bilgisayarınıza format atın. ardından ilk iş olarak VM kurun, vme xp kurun. o vm yi kopyalayın. kopya vmi açıp mozilla, opera, yandex, safari (chorome kurmayın) kurun. hepsi ile 1 er adet gmail açın. işiniz bitince o vm yi silin. ilk vm den yeni kopya çıkarın. bu şekilde %70-80 onaysız gmail açabilirsiniz. eğer üst üste onay sormaya başlarsa bilgisayarınıza format atın aynı işleri tekrar deneyin.
Ha bu arada hep gmail açarken cclean ile temizlik yapmayı ip değiştirmeyi unutmayın
bence bu söylediklerinizi çözen olayı çözmüştür. Ben bi kaç aylık tecrübemle tamamen kendi çıkarımlarımla aynen bu yaptıklarınızı yapar şekle geldim. ha kanal açmıyorum ben spam sonrası kanaldaki videoları temizleme adsense bağlama için yapıyorum fakat her ne olursa olsun bence temiz iş için şart. tek çekincem bu konuda ki başka bir yerde de sormuştum ama cevap alamadım vmware ın atadığı mac adresini her yeni işletim sisteminde de olsa değiştiremiyor olmam bunun çözümünü biln var mı acaba? ya da mac sorun değil mi, şehir efsanesi mi gerçekten tam netlik kazanmamış bir konu fakat net olarak mac konusundan canı yanan da duymadm, ya da olayın mac den kaynaklandığını gösteren net bir durum ortaya çıkmamış şimdiye kadar.