Telefon Alıcam İnşaAllah Bir Bakar mısınız ?

cecenistan

Yasaklanmış
telefon.jpg

Taksıtle telefon almayı dusunuyorum bılıyorsunuz kı Yenı yasal duzenleme geregı, telekomunıkasyon taksıtı uygulanmamaktadır artık o yuzden bende en yakın ve garantımın olacagı bır sıte dusunerek https://www.gold.com.tr/ aklıma geldı dogrumu ettım bılmıyorum eger sızınde onerebılecegınız bırkac sıte yada herhangı bır farklı duruma yonelık onerılerınız varsa rıca edıyorum yardımlarınızla bırlıkte​

Backlink olmasın diye sadece isimlerini veriyorum kendin girip bakabilirsin benim, sekörde en uygun fiyatlara orjinal telefon satan sağlıklı firmalar..

www.incehesap
www.istanbulbilisim

yada alternatif olarak

www.gittigidiyor
www.n11

dan bakabilirsin..

Bende Sony Xperia Z2 almayı düşünüyorum şuanda Z kullanıyorum, Z3 ün oval kenarları hariç geri kalan yerleri aynı iPhone a sıcak bakmıyorum arkadaşım iPhone 6 al diyor, Z2 iyidir 1.599 lira..

Backlink olmasın diye sadece isimlerini veriyorum kendin girip bakabilirsin benim, sekörde en uygun fiyatlara orjinal telefon satan sağlıklı firmalar..

www.incehesap
www.istanbulbilisim

yada alternatif olarak

www.gittigidiyor
www.n11

dan bakabilirsin..

Bende Sony Xperia Z2 almayı düşünüyorum şuanda Z kullanıyorum, Z3 ün oval kenarları hariç geri kalan yerleri aynı iPhone a sıcak bakmıyorum arkadaşım iPhone 6 al diyor, Z2 iyidir 1.599 lira..

hocam benım tek dusundugum sey garantı kapsamı nasıl olucak sonucta kargoyla farklı sehırden baska bı yere gonderılecek daha sonra sıkıntı oldugunda garantıyı tutup kıme nasıl verıcem ısım nasıl gorulecek bı onu dusunuyorum

hocam benım tek dusundugum sey garantı kapsamı nasıl olucak sonucta kargoyla farklı sehırden baska bı yere gonderılecek daha sonra sıkıntı oldugunda garantıyı tutup kıme nasıl verıcem ısım nasıl gorulecek bı onu dusunuyorum
TC Kimlik no na adına faturalı oluyor çoğu KVK kapsamındaysa bulunduğun şehirdeki KVK merkezinden gerekli yardımı karşılıyorlar yok ithalatcı firma garanti kapsamındaysa, satın aldığın firmaya gönderiyorsun onlar icabına bakıp geri gönderiyor, fakat telefon replika değil birebir orjinal ürün olduğu için sen dışarıdan düşürme çizme parçalama gibi durumlar çıkmadıkca 2 yıl sıkıntı çıkartıcağını zannetmiyorum..

TC Kimlik no na adına faturalı oluyor çoğu KVK kapsamındaysa bulunduğun şehirdeki KVK merkezinden gerekli yardımı karşılıyorlar yok ithalatcı firma garanti kapsamındaysa, satın aldığın firmaya gönderiyorsun onlar icabına bakıp geri gönderiyor, fakat telefon replika değil birebir orjinal ürün olduğu için sen dışarıdan düşürme çizme parçalama gibi durumlar çıkmadıkca 2 yıl sıkıntı çıkartıcağını zannetmiyorum..

cogu yerde alıcagım urunu orjınal vs gıbı yazılar var pekı ben urunu sıparıs verdıgımde eve farklı bır urun yada dedıgınız gıbı replıka gelırse ne yapıcam sonucta kargoyu kapıda acıp bakamıyoruz teslım aldıktan sonrada bı anlamı kalmıyor

cogu yerde alıcagım urunu orjınal vs gıbı yazılar var pekı ben urunu sıparıs verdıgımde eve farklı bır urun yada dedıgınız gıbı replıka gelırse ne yapıcam sonucta kargoyu kapıda acıp bakamıyoruz teslım aldıktan sonrada bı anlamı kalmıyor
Tüketici hakları var, bilinen firmaların o yamuğu yapması şirketlerinin geleceği için tehlike altına girmek demek insanlar profesyonel davranır her zaman piyasada bile şirketime bu gibi itham gelmesin diye düşünerek hareket eder,istediğin ürün yerine başka bir ürün göndermeleri durumunda arayıp itiraz edebilir doğru ürünü gönderttirebilirsin, ki olucağını zannetmiyorum, dünkü kurulan firmalardan ürün tedarik etmek var birde bilinen firmalardan..

Tüketici hakları var, bilinen firmaların o yamuğu yapması şirketlerinin geleceği için tehlike altına girmek demek insanlar profesyonel davranır her zaman piyasada bile şirketime bu gibi itham gelmesin diye düşünerek hareket eder,istediğin ürün yerine başka bir ürün göndermeleri durumunda arayıp itiraz edebilir doğru ürünü gönderttirebilirsin, ki olucağını zannetmiyorum, dünkü kurulan firmalardan ürün tedarik etmek var birde bilinen firmalardan..

ozaman gold web sıtesınden alıyorum sonucta vatan yada teknosa gıbı bır fırma gıttıgıdıyor yada sahıbınden gıbı sıtelerde sahısların satısları soz konusu oldugundan bıraz daha bızden yana ıyı olur herhalde bu tıp sıtelerden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri