Telefon Dolandırıcılığı

mrpres

Kayıtlı Üye
0850 305 01 68
bugün bu numaradan arandım kale yardım destek diye çok karmaşık şeyler söylendi dosya kapatma bedeli 300tl istedi vermezsem bugün son günüymüş yarından itibaren 3000bin küsür lira olacakmış yarın e devletten kontrol edersiniz davayı dedi
polise bildirdim asılsız çıktı
itibar etmeyiniz

0850 305 01 68
bugün bu numaradan arandım kale yardım destek diye çok karmaşık şeyler söylendi dosya kapatma bedeli 300tl istedi vermezsem bugün son günüymüş yarından itibaren 3000bin küsür lira olacakmış yarın e devletten kontrol edersiniz davayı dedi
polise bildirdim asılsız çıktı
itibar etmeyiniz

deseydiniz ya hocam peki tamam iban verin yatırayım sonra o ibanı götürüp polise vereydiniz

yanlış anlaşılmasında lafım meclisten dışarı bunlar arayacağı adamı iyi biliyor aslında
sen sert kaya çıktın

bekliyom hocam vermelerini söylemiyolar arıyacaklar polis haber bekliyo

Kardeş kusura bakmada hiçbir şey cıkmıyor bak biz 2016 yılında ev almak için dolandırıldık.

adamın cep telefonu biliniyor
hangi bankaya yatırdıgımız depozit biliniyor
ayrıca ev tapusu var (sahte düzenlemişler)
ayrıca adamın kimlik resmi var büyük ihtimal sahte

Polise gidiyoruz cepnodan felan sorguluyorlar adam mardinli cıkıyor ee memur bey yakalayın. Yakalayacaz.

Yıl 2018 :) sonuç yok.

Kardeş kusura bakmada hiçbir şey cıkmıyor bak biz 2016 yılında ev almak için dolandırıldık.

Polise gidiyoruz cepnodan felan sorguluyorlar adam mardinli cıkıyor ee memur bey yakalayın. Yakalayacaz.

Arkadaş haklı hiç uğraşma, sahte bilgiler veriyorlar. Zaten sahte de olsa bilgileri gerekli mecralar gerçekte kim olduklarını vs. vs. biliyorlar ama bir şey yapmıyorlar. Benimde başıma benzerleri geliyor, küfür ediyorum kapattırıyorum. Gelipte kimse telefondan böyle şeyler istemez sonuçta... En son arayıp iphone kazandınız 150 TL kargosu var ptt den gidin alın diyorlar :D kargolattırıp gidip bakmıyorum bile... 50 liralık şarjdayken bile şarjı biten çin malı atıyorlar zaten adım gibi eminim. Şimdi siz bunlara polis ulaşıp bulamıyor mu zannediyorsunuz? İzmire bir laptop yolladım zamanında ptt ile, anne kızlık soyismini almadığı kaldı ptt'nin bir tek. Ülkemizde dolandırıcılık yasa dışı değil, usulüne uygun yapılırsa tabi ki :)

Son düzenleme:
Daha 2 saat önce geldi bu kısa mesaj...
5DL37A.jpg

Kredi kartı bile kullanmayan ben kredi çekmişim.
Sanırım buna da "sazan avı" diyorlar. :)

Ek olarak kısa bir araştırma sonucu şöyle bir bilgiye ulaştım:
Ücretli bir servistir.
Bankaların tüketicilerden haksız yere almış oldukları kartel faizi ile ilgili bilgilendirme yapar.
Aradığınızda ilk başta anons ile dakikası 10 TL diye belirtir.
Dinlediğiniz anons ücretsizdir.
Müşteri temsilcisi ile konuşmaya başladıktan sonra ücretlendirmeye başlar.
Yasal hukuki bir servistir.

Gerçekten sazan avlıyorlarmış.
Faturasının kabarık geldiğini söyleyen birçok şikayetçi var. :)

Son düzenleme:

Aynen öyle biz neler yaşadık katil olmamam mucize.Bu yüzden bu hırsızlar dolandırıcılar bu kadar dünyada da adalet yok ama bizde hiç yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri