Telefon bağlatmadan internet bağlatabilir miyiz ?

oz_ge

Kayıtlı Üye
arkadaşlar eve telefon bağlatmadan internet bağlatmak istiyorum sınırsız olacak şekilde en uygun hangisi yardımcı olur musunuz ?

Onlar sana hat aciyorlar aylik 10-20 Tl arasi hat parasi veriyosun bizde o sekilde kullaniyoruz.

Camasir Makinesi cihazımdan gönderildi.

ben bağlattım modemle bırlıkte aylık 80 tl cıvarı modem olduğu ıcın ek ücret koyuyolar modem parası ödenınce fıyaattan düşücekler

Üniversiteli kampanyası vardı ama kampanya bitmiş olabilir.
Aylık 60 + 4 = 64 tl ödüyorum. 12 ay taahhütlü
16 mbps 50 Gb adil kullanım kotası sonrası 3 mbps sınırsız internet.

hocam vodafonenet tavsiye ederim daha dün aldım. yalın ve sınırsız 16 megabite kadar hız 49,90 tl. ek olarak modem isterseniz faturaya 3 tl yansıyor

hocam vodafonenet tavsiye ederim daha dün aldım. yalın ve sınırsız 16 megabite kadar hız 49,90 tl. ek olarak modem isterseniz faturaya 3 tl yansıyor

vodafonet hiç kullanan duymadım fiyat uygun geldi 53 lira modemli sınırsız telefonsuz net doğru anladım dimi ve kullandığınız kadarıyla hızı falan nasıl ?

hızı felan nasıl üstat bir de başvuru yapınca ne zaman bağlanıyor ?
hocam hızı gayet iyi. başvuru durumu biraz farklı ama. önce müşteri hizmetleri aranıyor. mail adresine belgeler geliyor çıktı alıp kargoya ücretsiz gönderi koduyla teslim ediyorsunuz 1 haftaya kalmaz ekipler geliyor hattı çekmeye. ardından kurye sözleşmeyi kapıya kadar getiriyor. modem istendiyse o da kurye ile geliyor. hattı aktif edip interneti açıyorlar.

---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:38 ----------

vodafonet hiç kullanan duymadım fiyat uygun geldi 53 lira modemli sınırsız telefonsuz net doğru anladım dimi ve kullandığınız kadarıyla hızı falan nasıl ?
evet hocam doğrudur. piyasadaki en uygun adsl fiyatı sanırım. hızı da uygun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri