Telefon doğrulamasız gmail açmak

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bilgisayarınıza format atın. ardından ilk iş olarak VM kurun, vme xp kurun. o vm yi kopyalayın. kopya vmi açıp mozilla, opera, yandex, safari (chorome kurmayın) kurun. hepsi ile 1 er adet gmail açın. işiniz bitince o vm yi silin. ilk vm den yeni kopya çıkarın. bu şekilde %70-80 onaysız gmail açabilirsiniz. eğer üst üste onay sormaya başlarsa bilgisayarınıza format atın aynı işleri tekrar deneyin.

Ha bu arada hep gmail açarken cclean ile temizlik yapmayı ip değiştirmeyi unutmayın

bence bu söylediklerinizi çözen olayı çözmüştür. Ben bi kaç aylık tecrübemle tamamen kendi çıkarımlarımla aynen bu yaptıklarınızı yapar şekle geldim. ha kanal açmıyorum ben spam sonrası kanaldaki videoları temizleme adsense bağlama için yapıyorum fakat her ne olursa olsun bence temiz iş için şart. tek çekincem bu konuda ki başka bir yerde de sormuştum ama cevap alamadım vmware ın atadığı mac adresini her yeni işletim sisteminde de olsa değiştiremiyor olmam bunun çözümünü biln var mı acaba? ya da mac sorun değil mi, şehir efsanesi mi gerçekten tam netlik kazanmamış bir konu fakat net olarak mac konusundan canı yanan da duymadm, ya da olayın mac den kaynaklandığını gösteren net bir durum ortaya çıkmamış şimdiye kadar.

%100 yöntem istiyorsanız, yazdıklarımı aynen uygulayın. Zamanında videosunu paylaşmıştım. İzleyenler biliyor ve uyguluyor. Videonun anlatımı.

Yapılmayacaklar;
*Telefonun interneti kullanmak. Operatorler belli bir bloktan ip dağıttıkları için, örnek avea (5.46. .) engelli oluyor ve direk doğrulamaya düşüyor.
* Bilgisayarda kurulu chrome ve googlenin diğer ürünleri.

Yapılacaklar;
*Bilgisayarda chrome ve google nin diğer ürünleri yüklü ise format atmak. Formattan sonra hiçbirsekilde yüklememek.
*Mailleri sadece internet explorer ile açmak.
*Mail açılımı bittikten sonra, internet explorer dan ;
-İnternet Seçenekleri
-Gelişmiş
-Sıfırla
-Kişisel Ayarları Sil
-Sıfırla
-Tarayıcıyı Kapat
-İp Resetle
ve tekrar tekrar.

Hiçmi doğrulamaya takılmadı bu yöntem ile? Evet hiç takılmadı.
clone pcler kurup açsak her seferinde ip değiştirip yeni tem,iz clone pc ile halletsek de aynı olmuyor mu?

Bana göre MAC ile hiç alakası yok.Tamamen uydurma yani Google bizim MAC adresimizi tarayıcıdan alamaz sadece "Google Chrome" ile alabilir.Ben hiç maç değiştirmiyorum sadece cclear ve googleclean kullanıyorum.Hiç engele falan takılmıyorum arada takılıyor sadece mozilla üzerinden açıyorum kanallarımı.Mac programı gereksiz bana göre.

Yanlış biliyorsun hocam, PHP'ye yeni başlamış insanlar bile bir kaç kod girerek MAC adreslerini alabiliyor ki biz Google'den bahsediyoruz, yapmayın etmeyin. :)

Yapılmayacaklar arasına eklemeyi unutmuşum.

Sanal işletim sistemleride doğrulamaya düşürüyor. Vmware, virtualbox vb. Mac adresi diyen arkadaşlarda, mac adresinin alınabilmesi için javascript kodu çalıştırılması gerekiyor. Böyle bir kod çalıştırılmıyor. Ama chrome un arka planda ne yaptığını bilmiyoruz. Bilmediğimiz içinde chrome ve googlenin ürünlerini bilgisayarınıza kurmayın diyoruz. Hıı chrome u bi programcı arkadaş inceden inceler onay verirse onuda kurmanın mahsuru olmaz. Biz işimizi sağlama alıyoruz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri