikte bir ip değiştirmek gerekiyor proxy kullanılabilir fakat free proxyler cok yavas oldugu için 1 adet hesap için bile çok zaman gidebiliyor. 1-2 hesabı açmak basittir ama 100 hesap bir düşünün :)

yani onaysız sonuçta beleşe yapılan bişey
onaylı için bilmem ne sms paketini kullanıyorsunuz
belki modemini 100 kere resetleyebilen birisi vardır diye konuyu açtım
yani sonuçta beleşe para kazanıcak

ip degistiren programlarin kullandigi tum ipler kontrol ederseniz spam ve yasakli ip olarak goruluyor ve genelde aldiklari ipler cok fazla degismiyor diye biliyorum, acikcasi onayli mail almak sanki onaysizdan daha kolay gibi geliyor, bir de konu ile alakasi yok ama Turkiyede sim kart ucretleri ne kadar acaba? ( konu disi oldugu icin konu sahibi arkadastan ozur dilerim,yeni baslik acilacak bir konu degildi )

Onaylı almakta zor oluyor malesef pinger bile aynı numaraya 2 tane zor attırıyor. ve çoğu zaman attırmadığı oluyor 100 adeti düşünün :)
Dediğiniz gibi el ile ip girilip yapılabilir anca oda cok uzun sürebiliyor.

Hangi hat?
Genel olarak 25 - 30 TL civarları.

tesekkurler :) pahaliymis baya

Onaylı almakta zor oluyor malesef pinger bile aynı numaraya 2 tane zor attırıyor. ve çoğu zaman attırmadığı oluyor 100 adeti düşünün :)
Dediğiniz gibi el ile ip girilip yapılabilir anca oda cok uzun sürebiliyor.

Hangi hat?
Genel olarak 25 - 30 TL civarları.

Bir Adet youtube onaylı gmail hesabı vardır (: iş görürmü daha yeni aldım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri