Telefon Doğrulama Sorunu?

alican460

Kayıtlı Üye
Telefon doğrulama yapabileceğimiz bir sistem varmı? 3cx numara verse bile kullanılmış diyor 3cx'i kullanamıyoruz. Freedompop ve textplusda alternatif çözümdü gmail ve youtube +15 olayı onda da olmuyor. Başka gmail ve youtube +15 için kullanabileceğimiz onaylama sistemi var mıdır? İphone kullanıcısıyım ben iphone için onaylama yada android için bluestacks programını indirip beraberinde onaylama sistemi kullanabileceğimiz sistem var mıdır?Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

Telefon doğrulama yapabileceğimiz bir sistem varmı? 3cx numara verse bile kullanılmış diyor 3cx'i kullanamıyoruz. Freedompop ve textplusda alternatif çözümdü gmail ve youtube +15 olayı onda da olmuyor. Başka gmail ve youtube +15 için kullanabileceğimiz onaylama sistemi var mıdır? İphone kullanıcısıyım ben iphone için onaylama yada android için bluestacks programını indirip beraberinde onaylama sistemi kullanabileceğimiz sistem var mıdır?Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

T. Dogrulama Yapabileceğiniz Uygulamalar Ve Linkleri
Ücretsiz USA Tel Onayı Resimli Anlatım
Telefon doğrulama sistemi. ( Alternatif )
3 Yeni SMS Onay Yöntemi - YTPara Özel -
Callcentric ile Google Voice'den Numara Almak
Sınırsız Gmail Alma (Yeni) K7

Bunlar gibi forumda baya konu var.Arama yapınız hocam..

Gmail ve için ve youtube +15 onay yapamıyorum hocam telefon numarasını kabul etmiyor. Ne güzel 3cx vardı oda gitti.

dediğim şekilde hocam yeni telefon numarası al dene zaten bi hesapta 2-3 defa numrayı red ederse boşver o kanalı yenisini aç;)

Ne o bluestacks da ne android telefonda nede iphone onaylama olmuyor kardeşim. freedompop ve textplus demekki ölmüş. Başaka elinde alternatif olan +15 gmail onaylama ve youtube onaylamak için çözüm var mı?

3cx gibi sorun çıkarmayan yada iphone 4s de kullanabileceğim telefon onaylama sistemi varmı? Bazı telefon numarası verenler bu hatayı veriyor. Freedom textplus ve enson birine ö.m attım pinger önerdi hepside onaylama yapmıyor. [Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz.] Onaylanma olmuyor gmail ve youtube +15 için. 5.ci güne girecem bir tane bile doğrulama olmuyor. Forumda araştırın edin filan arama tuşunu kullanın demeyin.Arama tuşunu zaten kullanıyorum ve forumda iyi arama yapsını biliyom. Zaten telefon onaylama sistemi arıyorum. Oradanda arama yaptım. Enesen arkadaşın konusundaki freedompop gerçekten güzeldi öldü birde be textplus ile pinger ölü. [Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz.] bazılarını ikikere yazıyorum. Gerçekten gönlünden yardım edecekler de vardır hakkını yememek lazım. Burası bir forum topluluk birbirimizi kırmadan eleştiri fikir yardım vs konularından kaçınmayalım.

3cx gibi sorun çıkarmayan yada iphone 4s de kullanabileceğim telefon onaylama sistemi varmı? Bazı telefon numarası verenler bu hatayı veriyor. Freedom textplus ve enson birine ö.m attım pinger önerdi hepside onaylama yapmıyor. [Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz.] Onaylanma olmuyor gmail ve youtube +15 için. 5.ci güne girecem bir tane bile doğrulama olmuyor. Forumda araştırın edin filan arama tuşunu kullanın demeyin.Arama tuşunu zaten kullanıyorum ve forumda iyi arama yapsını biliyom. Zaten telefon onaylama sistemi arıyorum. Oradanda arama yaptım. Enesen arkadaşın konusundaki freedompop gerçekten güzeldi öldü birde be textplus ile pinger ölü. [Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz.] bazılarını ikikere yazıyorum. Gerçekten gönlünden yardım edecekler de vardır hakkını yememek lazım. Burası bir forum topluluk birbirimizi kırmadan eleştiri fikir yardım vs konularından kaçınmayalım.

özelden msjına bakr mısın kardeşim

Biri banada bir dogrulama yöntemi sölese

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri