Telefon Alıcam Yardımcı Olurmusunuz

Huawei al derim 600 e..

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bak kardeşim bundan iyi öneri alamassın
samsung galaxy s4 ACTİVE

kardeşim iphone candır gerisi heycandır al bir 5s kurtul dertlerinden tasalarından :D

Hocam Casper Via v4 al normal bilgisayar gibi kullan telefonu :)

samsung galaxy win 3 aydır kullanıyorum çok sağlam telefon tavsiye ederim

hayatım boyunca şu telefonlara çok para vermeyi hep saçma görmüşümdür abi bide öyle bi memlekette yaşıyoruz ki 600 tl aylığı olan inşaat işçisi 4 ay ekmek yemiyor bu telefonlardan alabilmek için, ya yemin ediyorum kağıt toplayan adamlarda iphone görür oldum bu nasıl bir psikolojidir bu telefon şirketleri nasıl keşfetmiş bunu.
ömrüm boyu telefona sadese 50 tl verdiğimi hatırlarım.
Allaha Şükür CFW'li 5800 ımız götürüyor bizi

Katılıyorum hocam. Teknolojinin sonu yok çünkü bugün xxx1 çıkar 1 ay sonra xxxx2 ne özellik var dersen hepsi aynı ya boyu uzamış yada birkaç özellik eklenmiş hepsi bu.

benim n73 telefon ilk çıktığında almıştım hala kullanırım batarya 5gün dayanıyor.
yurt dışına çıkınca telefon parası fazla ödemeyim diye Samsung Galaxy s2 aldım 1000 tl ye elimede çok yüzümede bozulana kadar kullanırım artık.
Telefonu aldığımdan beridir zaten bedava konuşmalardan parasını hayli hayli çıkarttım ben. bir nevi telefon bedavaya geldi gibi oldu bende.

Eğer elinizdeki telefon ihtiyacınızı karşılıyorsa yenisine çok para vermeyin.

LG G2 al keyfine bak

Çamaşır Makinesi ile zorlu şartlarda gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri