Telefon Doğrulaması İstiyor

HellRider

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bu aralar bazı sebeplerden dolayı yaklaşık 1 haftadır kanallarıma video bile atmıyorum, video atarken de en fazla 70-80 video atıyordum bir kanala, bugün adsense yi kontrol ettiğimde görüntüleme ve gelirin düştüğünü gördüm bir kanala baktım para kazanma devre dışı, başka bi kanala baktım telfon doğrulaması istedi eğer telefon doğrulaması yaparsam kanalı kapatıcaklar bunu atlatmanın bi yolunu bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

Onu atlamanın başka yolu yok. "Skip" bölümü yani "Atla" bölümü varsa tamamdır problem yoktur. Fakat "Skip" bölümü yoksa o kanal spamdan kapanmıştır geçmiş olsun. Telefon onayını girme kanal öyle kalsın.

O kanalının bir videosunu youtubede arat kanalı bulmaya çalıs bulmazsan veya bulursanda kapatılmışsa telefon onayını girmene gerek yok

Onu atlamanın başka yolu yok. "Skip" bölümü yani "Atla" bölümü varsa tamamdır problem yoktur. Fakat "Skip" bölümü yoksa o kanal spamdan kapanmıştır geçmiş olsun. Telefon onayını girme kanal öyle kalsın.

Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Hesabınıza erişimi hemen geri kazanmak için, hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı seçin.

Böyle diyor skip yok, böyle brakırsam da kanaldan bişey gelmiyor sanırım adsense görüntülemem baya düşmüş, anlamadımki 70 video var sadece içinde

---------- Mesaj saat 20:26:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:53 civarında gönderildi. ----------

O kanalının bir videosunu youtubede arat kanalı bulmaya çalıs bulmazsan veya bulursanda kapatılmışsa telefon onayını girmene gerek yok

arattım bulamadım, aynı videoları yayınlayan onlarca kanal var geldi beni buldu (pis yedili dizisi) gitti kanal yani ? neyse artık yenisini açarız, partner yapsaydım zamanında keşke

Merhaba arkadaşlar, bu aralar bazı sebeplerden dolayı yaklaşık 1 haftadır kanallarıma video bile atmıyorum, video atarken de en fazla 70-80 video atıyordum bir kanala, bugün adsense yi kontrol ettiğimde görüntüleme ve gelirin düştüğünü gördüm bir kanala baktım para kazanma devre dışı, başka bi kanala baktım telfon doğrulaması istedi eğer telefon doğrulaması yaparsam kanalı kapatıcaklar bunu atlatmanın bi yolunu bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

Benimde bir kanalımda , doğrulama istiyor , doğrularsam tüm kanallarım toptan kapanabilir , hiç girmeyecem o kanala , bakalım ne olacak

uzun zamandır kanallarımda sıkıntı yoktu kapanmıyordu. dün iki tane kanal açtım ve telefon onaylama sistemlerinden +15 olarak onaylattım bu gün spam dan kapandılar. youtube normal olmayan bu tür uygulamaları spam kabul edip kapatıyor. genelde de bu şekilde olanlar kapanıyor.

uzun zamandır kanallarımda sıkıntı yoktu kapanmıyordu. dün iki tane kanal açtım ve telefon onaylama sistemlerinden +15 olarak onaylattım bu gün spam dan kapandılar. youtube normal olmayan bu tür uygulamaları spam kabul edip kapatıyor. genelde de bu şekilde olanlar kapanıyor.

nasıl yani Tolga hocam biraz daha açar mısın ?

nasıl yani Tolga hocam biraz daha açar mısın ?

Bana göre hocam, bu k7, textnow, 3CX, pinger gibi yerlerden onaylayarak açtığım kanallar kapanıyor normal kendi çevremdeki telefonlardan açtığım kanallara daha bir şey olmadı ve bunlara bazen günde 300 ve üstü video da atıyorum.

Benimde bir arkadaşın forumda anlattığı 3CX Phone ile açtığım 4-5 kanalım 2 gün içinde kapandı. Bir hesabımda daha video bile yoktu.

Bana göre hocam, bu k7, textnow, C32, pinger gibi yerlerden onaylayarak açtığım kanallar kapanıyor normal kendi çevremdeki telefonlardan açtığım kanallara daha bir şey olmadı ve bunlara bazen günde 300 ve üstü video da atıyorum.

doğru hocam haklı olabilirsin.

bu hafta birçok kişinin kanalları kapandı spamdan dolayı bunların arasında bende varım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri